AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
neden bakmasın kanka o senin içine bağlı şu dış görünüş kavramını atın artık içinizden mq
Tenle anlasilmaz ben kumral seviyorum ama beğenirsem esmerlede cikarim kisiye göre kaliplar genisleye bilir
Ben esmer ten sevmiyorum hoşlandığım çocuğun tipini önemsemedim pek çokta yakışıklı değil ama beyaz tenli olması tatlı geldi bana
Halla halla cogu kiz tanidiğim esmer ya da buğday seviyordu olabilir bende beyaz pembemsi ten seviyorum tenine düştüklerim oluyodu arada
Kızlar kendileri esmer olsa dahi esmer erkekleri tercih ediyor. Bana çekici gelmiyor esmer ten. Yüz hatları golgelenmiş gibi oluyor ama beyaz ten öyle değil insanda çok tatlı geliyor yüzü. Senin ten rengin esmer mi
Yok buğdayim ben
Zaten beyaza bakar çekmissiniz birbirinizi aşklarim benim
Ama ccugu begemmiyosan fzla baska beyaz erkek bulsana daaha iyisini bulursun belki
Umarım o da hoşlanmıştır. Çocuğu beğeniyorum benimle karakter olarakta uyumlu sevimli biri
Knk asagida tipini begnmedim yakisikli degil demissin ama nasıl oluyo
Tipini beğendim demedim yakışıklı değil dedim tipi benim için önemli değil yazdım. Zaten tatlı geliyor bana
Beğenmedim*
He anladim daha yakisiklisini iyisinide arasan blursun bnce?
Yakışıklılar çapkın olur bu çocuk çapkın değil
He anladim o zmn bunu kndine baglaman falan baya kolay olur aslinda caokin degilse pesinden kosturabilsen kopek olur sana net knk😀
Ya varya hiçte öyle bir kızın peşinden koşacak birisi değil zaten çapkın değil bu yüzden koşmaz
Aa ciddenmi sasirdim ya ne bileyim kosmuyo diyon ama kosturmasinj bilsen olurdu heralde knk😃
Çocuk garip ama tatlı çekiniyor gibi ne bileyim yani yüz vermezsen umursamaz sanki. Dikkatini çekmek zor. Kolay birisi değil
Knk bnce onu baska bi kiz illaki kostrup kopk eder kendine her turlu tatliymis madem😀
Koşmaz o kimsenin peşinden zaten bu yüzden bakar mı diye yazdım. Çok zeki birisi zannetmiyorum öyle bir şey olsun
Hee zekiyse o zmn kanmaz knk 🙂
Aslinda bide boyu iyiyse tamamdir kisa degilse yani hem tatli hem uzunsa yani
Kısa boylu değil bence. Sen nasıl kole edersin bir erkeği kendine taktik ver 🤪
Ooo knk benim kafadansin sende ben kole etmek istiyorum birini ettimde sayilir az kaldi az kafasinj karistirsan yetiyo sadece bu aslinda benim taktigim sen kole edip taptirmakmi istiyorsun tam olarak😀😀😃
Tapmak değilde beni düşünsün, dinlesin, değer versin yeter kafasını karıştırmak zor sanki ya. Hemen anlar
Yok yok knk anlamasi onemli zaten bilmiyon sen bu isi sirri bu zaten bak simdi şoyle az anliycak zaten anlamadan umut baglamaz kafasi karismaz olay bu simdi biraz ilgi bi gozuk bin kaybol derken bi bakiyo cocuk allahalla bu kiz neden boyle derken kafasi allak bullak oluyo sana veriyo kendini sonra bi bakmis kendini kaptirmis kole olmus her dakika seni dusunmeye basliyo ben basardim sayilir😂😂
Yani kole etmek icin az oyniyacan onla caktirmadan
Bence ben ona uzak davranırsam o da uzaklaşır. Sen bu çocuğu ne kadar sürede bu hale getirdin
Bu erkek aşık mı şimdi sana
Knk ben yaklasik 2 ayda bu hale getirdim dahada kole etcem?
Uzak davranirsam derken cidden su an yakinmi davraniyonki sen ona knk
Hayır sen bir yakın bir uzak ol diyorsun yakın olma fırsatı bulsam uzaklaşsam kaçar bence. sen baya iyisin bu konuda herhalde ne kızlar var ya
Evet asik oldu net eminim
Ben iyiyim evet uzmani oldum ama ne kizlar var benim bi arkadasimdan ben bunu ogrendim oda yapiyodu ccukla oynuyodu falan taktikle hic acimiyodu yani ccuga onu kendime kole etcem ors ccuguna cevircem diyodu bana😂😀
Sende onu o hale cevir knk bak nasil kole oluyo acimaman lazim?
Sizden olmazya umudunu kes baska erkek bul ilerde yalniz kalma diye diyorum dedigimi yap bnce
Neden bakmadın çok veyaz.
Bakar
Bakar
Bakar
Yok siyah beyaz beşiktaş olması lazım
Beyaz olmaz mı
bembeyaz bir ilişki