Aşk İlişkileri Yusuf beni seviyor musun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bu yazıyı görüyorsan açık konuş bişi demiycem. Sadece ben de seni sevdiğimi bilmeni istiyorum. Güncellemeler+1 yıl Gelmedin demek.Tamam. Yusuf beni seviyor musun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/0qMzLpAInCUbkz. Tülay 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 41,8b cevap paylaştı. Yusuf, gel sende sev şu kızı artık. Yazık değil mi bak aşkını itiraf etmiş. 0 14 Yorumla Soran +1 yıl O gelmez. Yorumla BloodyGamer +1 yıl Deme öyle, gelir ya. En azından hayır veya evet desin ki sende acı çekme. Yorumla Soran +1 yıl Hayır der biliyorum Yorumla BloodyGamer +1 yıl O zaman neden bu soruyu sorma gereksinimi duydun? Yorumla Soran +1 yıl İçim yandı Yorumla BloodyGamer +1 yıl İyi de cevabını biliyorsun yani anlamadım. Yusuf bu soruyu gördü mü sence? Yorumla Soran +1 yıl Görürse artık Yorumla BloodyGamer +1 yıl Keşke nickini en azından etiketleseydin. Hangi Yusuf bilmiyoruz ki. Ayrıca Yusuf ismi olan herkes alınacak şimdi :D Yorumla Soran +1 yıl 🙄😕🥺😔 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Burdan birini bu kadar kalbin acıyacak kadar nasıl sevdin ki? Sonuçta hani yüzyüze görüşme yok, yazışarak bir aşk mı oldu yani? Anlamadım şimdi. Yorumla Soran +1 yıl Aşk değil ama sevdim Yorumla BloodyGamer +1 yıl Nasıl sevdin görmeden yani Yorumla Soran +1 yıl Gördüm tabiki Yorumla BloodyGamer +1 yıl Reelde mi fotoğraf mı? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Umarım Yusuf seni seviyordur ve benim sevdiğim çocukta beni seviyordur bunu görüyorsan seni çok seviyorum ama sen beni hiç sevmedin🥺 0 4 Yorumla Soran +1 yıl :( belki seviliyoruzdur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sevilmiyorum onun baş harfi m oda burdan birisi başka kızı seviyor ama ben ona hala aşığım umarım görür bu yorumu Yorumla Soran +1 yıl İnş sizinki olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah Yorumla
Korayy_3127 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yusuf nerdesin duy bu gizli hayranını 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayran değilim seviyorum Yorumla Korayy_3127 +1 yıl Seni seviyor züleyha yusuf nerdesin gel buraya tüm yusuflari etikitleyekim mi Yorumla
Butterflyy_0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı. Jzhwjxbwjdwjd kac yasindasin ya askim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yalan atma ya o s3ni sevmiyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen Yusuf adına konuşamasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knusurum Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Seviyorum seni tamam artık bir sus ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen değil len Yorumla SırrıYok +1 yıl ben de buradan sesimi duyurmak istedim işte:) Yorumla
banabimşlh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Burdan birine bu kadar bağlanmayin ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sende bağlan inşallah Yorumla
aşkınolabilirim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Yeni bir KS aşkı mı soğuyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çoktan doğdu ve öldü.. Yorumla aşkınolabilirim +1 yıl Yazık olmuş tüh Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kim bu yusuf uzun boylumu :) 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapan bulan mı yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Bana getirecen mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl söylersen getireceğim ve senin olacak artık. biraz bahset bakalım bu yusuftan :) Yorumla Soran +1 yıl O gelmez, 😪 o asla gelmezBal şimdi duygulanacağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bahsedersen gelir belki sen söyle Yorumla Soran +1 yıl Neyden bahsedeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boyundan tipinden vs Yorumla Soran +1 yıl Sen bana nasıl getireceksin merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen özelliklerinden bahsedersen 2 dakikaya burada ne yapacaksın sen orasını Yorumla Soran +1 yıl Orta bir tip kendi halinde sakin sessiz biri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boyu kısamı Yorumla Soran +1 yıl Kısa değil. Ben onun kalbini sevdim boyunu değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boy kaç? Yorumla Soran +1 yıl Hatırlamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Sende umut verdin geri çekildin🙂 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Tabi efedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bkz. Tülay
Yusuf, gel sende sev şu kızı artık. Yazık değil mi bak aşkını itiraf etmiş.
O gelmez.
Deme öyle, gelir ya. En azından hayır veya evet desin ki sende acı çekme.
Hayır der biliyorum
O zaman neden bu soruyu sorma gereksinimi duydun?
İçim yandı
İyi de cevabını biliyorsun yani anlamadım. Yusuf bu soruyu gördü mü sence?
Görürse artık
Keşke nickini en azından etiketleseydin. Hangi Yusuf bilmiyoruz ki. Ayrıca Yusuf ismi olan herkes alınacak şimdi :D
🙄😕🥺😔
Burdan birini bu kadar kalbin acıyacak kadar nasıl sevdin ki? Sonuçta hani yüzyüze görüşme yok, yazışarak bir aşk mı oldu yani? Anlamadım şimdi.
Aşk değil ama sevdim
Nasıl sevdin görmeden yani
Gördüm tabiki
Reelde mi fotoğraf mı?
Umarım Yusuf seni seviyordur ve benim sevdiğim çocukta beni seviyordur bunu görüyorsan seni çok seviyorum ama sen beni hiç sevmedin🥺
:( belki seviliyoruzdur
Ben sevilmiyorum onun baş harfi m oda burdan birisi başka kızı seviyor ama ben ona hala aşığım umarım görür bu yorumu
İnş sizinki olur
İnşallah
Yusuf nerdesin duy bu gizli hayranını
Hayran değilim seviyorum
Seni seviyor züleyha yusuf nerdesin gel buraya tüm yusuflari etikitleyekim mi
hayır
vermeyeni sevmiyom
Jzhwjxbwjdwjd kac yasindasin ya askim
Yalan atma ya o s3ni sevmiyo
Sen Yusuf adına konuşamasın
Knusurum
Seviyorum seni tamam artık bir sus ya
Sen değil len
ben de buradan sesimi duyurmak istedim işte:)
Burdan birine bu kadar bağlanmayin ya
Sende bağlan inşallah
Yeni bir KS aşkı mı soğuyor
Çoktan doğdu ve öldü..
Yazık olmuş tüh
Köfteci Yusuf mu
Yok o değil
kim bu yusuf uzun boylumu :)
Ne yapan bulan mı yok
anlamadım
Bana getirecen mi
söylersen getireceğim ve senin olacak artık. biraz bahset bakalım bu yusuftan :)
O gelmez, 😪 o asla gelmez
Bal şimdi duygulanacağım
bahsedersen gelir belki sen söyle
Neyden bahsedeyim
boyundan tipinden vs
Sen bana nasıl getireceksin merak ediyorum
sen özelliklerinden bahsedersen 2 dakikaya burada ne yapacaksın sen orasını
Orta bir tip kendi halinde sakin sessiz biri
boyu kısamı
Kısa değil. Ben onun kalbini sevdim boyunu değil
boy kaç?
Hatırlamıyorum