Onu ihanetle suçladım. Sizce haksız olma ihtimalim ne kadar?

Benimle evlenmek istiyor o kesin ama ben karar vermek için erken olduğunu düşünüyorum daha 2,5 ayımız oldu

Birlikteyken telefonuna bakmak istediğimde vermedi telefonunu. Ben biraz zorladım sen de benimkini al dedim yine de kabul etmedi

geçenlerde bir gece birlikte olduk. 3 kere oldu o gece. O pek tutkulu değildi ben yaladıkça canlandı sadece

o geceden sonra memleketine gitti çok az mesaj attı bana. günde 10 dk bile yazmadı. Ailem var müsait olamıyorum diyordu. Fotoğraf at dedim memleketinde 5 gün kaldı hiç atmadı

dün de bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyledi tek fotoğrafını attı. sevgilim 176 boyunda ama fotoğraf onun boyunun yukarısından çekilmiş.

arkadaşınla fotoğraf atar mısın dedim atamam o fotoğrafta grünmek istemiyor dedi

aradığımda da açmadı

mesajlara da çok az döndü

ben de buluştuğu arkadaşıyla mesaj geçmişini istedim. Onu da atmadı. Beni aldattığını düşünüyrum at dedim yine atmadı. Ayrıldım bunun için yine atmıyor inat ettim atmayacam diyor. beni ikna etmeye çalışıyor yanıldığıma dair. Hatta instagramımı vereyim ama karşılığında profillerimize A❤A koyacaz dedi. Ben mesaj geçmişi atmadan sana güvenmem dedim bitirdim

Sizce abartmış mıyım

Onu ihanetle suçladım. Sizce haksız olma ihtimalim ne kadar?