Ayrılsam mı napsam?

1 sene oldu eşime ne yapsam da memnun degl evi temızlıyorm begenmıyor temızlenmemış dıyo yemek yapıyorum bunu yapma sunı yap dıyo kendı ıstedıgını yapıyorum gec gelıyo zaten ben yıyesım gıttı sundan yap dıyo yıne de yapmadı demesınler dıye yapıyorm sonra telefon oynuyo sureklı ben yatarken sabah kalkar kalkmaz dıger odaya gecıyor telefon oynuyo saat gec olunca sonra iş kıyafetlerını gıyıyo benı uyandırıyo ben gec kaldm gıdıyorm dıyo erken kalkınca uyandır kahvaltıyı yap gıt dıyom hep böyle yapıyo aksam gec gelıyo bazen dısarı cıkalım dedıgımde param yok dıyo bır senedır hıc bısı ıstemedım almadı da ama gecınemıyoruz dıyo aylık en az 15 bın alıyor cocuk yok bısı yok babasına ve arkadaslarına baskalarına yedırıyo verıyo kazancını bana gelınce yok fantazı kıyafetlerı gıyıyom benle ılgılensn telefon oynamasn dıye komık olmuşsn ne gerek var yapıp gecıcez işte bunlarla ne ugrasıyon dıyo hedıye alıyorm memnun olmadıgı gıbı uzucu kırıcı laf edıyo arkadaslarının yanında benı kucuk dusuruyo onların hanımları soyle araba kullanıyo sen beceremıyosn dıyo ben de kac senedır kullanıyorm sma benımle arkadaslarının yanında abartarak dalga gecıyo senın kalcan neden böyle hafıf cukurcuk var bende spordan ve ıgnelerden dedım sonra neden guzel degıl gobegın hıc olmasaydı guzel olurdu belım zayıf hoşuma gıdıyo ama dıyor sabahları erken gıtmeler aksamları gec gelmeler sureklı telefon oynamalar benle ılgılenmıyosun dedıgımde bızde böyle gardaş gulen adsmın moralını boxsrız dıyo

Ayrılsam mı napsam?