18 Yaşındaki bir kızın ergence yanlışına kapıldım ben,
25 yaşındayım ya ben 25, 7 yaş fark var arada,
başlangıçta ya o benim kardeşim dediğim kızın saçma canım davranışlarından umutlandım,
gözleri seviyorum diyor, hareketleri seviyorum diyor, davranışları ve eylemleri seviyorum diyor ama ağzı arada abi diyip hatta abi demek istemiyor gibi abi demeyi de bırakıyor bir noktada
ama işin sonunda gelip bana "son zamanlarındaki davranışlarında samimiyetin çok arttı uzaklaştım, ben seni abi olarak gördüm" dedi bana.
ben yıkıldım ya param parça oldum, utandım çok utandım, kendimden nefret ettim 7 yaş küçük bir kıza karşı nasıl his besleyebilirim pisliğin tekiyim dedim,
onu suçladım mı? hayır, ergendir yapmış bir sürü hata, burada hata benim onun hala bir ergen olduğunu anlamalıydım dedim, tavır ve hareketlerinin hala farkında olamayacağını bilmeliydim dedim, ve yalan söylemeyi de sevmediğim için "ben istemeden sana karşı hisler beslemiş olabilirim en iyisi tamamen seni silmek, beni yanlış anlama seninle alakalı değil benim hatam" diyip uzaklaştım.
Sonra ne mi oldu? mahfoldum bu süreçte bir bahaneyle bana mesaj atınca izin vermedim yolunu tıkadım, başkasına at o sana yardımcı olur dedim,
1 yıl geçti aradan, tam bir Yıl,
işim yerinde, bir ilişkim var, mutluyum hayallerime tutku dolu ilerliyorum ve kız arkadaşım hep yanımda oldu.
şimdi gelmiş bana diyor ki mesaj atmış
"ben sana nasıl söyleyeceğimden emin olamadım, söyleyemedim çünkü duygularımdan emin değildim abi olarak gördüğüm için davranışlarımın doğru olmadığını düşündüm ama hata bendeydi, çok gec oldu biliyorum ama ben seni gerçekten seviyorum, abi olarak değil bana bir şans verir misin"
niye söylemedin o zaman dedm
"gerçeği söylemezdim çekiniyordum, abi olarak gördüğümü zannediyordum ve bunun doğru olmadığına çok inanmıştım, çok pişmanım"
durumu mesajla değil yarın arayıp güzel bir dille anlatacağım, kalbimde de hayatımda da başkası var, o beni asla yalnız bırakmadı ve aklıma asla girmesine de müsade etmem, bu durumu dürüstçe de kız arkadaşıma da anlatacağım ayrıca, onun arkasından bir şey çeviriyormuş gibi hissetmek istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer