Yani şu anlattıkların hiçbir şekilde normal değil. Sen ne yaptın mesela? Bundan hiç bahsetmemişsin. Annesinin kızı aradı diye polisi arayıp kızımı öldürecek demesi yani bilemiyorum. Öte yandan bir insanın kocasına tacizci demesi de son derece yanlış. Eğer ki dediğin gibi aranızda basit tartışmalar oldu ve karin ile annesi olayları bu duruma getirdiyse bunlar normal değil demektir kurtulmuşsun yoluna bak derim. İleride çocuk falan olur inan daha büyük sıkıntılar yaşatır bunlar
120 Yorumla
Soran+1 yılBen gittikten sonra küfür ettim, hakaret ettim, beddua ettim. Ne yapmıs olabilirim? Buradakileri kandırsam elime ne geçecek?
- +1 yıl
Yani o zaman bunlar hasta bırak iyi kurtulmuşsun. İnsan basit bir şeyden dolayı kocası için polis getirtir mi? Ben evli olsam anne babama evimin içindeki sorunları mümkün oldukça anlatmam eşimin kusurlarını örtmeye çalışırım yani bu şekilde olmalı ama karın kalkıp herkese seni bir katil tacizci olarak göstermiş korkunç gerçekten
Soran+1 yılEvet bence de öyle. Ama bu durum biraz da duygusal kontrolle alakalı. Sen kontrol etmissin ama onun hic kontrolü yoktu, anne babasına da hakaret ediyordu sinirlenince hemen.
- +1 yıl
Anladım fakat bu şekilde bir birliktelik yürütmeniz oldukça zor görünüyor. Ve anladığım kadarı ile seviyorsun hala.. son bir kez evliligimize bir şans verelim demek için iletişim kur o zaman. O da biraz gönüllü gibi. Ama ona bir terapi vs almasını sağlayabilirsin duygu kontrolü için.
Soran+1 yılDiyorum zaten gönüllü falan değil asla, ölse de barışmayacagını söylüyor.
Soran+1 yıl4 ay oldu 4 ayda 2 kere yazdı sadece. Ara sıra ben deniyorum ama reddediyor. Blöf yok bence, kararında net. İliski icindeyken de aynıydı zaten, bir seye inanmak istiyorsa ona inanıyor öyle zor birisi ki kanser olacaktım. Yine de şu an becerebilecegime inanıyorum, bazen sabredemeyip bagırdıgım oluyordu şu an onu bile yapmayacak kadar olgunlastım ama onda defisen bir sey yok. Bu sürecte hep beni suclamıs kendisine bakmamıs hic, ben tam tersini yaptım oysa ki.
- +1 yıl
Bak seni anlıyorum ama aşk sevgi zamanla geçebilecek şeyler o yüzden mantığınla hareket et derim. Ne annesinin ne de kendisinin yaptığı şeyler normal değil. Böyle bir akıl istememişsin sordugun şey farklı farkındayım fakat ileride pişman olmamak için önüne bak derim. Senin için en iyisi olsun 😌
Soran+1 yılKatılıyorum, mantıkla bakınca ben de "böyle hayat gecmez" diyorum ama ona gercekten üzulüyorum sevdiğim icin ve beni asla anlamıyor. Sürekli suçlamalar.
Soran+1 yılYa bir arkadaşına takip istegi attım konusmak icin, dakikasında ona söyleyip "beni rahatsız ediyor" demiş. Beni aradı herkes bitti arkadaşımdan ne istiyorsun diye bagırdı. Bak bir soru daha sordum linki atıcam. Konuşmaya bak, direkt yargılıyor beni her seyle.
Soran+1 yıl
Soran+1 yılBence kafasında bitirmek için mantıklı temellere oturtmaya calısıyor. Şunu yaptı, bunu yaptı diye. Ama yemin ederim empati 0. Hiç demiyor "acaba niye böyle davrandı" diye. Hep sonuca bakıyor, niyete baktıgı yok. Kendi penceresinde her zaman.
Soran+1 yılHaklısın, cepte degilim ama, yaa seninle konuşsak olur mu? Valla dinlemesine ihtiyacım var birisinin.
