İnstadan yazmıştı kendisi. Ben 98 liyim bana dedi 2000 liyim. Benim için yaş biraz sorundu ama bir öylesine bulusmustum. Her şey çok guzel gitti. Hava aşırı soğuk buz gibiyken usumeyeyim diye hırkasını verdi ilk günden tamam dedim bunu her insan yapar ama baktım bu gün geçince artıyor yine aynı en son yatak döşek hasta oldu kendisi. Üstüme titriyordu resmen bisey desem sevinçten gözleri doluyordu. Neyse sonra raporunu gördüm ve çocuk 01 li çıktı şok oldum. Bana dedi seni kaybetmemek için öyle söyledim uygun zamanda anlaticaktim böyle ilerleyeceğini bilemedim. Yaş önemli mi falan. Bende dedim bir yalan söyleyen hep der. İste ben saçının teline zarar gelsin istemem koşa koşa geliyorum yanına , sana en büyük zararı ben verdim hayatında olmayı isterim beni istemezsen sen bilirsin zorlayamam ama ben ilk defa sevildigimi düşünüldugumu hissettim ama bunları haketmeyen adamım demek ki dedi. Neyse bende dedim konuşuruz yüz yüze ama bu çok hastalandi fırsat olmadı üç gün geçti ben hep soğuk yaptım sonuçta yalani kolay sindiremezdim. Dedim mantıkli düşünmek istiyorum kardeşim senden daha büyük falan neyse sonra dedim en büyük sorun yalan soylemen. O güzel sözleri diyen davranan çocuk dün dedi ki mantıklı düşünmedim hep anlık duygularla hareket ettim hoslantiymis benim ki senin duyguların varmış benim yok sanırım dedi. Yüz yüze bulusacaktik onu bile istemedi yüz yüze her şey daha zor olur dedi. Sen çok temiz kalplisin çok mutluyum seni tanıdığım için en doğrusu bu dedi. Dedim yaş sana sorun değildi. Ne oldu şimdi. kafasında durmadan sorunlar varmışta iki ay sonra askere gidicem askerde kalicam yine ayrılırızda. Yok sana hissetmedigim gibi davranmak istemiyorum da. Çocuk bana bakarken gözleri doluyodu kalbi cikicak gibiydi hastalandı benim için onca yolları benim için geldi. Araba carpiyordu beni çekti kendini atti öne ama şimdi böyle oldu çocuk. Hatta ikinci buluşmada snapini gördüm ben bişey demedim bile gitti herkesi engelledi. Snapte kalan iki kız arkadasina bile benle Snap attı.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şimdi konuşmuyormusunuz
Hayır konuşmuyoruz
O kafasında bitirmek istiyor bence ilerisi içinde çıkmaza girmiş senin daha fazla üzülmeni istememiş
Her şey iyiydi üzülecek bir şey yoktu onun duyguları yalanmış demek ki
Duygularının yalan olduğunu sanmıyorum sana karşı mahçup olmuş
Onu hâlâ seviyorsan mesaj at ben seni böyle kabul ediyorum diye
Dedim de ben kararliyim düzelsin istemiyorum dedi
O zaman kapatmış defteri
Aynen öyle
Sende irdeleme bence
Pişman olur elbet ona böyle davranan çıkmamış zaten zorda çıkar
İllaki olacak o zamanda sen kabul etmezsin
Kendime ayıp olur artık
Yani
Güvenilmemesi gereken erkektir dürüst değildir
Yalanla baslatmis zaten konuşayım diye
pardon nereden buldunuz birbirinizi?
Instagramda ekliydi kendisi
ilk başta belkide takılırım diye düşündü öyle olmayacağını görünce yakanı yüze vurdu ne yapacağını şaşırdı
Yok ilerisini düşünüyorum da yok böyle de ben kucuksun deyince de diretti ama üç gün sonra tersine döndü bide helallik istiyo benden etmiyorum dedim hahah dedi bugünün yarı var yok bilemeyiz insan düşmanına kötü dilekte bulunmaz ben dedim bulunmuyorum ama elbet karşılığını alırsın dedim
iyi demişsin, ilişki bitiyorsa neden kötü ayrilasinizki neden işte abi birisi bana açıklasın bunu. Tamam bitiyor ama bir zamanlar sevdiğin insana karşı söylüyorsun o lafları
bazılarının hala gelişmesi lazım düşünce bakımından
Ben sadece helal etmiyorum ama kötü dilekte de bulunmuyorum kötülüğünü istemem ama haksızlık yaptın bana dedim. O sözleri söyleyip öyle davranıp anlık duyguydu demek sonradan
bir şey yazarsa falan cevap verme bence artık.
Sanmıyorum yazsın ama helallik korkusu islemis o zaman böyle dabranirken dusunecekti ben helal etsemde başkası ona gün gelir bunu yaşatır zaten
eski konuştuğunuz kişi yaşından büyükmu gösteriyordu küçük mü?
herkes yaşattığın yaşar birgün elbet
Yaşından büyük duruyordu 22 23 gibi duruyordu
Ben yasimdaj küçük gozukuyorum herkes böyle diyor yani
O da böyle düşünüp yazmış zaten
bende 00 doğumluyum yaşımdan 1 ya da 2 yaş büyük gözüküyorum bence. ama 99 sayiliyorum doğum ayına göre 🤷
Yaşını yalan söylemesi sıkıntı başta da erkekler neden aşık gibi davranıp sonra böyle yaparlar bilinmez
bazı erkekler takılmalik gördüğü için böyle davranış sergilerler. Bence sevgiili olmadan önce iyice tanımak lazım birbirini iki insan
burayı doldurmayalim? o-+z+-elden ya-+za+-bilirmisin?
Aynen sonra herhalde öyle yapamayacağını benden bu şekil karşılık alamayacağını düşününce bıraktı
Mesaj atamıyorum ben size
ekl++e +++dim
Zor ve mesaj atsanki
Anlamadım
Diğer taraftan yazarmısınız hanımefendi rica etsem
Ben yazamiyorum
Daha küçüktür
Küçük zaten
Uzak durun
Uzak dur ondan