Yaşını yalan söyleyen erkek?

İnstadan yazmıştı kendisi. Ben 98 liyim bana dedi 2000 liyim. Benim için yaş biraz sorundu ama bir öylesine bulusmustum. Her şey çok guzel gitti. Hava aşırı soğuk buz gibiyken usumeyeyim diye hırkasını verdi ilk günden tamam dedim bunu her insan yapar ama baktım bu gün geçince artıyor yine aynı en son yatak döşek hasta oldu kendisi. Üstüme titriyordu resmen bisey desem sevinçten gözleri doluyordu. Neyse sonra raporunu gördüm ve çocuk 01 li çıktı şok oldum. Bana dedi seni kaybetmemek için öyle söyledim uygun zamanda anlaticaktim böyle ilerleyeceğini bilemedim. Yaş önemli mi falan. Bende dedim bir yalan söyleyen hep der. İste ben saçının teline zarar gelsin istemem koşa koşa geliyorum yanına , sana en büyük zararı ben verdim hayatında olmayı isterim beni istemezsen sen bilirsin zorlayamam ama ben ilk defa sevildigimi düşünüldugumu hissettim ama bunları haketmeyen adamım demek ki dedi. Neyse bende dedim konuşuruz yüz yüze ama bu çok hastalandi fırsat olmadı üç gün geçti ben hep soğuk yaptım sonuçta yalani kolay sindiremezdim. Dedim mantıkli düşünmek istiyorum kardeşim senden daha büyük falan neyse sonra dedim en büyük sorun yalan soylemen. O güzel sözleri diyen davranan çocuk dün dedi ki mantıklı düşünmedim hep anlık duygularla hareket ettim hoslantiymis benim ki senin duyguların varmış benim yok sanırım dedi. Yüz yüze bulusacaktik onu bile istemedi yüz yüze her şey daha zor olur dedi. Sen çok temiz kalplisin çok mutluyum seni tanıdığım için en doğrusu bu dedi. Dedim yaş sana sorun değildi. Ne oldu şimdi. kafasında durmadan sorunlar varmışta iki ay sonra askere gidicem askerde kalicam yine ayrılırızda. Yok sana hissetmedigim gibi davranmak istemiyorum da. Çocuk bana bakarken gözleri doluyodu kalbi cikicak gibiydi hastalandı benim için onca yolları benim için geldi. Araba carpiyordu beni çekti kendini atti öne ama şimdi böyle oldu çocuk. Hatta ikinci buluşmada snapini gördüm ben bişey demedim bile gitti herkesi engelledi. Snapte kalan iki kız arkadasina bile benle Snap attı.
Yaşını yalan söyleyen erkek?