Soran+1 yılYazdım
En İyi Cevaplar
+1 yılMasumu oynuyor. Muhatap olma. Mahkemede vs bakın ben seviyorum eşimi ama o bana bunları yaptı bakın kabul de etti yazdıklarımı söylediklerimi diye sana onaylatmak istediği konular var sakın cevap dahi verme ya da siz bana iftira attınız vs de kapat muhabbeti. Tek derdi yasanın karşısında kendini aklamak seninle asla ilgilenmiyor çakallık stratejisi ile ağzından ne laf alsam derdinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana nedense boşanma davası için kanıt toplamaya çalışıyor gibi geldi ( Yani senin yaptıklarını yazması, onay almaya çalışması) dikkatli ol derim bunlar donuna kadar alırlar :D
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYalvarma şuna ya sen bir yerini kaldırmışsın şunun ilgini çek bak nasıl pişman olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılgeri dönmek istiyor
00 Yorumla
+1 yılBir kere gitmeyi kafasına koymuş böyle saçma sapan şeyler yaparak da senden kurtulmuş ama gittiği yerde istediğini bulamadı sanırım ya da vicdanını susturmak için şu an senin ona kötü davranmanı bekliyor olabilir böylece denedim ama o kötü davrandı diyerek kendi içinde vicdanını bastırır
25 Yorumla- +1 yıl
Bu arada şu an burada yazmak istemediğim birkaç olay var sana da anlatabilirim istersen özelden yazabilirsin ve seni ifşa falan etmem merak etme
Soran+1 yılNe alaka bana ne anlatacaksın?
- +1 yıl
Yanlış anladın aynı şeyler yaşandığı için teselli vermek amacıyla dedim art niyet yoktu afedersin
Soran+1 yılKiminle aynı seyler yaşandı?
Soran+1 yılTakip ettim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi ben sunu anlamadım. Hem tacizci hem katil dedi diyorsun. Hem görüşlerde yazdıklarını okudum ama ben anlayamadım madem böyle birisi neden sevdiğine inandırmaya çalısıyorsun onu? ya da içinde sana karsı duygu olup olmadığını neden umursuyorsun?
25 Yorumla
Soran+1 yılBen hala seviyorum, benden sonra yaşayacagı zorluklari da biliyorum. Vicdanım rahat degil, pismanlık da var.3-4 ayda bir cok hatamı gözden gecirdim, yine deneyebiliriz. Ömür boyu mutsuz yaşamasını istemem. Ben söylediklerini sinirden söyledigini biliyorum.
- +1 yıl
Sende de sorun var bence sende normal değilsin. Net değilsin bi kere. Bi öyle diyorsun bi böyle. Belki de kızı böyle yaparak sen çıldırttın
- +1 yıl
Evet havalara girdiginin farkındayım, kendisi bilir. Erkekler kullanıp atacak kenara. Ömür boyu depresyondan cıkamayacak, acıyorm sadece
Bunu yazan sensın insan sevdiği birinin arkasından böyle konusmaz hele ki kaarısının
Soran+1 yılHayır anlatamadım kendimi, ben mantık olarak bakınca kurtuldugumdan eminim. Ama seviyorum. İnsan vakit gecirdigi kisiye baglanıyor sonuc olarak. O istemiyorsa bastırmak zorundayım, kaybettigim bir sey olmaz ama sevdigim birisinin göz göre göre hayatını mahvetmesini de istemem. Onun istedigi hayat cocuk sahibi olup aile kurmakti. Şimdi bir işe girdi, anne babasını sevmiyor gecinemiyorlar. Bu olaylardan sonra hep yüzune vuracaklar. Uzulüyorum onun için.
Soran+1 yılEvet havalara girdi, barışmak isteyen birisine, eşine sapık demek ne kadar doğru? Yolda görüp taciz etmişim gibi konuşuyor. Ben seviyorum diye hatalarını da mı görmezden gelmeliyim? Bunları düzeltmeyince mutlu olmak imkansiz, ben kabul ediyorum yanlıslarımı ama o salt beni suçluyor her şeyden. Bana yaptığı gashlighting akıl alır boyutta degil. Mücadele etmeyi ögrendim tabi gittikten sonra.
Ne kadar boş muhabbetler. Bekarlık huzur abii 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılValla boşluğundan bunaldim ben de.
Aranızdaki ilişkiye 3. kişilerin karışması yanlış ona yorum yapamam ama topla eşyanı defol git lafı ağır bir laftır. Herkes gururuna yediremez bu sözü.
29 Yorumla
Soran+1 yılYediremez tamam da ben eve gittigimde zaten toplamıstı her seyini. Şimdi "hayır sen dediginde topladım" diyorm
Soran+1 yılEvet öyle oldu ama o anki psikoloji kafayı yedirtiyordu bana. Eve gittim elinde bıçak var. Bıçagı almaya calısıyorum "imdaaaat" diye cıglık atıyor. Annesi telefondan arıyor "1 saat icinde otobüse bindirmezsen polisi yine arayacagım" diyor. Beynim durdu artık bir an önce kurtulmak istedim kafayı yiyordum. Sabah olunca sinirden agladım.
Soran+1 yılBenim uzattıgım bir sey yok zaten, o istemiyor :) Ama ara sıra arayıp sucluyor, vicdan azabi cekmem icin her seyi diyor.
Soran+1 yılBen kapatıyorum da o kapatmıyor :) ben zaten ona sen yaptın falan demiyorum. Hatalarımi kabul ettigimi söylüyorum bu sefer nişanlılık dönemine falan gidiyor.
Soran+1 yılDegersizlik şeması var, bir yerde kanıtlasam degerli oldugunu baska patlak buluyor. Kendisinde bir radar var 50 tane iyi sözü kabul etmez "he tabi tabi" "evet belli belli" diye iyi sözleri gecersiz sayar. Sabrın bir yerde taşîp "iyi sen bilirsin" desen."Al işte gördük seni" diye haklı çıkar. Bak yazarken gerildim. Öyle şismistim ki, kim olsa hataya sevk olur böyle durumlarda. Ben de insanım.
+1 yılBunun gibi manipülasyon yapan kişilere yol vermek en iyisi olmuş, fazla yüz verme sende normal biri değil.
22 Yorumla
Soran+1 yılOkudun mu her şeyi, yoksa mesajlardan mı söyledin bunu?
- +1 yıl
Okudum herşeyi.
Türkiye'deki cinsiyetçi hukuk sisteminde erkek olmak.
O karıyla ve şeytan anasıyla bu saatten sonra muhatap olma, tüm mal varlığını başkalarının üstüne geçir, ilk celsede boşa. Böyle tiplerden hayır gelmez, hayatını karartırlar
20 Yorumla
+1 yılAslında siz barışırsınız da anası olacak cadaloz karışmasa anasına uyuyor belliki.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet annesi tam bir iblis.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. allah kurtarsın evliliğin hayırlısı diye boşuna demiyoruz
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle kadınların arkasını kaldırırsınız sonra türk kızları niye egoist al işte bırak gitsin bunu sende hata
15 Yorumla
Soran+1 yılBıraktım zaten ben, kurtulduğuma eminim ama acıyorum işte. Çok manipüle ediyor baksana. Kendisi zaten hazırlanmıstı, annesini de aramış ama ben kovmuşum hanim efendiyi. Gidene dur dememek kovmak mi?
Cevap sahibi+1 yılO zaman engelle ne uğraşıyorsun hala buna laf anlatmaya kendilerini bulunmaz hint kumaşı falan sanıyor herhalde ergen mi ne
Soran+1 yılEvet havalara girdiginin farkındayım, kendisi bilir. Erkekler kullanıp atacak kenara. Ömür boyu depresyondan cıkamayacak, acıyorm sadece.
Cevap sahibi+1 yılBırak onu da o düşünsün sen değil aç boşanma davasını toto olsun
Soran+1 yılPisman olacak ama bakalım, ben de tam soğumus degilim.
Kanıt peşinde 🙂 Mahkeme de işe yarar. Sizi itiraf etmeniz için dolaylı yollardan sıyırıyor gibi.
119 Yorumla
Soran+1 yılAnlasmalı bosanıyoruz zaten.
Soran+1 yılİstemiyor hic bir sey.
Soran+1 yılDilekcede "sonrasında da istemeyecegim" yazıyor.
Soran+1 yılTamam öyle yaparım, bir de anlasmalı bosanacaktık ben yurt dısındayım. Dilekçeyi istedim imzalamak icin, göndermedi gelincr hallederiz dedi 6-7 ay var dönmeme. Neden bunu yapmıştır? İlk gittiginde "hemen bosanmak istiyorum" diyordu.
Soran+1 yıl4 aylık blöf mü olur ya?
Soran+1 yılAvukat mısın peki sen? Bilgili oldugun icin soruyorum. Yaşın da müsait
Soran+1 yılPsikolog?
Soran+1 yılSeninle konuşmamız gerek o zaman. Ücretsiz ama 😅
Soran+1 yılSıkıntı cözme zaten, borderline tecrübelerimi dinle beni "kurtuldun" diye ikna et. Kafam çok karışıyor.
Soran+1 yılAkışa bırakıcam artık.4 aylık blöf olmaz heralde ya, beni arama falan diyor, yaklassam tacizci sapık diye yaftalıyor. İşe falan girdi calısıyor, kardeşi okuyacak ona destek olacakmıs falan. Yani dezavantaj cok benim icin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş ver kardeş zorlama evet senin söylediğin de ağır olmuş ama ozrünü dilemişsin senin kaynanan fena belli ki kızı dolduruyor.
10 Yorumlabosanin böylesi bir evliliğin mutluluk vaad etmesi zor lakin sağlam bir avukat bul bostan yere tazminat ödeme
00 Yorumlageri dönmek istiyor, naz yapiyor, seni süründürmek istiyor.
Gereckten hicbir sucun yoksa birak gittigi yerde kalsin
00 Yorumlanaz yapiyor yazma görüldü birak akli basina gelsin cocuk musunuz uyar bence aklini basina al bidaha yaparsan yazma de
00 YorumlaFazla melankolik. Birak gitsin ne uğraşıyorsun
33 Yorumla
Soran+1 yılAbla yemin ederim tam da böyle. Sürekli drama çekip manipüle ediyor beni. O gece ben geldiğimde zaten esyalarını topluyordu, annesini de aramış alın diye. Otogara ben götürdüm gidene kadar vazgecirmeye de calıstım vazgecmedi, şimdi sen kovdun diyor. Hala manipüle derdinde.
Soran+1 yılValla tam olarak öyle. Cok cektirdi bana, üzülüyorum milletin ayak paspası olacak. Yoksa kurtuldugumdan eminim ben.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAl gönlünü barışın olur öyle
24 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay geçti aldırmıyor ki, engelliyor her yerden ulaşamıyorum bile.
- +1 yıl
Kimi taciz ettinki oyle diyolar
Soran+1 yılOnunla kavgalıyız ya, barısmak icin aradim bir kac kez. İstemeyeni rahatsiz ediyorsn tacizcisin dedi.
- +1 yıl
:)))
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılAğzından laf alıp bunu Mahkemede kullanmayı istiyo bence
Bana hiç masumane gelmedi00 Yorumla
+1 yılMahkemede kullanmak için delil toplamaya çalışıyor olabilir dikkat et fazla yazışma
00 YorumlaAnlatmadığın neler var acaba
11 Yorumla
Soran+1 yılAblacım seni burada kandırsam elime ne gececek söyler misin? Mahkeme mi burası?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılEşyanı topla defol git olayı çok olmuş ya
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet agır kabul ediyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılVıttırı vızzık insan buda kanki sakın bak sevsende seni seveni tercih et bundan bişey olmaz gibi
00 Yorumla
+1 yılkadınlar zor mahluklar
03 Yorumla
Soran+1 yılHepsi değil.
- +1 yıl
hepsi değil ama
hepsi aynı tas aynı hamam - +1 yıl
eşşek olma
- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılbence psikolojisi bozuk
00 Yorumla Dönemini istiyor kendisi dönemiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTeyzeme katılıyorum
10 Yorumla
+1 yılBence aranıza o anası olacak karı giriyor krall
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKırılmış
117 Yorumla
Soran+1 yılEvet kırılmış ama öyle seyler yaptı ki o gece, kriz gecirdim ben de insanim. Zaten toplamıstı esyalarını ben gelmeden, annesini de aramış alın beni diye.
Cevap sahibi+1 yılAma tek taraflı bilemem ki sen de ona ne yaptın ki böyle yaptı
Soran+1 yılGece film izlerken uyuyakaldım, sabah uyanınca kan kusturdu tabak čanak kırdı. Ben de "başima bela aldım" diyerek evden ciktım.
Cevap sahibi+1 yılSırf uyuyakaldın diyemi bunları yaptı yani
Soran+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılO zaman sıkıntı yani. Gönlünü al derdim de en ufak şeyden bu noktaya gelinmez ki. Tekrar barışsanız bile oluru olur mu sanmıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun
Soran+1 yılBarışmayı istemiyor zaten de, en ufak şeyden kıyamet kopuyordu. Sonra ben kavga sebebini bile hatırlamıyordum.
Cevap sahibi+1 yılBana çok saçma geldi sırf uyuyakaldın diye kavga çıkması. Yani ilgisiz falan olduğunu mu düşünüyor
Soran+1 yılDegersizlik duygusu var. Mesela onunla konusurken yüzüne bakmazsan öfke krizine giriyor, uyurken arkanı mı döndün? Sevmiyorsun diye kan kusturuyor. Kurabiye mi yaptı 3 tane yedin diyelim 5 tane yemedigin icin begenmemissindir, sen zaten onun nesini begenirsin ki falan. Tam bir ruh hastası.
