Ayrıldık barıştık eskisi gibi değil 1.5 aydır uğraşıyorum çok değişti eskiden deliler gibi severdi beni ne yapabilirim acil taktik verin.

Ayrıldık barıştık eskisi gibi değil 1.5 aydır uğraşıyorum çok değişti eskiden deliler gibi severdi beni ne yapabilirim acil taktik verin.
Maalesef bazı şeyleri istesek de düzeltemiyoruz. Çünkü zamanında doğru kullanması bilmediğimiz için de bitmesine yakın ne kadar çabalasakta fayda etmiyor.
İlişkiniz baya bir yıpranmış. Karşı taraf belli yorulmuş ve artık uğraşmaya ne hevesi kalmış ne de gücü. Oluruna bırakmış. Yani olsa da olur olmasa da olur.
Çünkü yaşanan bazı şeyler işitilen bazı sözler ne yapılsada unutulmuyor. Unutulmadığı içinde bir daha eskisi gibi olamıyorsun..
Bundan sonra çok zor..
hiç yolu yok mu
Başkasına aşık olmuş olabilir sana karşı ilgisi azalmış olabilir sende hoşlanmadığı şeyler olabilir, tedirgin olabilir seninle gelecek göremiyor olabilir ama sen bu ekran görüntüsü paylaşırken neden kızın üstünü kapatmadın ondan izinsiz bunu paylaşıyorsunuz öğrenince kızmayacak mı?
Yaşanan bazı şeyler unutulacak gibi olmadığı için devam edemiyor. burada sevgilinin yazdıklarına bakarsak yaşadıkları aklından bir türlü çıkmayacak. Bence sende daha fazla yıpratma kendini bitir derim.
Sana da naçizane tavsiyem kendini biraz sorgula ve bu ilişkide yaptığın doğru ve yanlışları karşılaştır. Bunu yap ki daha sonra yaşayacağın ilişkide aynı hataya düşme.
Cevap
10Cevap
Ne yapsan faydasız. Eskisi gibi olmayacağını söylüyor. Yıpratmışsın hem sevgisini hem onu. Bazı şeyleri, özellikle söylenenleri geriye alamıyoruz. Aklımızdan silmek mümkün değil. Ne kadar severse sevsin bazı şeyler kaldırılamıyor
Maalesef artık sevgi azaldı
Zorlama artık oluru yok bu işin. Hatta daha da yokuşa gidecektir böyle devam ederse. O zaman kız senden ciddi anlamda nefret edecektir. Saygıyla ve sevgiyle ayrılıp yoluna bak ki ilerde iyi anılarla hatırlanırsın. Hayat devam ediyor, karşına daha iyileri çıkacaktır
bir kere bitti mi bitiyor kardeşim bu eşinde olsa flörtün de yok arkadaşında olsa fark etmiyor geçmiş olsun çektiğin acıyı anlıyorum
hiç mi düzelmez
soğuyan insan bir daha dönmez kaç kere tecrübe ettim bunu
Kıza ne yapıp da soguttugunu bilmiyorum ama güven kırılınca geriye dönmesi zor oluyor kendimden biliyorum. Ne kadar uğraşırsan da eski gunler aklina gelip soğuyor insan
Bu şarkı benden sana kardeşim
Kanka hiç bi taktik düzeltemez bu durumu. Kafada koparmış
off
boyle diyosa sen ceptesin diye diyo arkadasim salacaksin bunu ne yapiyosa yapsin ilgi bulamayinca gelir yanina merak etme diretmeyin boyle seylerde
öyle yapıcam
Soğuma düşüncesi varsa baska bisey yapamassn saygı göstererek devam et umursanmadığını düşünurse fikirleri değisebilir anladiğım kadarıyla fazla ilgi gostermişsin
kendi canımdan çok kendi sağlığımdan fazla herşeyden fazla
Kızda farkinda demek ki, her zaman biraz meraklı bırakman lazmdı favla ilgi insanı boğar, kendi haline bırakmak lazm bazı insanlar fazla ilgiden bıkar, çnkü buna alışıktır ama sende farklı olmaya başlarsan şaşırabilir çnkü bu aliştığı tepkilerin gibi olmaz bu kadr kolay mı vazgeciyor benden diye düşunmeye baslar ve belki durumunuz tersine dönebilir ^-^
Demek ki sevgisi azalmış deneseniz olacağını sanmıyorum
Üzmüşsün, yıpratmışsın muhtemelen. Eskisi gibi olması kolay olmaz
Düzelmez artık kendımden biliyorum
off
Vazgeçersen aynı kıvama gelir o kız
ben pek emin olamıyorum ama
Soğukluk var, düzelmez.
Çok yüz vermişsin kanks
Kendini bir şey sanmış yüz vere vere
ilgi ve değeri biraz fazla verdim ayrıyken bile hep uğraştım o gram uğraşmadı
Seven taraf hep daha çok üzülür
maalesef öyle
Ya naptın kıza soğumuş senden
ütfen bana yardımcı olun.. 3 yıllık bi ilişkim vardı daha sonra o yoruldum diyerek ayrıldı. Ayrıldıktan sonra ondan eski hoşlanan kuzenine yazdı kuzeninin yazdığı mesajlar onun hoşuna gitti ben ayrıyken mesajları görünce şaştım dondum neyse bir şekilde affettim. Daha sonrasında tekrar konuşmuş benden habersiz. Onu da affettim. daha sonra onların evine geldi festival var diye onlarda kaldı 4 gün. Ama orada da bana yalan söyledi gecenin bir yarısı onunla konuşmuş ben yatıyorum deyip. Onu da affettim. Ona anlatıyordum hep bu çocukla konuşma etme diye neyse. Ben her şeyi affettim ama bana karşı ve çevresine karşı ayrıldıktan sonra çok değişti. Düzelemiyorum diyor tam 1 ayı aşkın süredir hep uğraşıyorum eskiye dönsün yine sevsin diye eskisi gibi olalım diye. Mesela beni tek kalemde silebilecek bir kız konumuna geldi eskiden olsa peşimden koşar sevdirirdi kendini. Çok zarar görüyorum sinir krizlerim başladı artık.
olay bu
Ne yaptın?
Bıktırana kadar uğraşmışsın
olay ne
O biraz yaşlı mi ne
ne alaka
Ona göre cevap vereceğim. Yaşı kaç onun?
17
Yolver, kendini kıymete nindkrmeye çalışıyor ama olgun yaşça büyük biriyse senin çocuk hallerinde sogumustur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?