Aşk İlişkileri Eski sevgilinizin düğününe gider miydiniz? Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Eski sevgilinizin düğününe gider miydiniz? Ben 2.5 saat sonra orada olacağım 🤣 Eski sevgilinizin düğününe gider miydiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. Kimsenin düğününe gitmem kaldı ki ski sevgili 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Gitmem bende bitmiştir tamamen, yolda bile karşıma çıkmasıni istemem. Ha bu arada iyi eğlenceler 🤪 halay çekersin fena mı 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Fazla gereksiz bir eylem asla gitmem ne vasıfla ne sıfatla. 1 0 Yorumla
CcC_ulkucuhatun_CcC Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne işim var ya, daha Nalet suratını göreceğim nispet de yapar o kuş beyniyle hiç gerek yok. 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Para bile saçarım 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Adam ya adam 🤣 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ata altını takarım çağırırsa 😂 1 8 Yorumla Catutigernos +1 yıl Çok bonkörsun 🤣 Yorumla kimleraldı +1 yıl Hep bonkördüm kıymet bilmedin bak evleniyorsun yine bonkörüm , manasında 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl İyiymiş 🤣 Yorumla kimleraldı +1 yıl Yeni mi gördün yok artık , (şaka) jeton üçgen galiba 😂😂😉 Yorumla Catutigernos +1 yıl Siteye girmiyordum 3-4 gündür Yorumla kimleraldı +1 yıl Anladım. Şaka ettim zaten 🙂 Yorumla kimleraldı +1 yıl Hoş geldin Yorumla Catutigernos +1 yıl Hoşbuldum Yorumla
__Icârus Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Gidip beleş pasta yerdim 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Oraya kadar harcayacağım mazot zaten yemek parası eder 🤣 Yorumla
KralLeonidass Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Davet ederse icabet etmek gerekir 1 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl Davet edildik valla düğünlere gitmeyi sevmem normalde şimdi gitmesen evlenmemi kaldıramadı olacak kıskandı olacak Yorumla KralLeonidass +1 yıl Geç ön masaya at bacak bacak üstüne diğer kızları seyret 😀😀 Yorumla Catutigernos +1 yıl Haha hiç öyle şey yapamam giderim iki kalırım ilk fırsatta da kaçarım normalde düğünlere gitmeyi sevmem Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ne işim olur.. 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl Davet edilmişsen Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Mümkün değil.. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neden gideyim deli miyim ben 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Davet gelmişse 🙃 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ay bilmiyorum bu sene olacak gitmem herhalde 1 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gitmişliğim hatta halay başı olmuşluğum var 😂 1 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gitmem hoş olmaz 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. neden ve nasıl ayrıldığımıza göre değişir. 1 0 Yorumla
brokenvbad Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı. gidemem asla 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kimsenin düğününe gitmem kaldı ki ski sevgili
Gitmem bende bitmiştir tamamen, yolda bile karşıma çıkmasıni istemem. Ha bu arada iyi eğlenceler 🤪 halay çekersin fena mı
Fazla gereksiz bir eylem asla gitmem ne vasıfla ne sıfatla.
Ne işim var ya, daha Nalet suratını göreceğim nispet de yapar o kuş beyniyle hiç gerek yok.
Para bile saçarım
Adam ya adam 🤣
Ata altını takarım çağırırsa 😂
Çok bonkörsun 🤣
Hep bonkördüm kıymet bilmedin bak evleniyorsun yine bonkörüm , manasında 😂
İyiymiş 🤣
Yeni mi gördün yok artık , (şaka) jeton üçgen galiba 😂😂😉
Siteye girmiyordum 3-4 gündür
Anladım. Şaka ettim zaten 🙂
Hoş geldin
Hoşbuldum
Gidip beleş pasta yerdim
Oraya kadar harcayacağım mazot zaten yemek parası eder 🤣
Davet ederse icabet etmek gerekir
Davet edildik valla düğünlere gitmeyi sevmem normalde şimdi gitmesen evlenmemi kaldıramadı olacak kıskandı olacak
Geç ön masaya at bacak bacak üstüne diğer kızları seyret 😀😀
Haha hiç öyle şey yapamam giderim iki kalırım ilk fırsatta da kaçarım normalde düğünlere gitmeyi sevmem
Ne işim olur..
Davet edilmişsen
Mümkün değil..
Neden gideyim deli miyim ben
Davet gelmişse 🙃
Ay bilmiyorum bu sene olacak gitmem herhalde
Gitmişliğim hatta halay başı olmuşluğum var 😂
Yok ya ne işim var.
Niye gideyim ki delirmedim henüz
Gitmem hoş olmaz
neden ve nasıl ayrıldığımıza göre değişir.
Yeni sevgilimle giderim
Kocam olursa onla giderim
Yok ne isim var
Hayır.
gidemem asla
Hayır tabi.
Hayır 😄
ne işim olur