Cevap sahibi+1 yılBence ne olursa olsun anını paylaştığın karşılıklı birbirinize emeğinizin geçtiği insana ruh hastası diye hitap etmen çok yanlış. O yanlış yapıyor olabilir çok ilgi bekliyor olabilir ama altındaki sebepleri de düşünmek lazım. Belki bunları istemeyerek yapıyor olabilir. Kimse evliliğin kötü olmasını istemez. En kötü ihtimal bir terapiste başvurabilirdiniz.
Soran+1 yılTerapist diye annesinin yaşam kocuna danısıyordu, o da bir fayda saglamadı. Evet haklısın ama o bana sapık, saplantılı, katil bile dedi. Mesajları göstersem şok olursun. Ben onu seviyorsam baskasıyla olmasına bile karışmazmışım gittikten sonra, mutlu olsun istermişim.
Soran+1 yılValla burada sana anlatırken bile rahatladım, canım yanıyor sevdigim icin. Düzeltmek istiyorum ama bu kadınla ömür gecmez ki, en iyisi olmaması. Kim böyle birisiyle ugrasmak ister ki? Baskasıyla olsun, kurtulurum ben.
Cevap sahibi+1 yılBu terapist olmadıysa siz de terapist bulabilirdiniz. Evliliğiniz kurtarmak için ikinizde elinizden geleni yapabilirdiniz. Yapmış da olabilirsiniz ama sonuç bu olmuş. Kimseyi ne üzün, ne de kimsenin sizi üzmenize izin verin. Eşinizle karşılıklı hatalarınızı konuşabilirsiniz. Eğer ikinizde düzeleceğinize garanti veriyorsanız tekrar denersiniz. Eğer olmayacağınızı düşünüyorsanız da devam etmezsiniz. Her şeyin hayırlısını dilemek lazım.
Soran+1 yılBen denedim, bunu da teklif ettim ama kabul etmedi. Borderline kişilik bozukluğu var muhtemelen. Psikologa ben anlattım, pasif agresif ya da bdp dedi. Bütün özellikleri var zaten.
Soran+1 yılBenim de öfkeli davrandıgım zamanlar oldu "bunlar kücük seyler bunlardan birbirimizi üzmeyelim" dedigimde bile "beni kücumsüyorsun işte hep böyle" diye karsılik veriyordu. Sessiz kalsam kavga uzamasin diye "önemsemiyorsun" diyordu. Sarılmaya kalksam kriz anında "defoool" diye kovuyordu. Evden cıkıyordum sakinlessin gelirim diye "5 dakikaya dönmezsen kendimi öldurücem" diyordu. O cehenneme çekiyordu beni bir şekilde. Ben de doldum taştım son zamanlarda artik. Benim de dengemi bozdu bu manipülasyonlarla. Benden uzak Allah'a yakın olsun. Tek suçlu benim onun gözunde.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum zor bir durum. Zor şeyler yaşamış olabilir, kendini sevgiye çok muhtaç hissediyor olabilir. Eminim o da böyle olmasını istemezdi. Dediğim gibi kimse evliliğin kötü olmasını istemez ve bana göre hatalar karşılıklı yapılır. O yüzden tek bir tarafı değil iki tarafı da düşünmeye çalışıyorum. Siz elinizden gelenin fazlasını yaptığınızı düşünüyorsanız ve buna rağmen düzelme göremiyorsanız o zaman daha fazla yapabileceğiniz bir şey yok demektir
Soran+1 yılBenim hatam da cok, tek taraflı olmaz tabi hatalar ama bu bozukluga sahip olanlar gerceken baska boyut. İstedigini yasamıs olsun, kimse baskasının sorunlarını tasımak zorunda degil. Terapist degilim ben de, haftada 3 gün intihar tehdidi vardı yeter. Sağol dinleyip yardımcı olmaya calıstıgin icin, ben gittkten sonra hep kendimi suçladım daha iyi koca olabilir miydim diye. Şimdi de deniyorum, zor durumda kalmamasi icin para gönderiyorum "beni manipüle edeceksin dimi para gondererek" diye yine suçluyor. Kendisinin degersiz olduguna o kadar inanmıs ki, kimse kanıtlayamaz. Annesinin vermedigi sevgiyi kimse veremezmis onu anladım.
naz yapıyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne