+1 yılhususi beyaz ten takıntım yok açıkcası ancak gecmıs paylaşımlardada deddgım gıbı egıtım hayatımda ve iş hayatıma yurtdısında cok bulunmamdan dolayı turk arkaasımın sayısı oldukca a dolyısıyla avrupa kızı genelde beyaz tenlı renklı gözlü kumral ya da sarısındır. çok esmer kızlar ılgımı cekmıyo. ben bırazd aha avrupai tarzdakı kızları sevıyorum hele spor gıyımlı ıse ;) avam ya da agır gıyım makyaj yapan kızlar asla ılgı alanıma gırmz
02 Yorumla
Soranİlginc :) guzel
- +1 yıl
ancak esmer güzellerde var esmer yeşil gözlü falanda ılgınc oluyor. ama huyu suyu güzel olmalı kadının asil olmalı durusu olmalı fızık en sonkı iş
En İyi Cevaplar
Esmer olsun 3 kuruş fazla olsun ne öyle beyaz kutup ayısı gibii :)
811 Yorumla
Soran+1 yılAlkisss 👏👏 ne o oyle ruh gibi dimi
Soran+1 yılSupersin 👍
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılHerkesin görüşü farklı sana ne oldu yavru
bir dönem de solaryum olayı vardı, esmer modaydı. tatil yörelerinde öğlen güneşinin altına uzanan tipler şimdi beyazlamaya çalışıyor. Güneş görünce alayı vampir gibi kaçıyorlar. Bakalım bir sonraki moda ne olacak? Bence yok öyle standart bir şey
Beyaz tenliyim; gene de yanlış anlaşılmasın.00 Yorumla
Beyazım ve yok oyle bir sey ama bu kutup ayısı lafını Eic sectigin icin karakterini de belli etmissin.
03 Yorumla
Soran+1 yılSen benim karaktrimi bilemezsin espri anlamında söyledik onu don bir bak esmerrlere neler yazılmış. Herkesin görüşü farklı anladın mi yavrum
Soran+1 yılOnlar yazmış dedim sen esmerlere laf attın demedim. Düzgün oku once
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
- Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılEn gıcık olduğum şey..
https://www.resimagaci.com/img/vv145.jpg
https://www.resimagaci.com/img/f68btbt.jpg
https://www.resimagaci.com/img/p1b4101.jpg12 Yorumla
SoranGicik olunacak birsey gormuyorum
- +1 yıl
Yok, ben gıcık oluyorum beyaz tenli kadınlara. Hatta nefret ediyorum dokunmaktan..
Esmer can'dır..
+1 yılPsikolojik olarak;dünya da kabul görülmüş (görülen) en seksi bayanlar gerek medya tarafından ekranlara getirilen gerekse çevredeki insanların Avrupalı cins merakı bir kısım insanı bu görüşe sevkediyor, fakat Afrika'da ki birçok kişi görebilirsiniz zenci kadınlardan hoşlanan. Unutmayın tüm görüş ve düşünceler psikolojik ve esnektir, bir şeye bağlamayın.
111 Yorumla
Soran+1 yılSana gore ne peki
- +1 yıl
Bende malesef sürünün kurbanıyım.
Soran+1 yılAl sana :)
- +1 yıl
peki sen mesela sence sarışın erkek mı esmer mi?
Soran+1 yılKumral
- +1 yıl
Neden olduğunu biliyor musun?
Soran+1 yılCunku hosuma gidiyo
- +1 yıl
Emin ol algılama evrende (insanların dış görünüşünü ilk inceleme evresi) gördüğün sarışın erkeklerin ilgi çekicilik yüzdesi kumrallarınkinden fazla olsaydı şu an tam aksi bir cevap alacaktım senden.
Soran+1 yılAksi derken
- +1 yıl
yani sarışın erkeklerin daha iyi olduğunu söyleyecektin
Soran+1 yılHayr kumral
Benim favorim kesinlikle beyaz ten. eski çağdaki zalim kralın masum kızını anımsatır ya da bir elf olduğunu Düşünürüm görünce ya da vampir olabilir mi acaba derim. Bana hep fantastik karakterleri anımsatır beyaz tenliler. bir gizem katarim görünce bu da hoşuma gider.
20 YorumlaBeyaz sadece bir tutkudur bizde merak etme sonunda yine esmerlere kaliriz :) zaten beyaz tenlilerin vucudu cok lekeli ve puruzlu oluyor yani puruzsuzunu bulmak kolay olmadigi icin esmer ve kumrallar daha oncelikli olarak tercih edilir. Beyaz tenli kizlar teoridedir hep :)
00 YorumlaBeyaz seven erkek, çocukken çok az süt içmiş, peynir yemiş, şeker un tuz ürünlerinin tadına bakamamış kimsedir :)
10 YorumlaMisss missss hmmm mmmhh kopegi yapsin bni valla bak beyaz ten bide balik et de hic dokanmaym yanimda duesun doya doya bakim ona bile raziyim hayalim beyaz ten balik et masum hatunnnn oyy yerim bn onuuu ya da o bni yesin
00 Yorumla
+1 yılabi çünkü meksikalı gibi kız istemiyoruz. bu kadar basit.
bkz:
www.riviera-maya-holidays.com/.../...n-culture.jpg11 Yorumla
SoranBu kadar koyu degilim yaaa
Ben beyaz tenliyim o yüzden. Çok kara olmasını sevmem. Kumral olabilir. Zenci kadın olabilir çünkü o tamamen farklı. Zenci olmasını isterim ama çok esmer olmasını istemem
02 Yorumla
Soran+1 yılZenci ne yaaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoo illaki beyaz olması gerekmz, bilakis esmerde severim ben, heleki bide çekici ve tatlıysa tadından yenmez valla :D
119 Yorumla
Soran+1 yılHelal ya 👍👏
Cevap sahibi+1 yılhahahha, sağol da neden öyle dedinkii:)
Soran+1 yılBilmem hosuma gitti cevabin :)
Cevap sahibi+1 yıltşkkr ederim, senn tarafından beğenilmesı beni mutlu etti.:)
Soran+1 yılRica ederim :)
Cevap sahibi+1 yılçok tatlısın ya, galiba ilk özellik tamamdır. :)
Soran+1 yılNerden anliyosun ki cok tatliyim :)
Cevap sahibi+1 yılben anlarım, eminimki ikinci bahsettiğm özellikte vardır sende :)
Soran+1 yılOyle derler hep 😊
Cevap sahibi+1 yılyani çekici ve tatlısn öyle değilmi :) tahmın etmiştm zaten, esmer tatlısı harika olur ya, bakmaktan gözünü alamaz insan :D
Soran+1 yılDogru tahmin 👍
Cevap sahibi+1 yılharika o zaman, aradığm güzeli nihayet buldum galiba, umarım izin vardır bu güzeli beğenmeye :) ?
Soran+1 yılTabi tabi buyrun 😂
Cevap sahibi+1 yıltşkkr ederm de umarım bu ifade bana kızma falan değildr değilmi, gerçkten izin veriyomsun?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılçok tşkkr ederim canım :)
Soran+1 yılRica canim
Cevap sahibi+1 yılmesaj kutuna bakarmısn canım bitane?
Cevap sahibi+1 yılordamısın canım?
+1 yılbeyaz kızların bir yerini (neresi olduğunu anladnız) sıktığın veya vurduğu zaman kızarıyor ya o tahrik ediyor erkekleri. erkek olmadığın için anlayamazsın :)) Konu kilit.
04 Yorumla
Soran+1 yılSizi gidiii
- +1 yıl
konuyu bitirdim bir en iyi cevap seçseydin bari :))
Soran+1 yılDur bakalim diger cevaplara :)
- +1 yıl
tamam :)
Güzel esmerde güzeldir beyaz tenlide kumral da sarışında çok saçma. Esmere çingene beyaza hastalıklı diyenler tam gerizekalı
10 Yorumla
+1 yılegzotik olana gider insan hep:) Türk milleti beyaz tenli değildir, bizde bulunan diğer etnisiteler de beyaz tenli değil, sonuç olarak beyaz ten egzotik. Teni gerçekten beyaz olan herkes (buğday ile beyazı karıştırmayalım) istisnasız bir şekilde başka bir taraftan almıştır genlerin bir bölümünü.
14 Yorumla- +1 yıl
Ben bir yerde asıl Turklerin beyaz ten rengi ve hafif cekik gozlu oldugunu okumustum. O zaman asıl Turklerden oluyorum ben :)
Soran+1 yılYorumun için tesekkurler :)
- +1 yıl
Çok beyaz değil gene de.
Soran+1 yılNasil cok beyaz degil
+1 yılNeden rihannanin o kadar hayrani var ozaman sacma :))
31 Yorumla
Soran+1 yılCevaplara bakarsan çocuğunluk beyaz
İlginçtir okulun en güzel kızları esmerdi hiçbirini beğenmiyordum ya da ilgimi çekmiyorlardı bana en çok çıkma teklifinide esmerler yaptı ama aklım fikrim beyazda. Bulupta anlaştığımda olmadı ama
02 Yorumla
Soran+1 yılO zmn sen bekle eminim anlasirsin
Bende beyaz tenliyim. Ancak su var ki beyaz teninde esmer kumral sarisin farketmez nasil durdugu onemli. esmer kizlardan cirkinde gordum ama inanilmaz derece de guzel de. bu goreceli bir durum
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli çok daha ilgi çekici oluyor da ondan belki de bayılıyorum bende :)))
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Hiç bir erkek kızın rengine mengine bakmaz beyaz olsun esmer olsun hiç bir önemi yoktur Önemli olan doğası, Kadın olsun da isterse siyah olsun ırk ayrımı yapmaz :D
Nefes alsın yeter00 Yorumla
+1 yılBir yerde az olan her zaman ilgi çeker. Ama ben esmerlerden yanayım çok çekici oluyorlar.
10 YorumlaBeyaz tene, siyah düz saç, oda olmadı kıvırcık olsun.. Ardına esmer.. Bende Sarışınlar (örn : Bade işçil) En son gelir
00 Yorumlabence beyaz tenli seven çok yok ya esmerleri daha çok beğeniyorlar benim bildiğim
03 Yorumla- +1 yıl
Bence beyaz tenliler soluk duruyor. Hafiften esmer ve kumral olmalı. Onlar çok çekici oluyor
Soran+1 yılÖlü gibi dimi Yaa hahah :))
valla açık olmak suçsa açık olayım esmerlerden hoşalanırım ama yatağa kim yakınsa beyaz esmer kumral zevkler kaypaklaşıyor ne pisliğim ben yaa ağ.. ma s.. çim :)
12 Yorumla
Soran+1 yılkonu tamamen yatktan ibaret desenize şuna :)
esmer tenli insanın çekici olabileceğine inanmıyorum. Her ik taraf da süt gibi olacak. esmer olduğu zaman insan bana sanki kirli gibi geliyor
10 Yorumla
+1 yılbana daha çok hasta gibi gelirler ayrıca bkz ağda sonrası benek benek olur bacakları.
derileri inceyse kılcal damarları bile belli olur. Sivilce çıkarsa bn buradayım dıye bagırır. Yazın güneşte haşlanırlar. Tabı zevk meselesı :D01 Yorumla
SoranHay canım benim :))
Hoşuma gidiyor, daha çekici geliyor, daha kadınsı geliyor. Bir de doğal esmerlere göre daha tüysüz oluyorlar...
00 Yorumlabeyaz ten mi :S hiç sevmem beyaz teni, esmer olmalı
20 YorumlaBeyaz ten daha temiz gibi ondan çekici geliyor bazı kızlar esmer ama kirli gibi gözüküyor ve hiç çekici gelmiyor en iyisi süt beyaz tenn ohh miss
04 Yorumla
SoranKirli ne alaka :D ahahahhaha iyi guldum
Soran+1 yılBdyaz tende de genelde damarlar belirgin olur
+1 yılBeyaz ten kalitedir, asaleti temsil eder... Beyaz köle gördünüz mü? Ben görmedim...
96 Yorumla- +1 yıl
ırkçılık...
Soran+1 yılYanlis bir cevap... İrkciligin bu kadari
+1 yılesmer candir gerisi heyecan ;) bana göre esmer kizlar daha tatli geliyor bilemedim
10 YorumlaKumralim mutluyum bosver sen erkekleri. Seven bakmiyor teni soyleymis burasi boyleymis. bdjsjsj
00 Yorumla
+1 yılBeyaz ten kadına garip bir karizma (asalet) ve masumiyet katıyor.
00 YorumlaEsmerin Tadı, geriye kalanın adı, demiş atalarımız,
kim demişse doğru demiş02 Yorumla
SoranAlan bilir diyosun :)
beyaz tenli süt gibi kadınlar asil ve çekicidir.. kılları siyah degil sarıdır :)
34 Yorumla
Soran+1 yılKillara mi taktin sen
Soran+1 yılKanka al epilasyona gonder
+1 yılBende öylelerindenim buda esmer olduğumuzdan mıdır yoksa başka bişidenmidir sebebi meçhul :)
05 Yorumla
Soran+1 yılAl işte :D neden pekii beyaz ten biraz daha derine inersen :)
- +1 yıl
Onların albenileri daha fazla daha bir hoş güzel geliyorlar gözümüze.
Soran+1 yılHimmm
- +1 yıl
Sen esmersin herhâlde?
Soran+1 yılEsmer kumral arasi
ne beyazı aga ya esmer olsun datlı olsun olmuşken zengin olsun :D
10 YorumlaModa & Stil konusunda 346 cevap paylaştı. bunun nedeni ülkemizde az olması ve zıtlatrın birliği dediğimiz oldu esmer karakaşlı kara gözlü erkek sarısın ya da kumral tercıh eder bu bır genelleme tabıkı...
