O eski enerji neşe geri gelir mi?

Adını bile söylemeye çekindiğimiz birisi vardır hayatımızda adını bile söylersen özlemi bastırır. aslında hayatımızda artık yoktur ama istemesende aklının bir köşesinde kalır onunla tanışmadan önce o kadar enerjik hayatla barışıksındır ilk defa seveceksindir seversin de ama o seni her türlü hayal kırıklığına uğratır artık sevmeye korkarsın istesen de kimseyi o kadar sevemezsin ama onunla da olmamaya yemin etmişsindir onun yüzünden ne arkadaş ne sevdiğin birisi olsun istemezsin arkadaşları çekecek halin kalmaz seveceğin kişide ise artık halin bile yoktur tüm hislerin bitmiştir birisi ile tanışırsın az çok hislerini geri getirir ama eskisi gibi olmasından korktuğun için kendini geri çekersin zaten öyle de sevemeyeceğini düşünürsün bu kişi doğru kişi olsa da sen çoktan yanlış kişide harcamışsındır. Bende durum bu arkadaşlar benim durumumda olan var mı sizce sevebilir miyim artık hep suratım asık istesem de istemesem de onu unuttum ama izleri bu şekil kaldı eski enerjim nasıl gelir o kadar çok istiyorum ki eski neşemi biliyorum artık tecrübeliyim hiç bir şeyi sıfırlayamam ama bir yolunu bulan var mk

O eski enerji neşe geri gelir mi?