00 Yorumla
+1 yılOnlar ağızlarının tadını bilse burunlarının... yerler sjfkfdhsjf
00 YorumlaYo kumral ten esmere yakin tenler daha sexidir aslinda
00 Yorumla
+1 yılbeyaz ten ne be ölmeyi unutmus gibi? asil guzel hatunlar esmerlerdir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman :)
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olması oldukça önemli peynir çikolata bitter farketmez seveyim yeterki ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılKiz olsun yeter diyosun yanii 😃😃
- +1 yıl
Biliyodum böyle algılanacagimi :( hayır yüzü güzel olana 1yıl huyu güzel olana binyil anladın mı? Huyu dürüstlügü olsun gerisi teferruat ;) anladın?
Soran+1 yılHay ağzına saglik
- +1 yıl
@lalala35 İzmir desin demi? ;)
+1 yılbende beyaz tenliyim ve çok değişik iltifatlar aldım bu durumla ilgili :D
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela
bence bunu söyleyenler, esmer kizlarla , beyaz kizlar arasinda olan tendeki pürüz farkini bilmiyolardir.. sen hic takma:)
10 Yorumla
+1 yılerkekler esmer kapkara kızları sevmez... ben öyleyim şansen :) esmer kapkara tenli kızarı hiç sevmem... diger kızlar her türlü güzel :)) erkekler için kumral veya ara ten rengi yoktur esmer ve siyah tenlidir :))
00 YorumlaBeyaz ten iyidir :D
Beyaz tenli kızlardan hoşlanan erkekler selam :D00 Yorumla
+1 yılKumral ve sarışın olacak. Esmerlerin geneli kıllı oluyor :D Beyaz ten en iyisi.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBna göre beyaz gündüzü esmer veya siyah geceyi temsil eder. İkisi de ayrı bir güzeldir. Ancak karanlıktan korkan da var.
00 Yorumla
+1 yılBeyaz ten kusurlari ortaya cikarir kanimca. Bir insan beyaz tende kusursuzsa, o insan kusursuzdur..
20 Yorumlabir kız olarak söyleyim ben de beyaz tenli erkek severim mesela çok tatlı oluyorlar :)
00 Yorumla
+1 yılErkekleri bilmem ama benimde çok hoşuma gidiyor beyaz ten^^
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsolaryum makinesini beyazlaşmak için yapmadılar
beyaz ten masum duruyor
esmer ten daha kadınsı seksi duruyor
ben her türlü esmeri seçerdim10 Yorumla
+1 yılBen beyazligim gitmesin diye guneslenmiyorum bilene :D
02 Yorumla
Soran+1 yılGuneslensen de sadece kizariyo beyazlar dimi
- +1 yıl
Guneste bes dakika dursam hemenn kizariyorum sonrasnda felaket cekiyorum ama
+1 yılKim demiş onu esmerlere hastayım bende yarı esmerim
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Hele su latin amerika tipleri yok ku jenefer lopez mesela :) eheheheh
Beyaz tenli kızlar hep Avrupa ve kuzeyden rusyadan çıkmıştır ve onlara baktığımızda %90 ı sexi ve güzeller bilinçaltına yerleşmiş olabilir
00 YorumlaŞaplakladınmı böle kıpkırmızı oluyor ya Uffff
Ondan olabilir.03 Yorumla
Soran+1 yılAmaç cinsellikten ibaret desene
- +1 yıl
Muhtemelen öyledir. Ama ben şahsen kendimi öyle bir kayıt altına almıyorum. Ben beyaz tenli, esmer, kızıl saçlı, sarışın, ebony, balık etli, zayıf, uzun boylu diye özel bir merak içerisinde değilim. Bunların hepsinin yakıştığı kızlar var. Kimisi esmer olunca güzel olur kimisi beyaz tenli olunca.
Soran+1 yılbir nevi oyle
Beyaz tene her ortam her kıyafet gidiyorda ondan yakismadigi birsey yok :)
10 Yorumla
+1 yılFilmlerden bacım. O filmleri arkadaşlar bilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılHa hahah ahah
+1 yılDoğru aynen kesınlıkle katılıyorum o bende de var :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsmerin tadini bilmiyorlarda ondan.
Beyaz kadinla uyuyabilirsin, sarisin veya kumral kadinlada uyuyabilirsin amaa esmer kadin uyutmazzz..02 Yorumla
Soran+1 yılSen cok almissin galiba :)
Cevap sahibi+1 yılHayatima giren tek beyaz kadin esim :) digerleri ki bu sayi eepey fazla hepsi esmer :)
Bu aslında ne kadar çok gördüğüyle ilgili bizde esmerler bol olduğundan beyaz tenli istiyoruz siyah erkeklerde beyaz kadın severler
00 YorumlaModa & Stil konusunda 336 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir o renk meselesi. Kimi beyaz esmerin saçının teli etmeyebilir tam tersi de olabilir bu işler karışık üstad :)
00 Yorumla
+1 yılBeyaz ten iyi hosta bugday ten daha seksi bence kanka akskkskd
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam