Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok pis zengin ve yakışıklı bir adamım. Üstelik baba parası da değil bildiğin alın teri.
Bunu dememin sebebi, 20-24 yaşlarında bu kadar zengin değil, İstanbul'da ki tüm otobüslerin sefer numaralarını ezberlemiştim :))Demem o ki, bir erkeğin ne zaman zengin olacağını ya da çok zengin bir erkeğin ne zaman batacağını kimse bilmez.
Ha unutmadan sen bu zihniyetle hayatın boyunca kolay kolay mutlu olamayacaksın. İşte buna üzülebiliriz hepimiz :(
09 Yorumla
Soran+1 yılAhahah bana bu kafayla diyen herkese karşı kazanacağım sonradan görme pinti sınırlı seni ben işte bu yüzden böyle malları hasetleri değil doğuştan zengin, kadını en iyi şekilde yaşatmak isteyen erkek gibi erkek istiyorum. Ne istememi bekliyodun fakir erkek istesem o zaman kafam Zeki mi olacaktı sana göre onu bacına ayarla lütfen ben o zeka seviyesine düşmedim
Cevap sahibi+1 yılŞeker şey seni (!) Pinti olduğumu nereden çıkardın diyecem de, kıskançlığından çatladığını fark ettim. :) P
Bak tatlım sana bir önerim olacak. Sonradan görme diyeceksin ama, benim arkadaş çevrem de çok zengindir. Ben ve bizler öyle kolay kolay bir kızın güzelliğine fiziğine aldanıp, tapularımızı paylaşmayız :)
Arkadaşlarım arasında "çapkın" diye nitelendirilenler de var, onların ilişkisi de bir kaç günlük oluyor genelde. Bizleri daha çok kültürü, akademik kariyeri ve kendini yetiştirmiş kadınlar ilgimizi çeker.
Hani demem o ki, "Ava giderken avlanmak" ata sözümüzü unutma.
Ayrıca, kendini geliştirirsen bizler kadar olmasa da, siz fakirlerin tabir ettiği şekilde zengin olabilirsin :))
Dip not : Cümlelerimden kırılan olduysa özür dilerim. Ancak bu arkadaşa durumu izah etmenin en güzel yolunun bu olduğunu düşündüm.
Soran+1 yılRonaldo kasiyer kızı yoktan var etti 5 senedir sevgili senin Ronaldonun bşr bugattisi kadar servetin var mı acaba sen Ronaldo’dan daha mı üstünsün ki hariçten gazel okumayı kes dayı
Soran+1 yılFakirler ancak fakirlerin tabir ettiği kadar zengin oluyorsa s n fakir babanın oğlu o kadarcık zenginsin işte dayı paranla bile benim gibi kızların peşinde koşsan da olmaz
Cevap sahibi+1 yılBir kötü haber daha vereyim. Benim param hiç bitmiyor. :((
Çok üzgünüm ama, senin zihniyetin ile bir çok kişiyle "paramla" birlikte olabilme potansiyelim var, ancak benim tercihim değil. Bir kaç günlük ya da saatlik ilişkiler sadece yurtdışında lazım oluyor :P
Soran+1 yılParamın bittiğini nerde yazdım? Benim yaşımdaki ama ucuz herkesle takılabilen değil ciddi kızlara ulaşamazsın. Dayı
Cevap sahibi+1 yılDedim ya, Türkiye'de böyle bir duruma asla girmem. Bunun polemiğine de girmem. Sırf param için ne hatunlarla karşılaşıyorum bir bilsen.
Neyse sıkıldım senden
Soran+1 yılBen dayı ben asil ve küçük yaşta erkek seviyorum sonra böyle kompleksli cimri oluyolar
Soran+1 yılBb dayı
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şehrine göre değişir, ben İstanbul'da yaşıyorum ve boy ortalaması 178+ uzun boylu var. Maddi güç, o biraz şans. Yine de çok çekici ve eğlenceli bir kızsan. Onu da halledebilirsin.
07 Yorumla- +1 yıl
Bana göre uzun boy maddi gücten daha iyi. Maddi güc kazanılır ve kaybedilir. Ama uzun boy Allah vergisi ve kaybedilmez. maalesef boyum kısa ve en büyük hayalim uzun boylu erkekleri yer yüzünden silmek. Onlar varken kızlar kısa boylu ekeklere bakmaz.
Soran+1 yıl@spiderlord sen bana bakma herkes benim gibi düşünmüyor 1.76 erkekler için bayılan ağlayan çok kadınlar gördük. Ve benim akrabalarımdan da kısa erkekler var evli mutlular çok önemseniyorlar
- +1 yıl
1.76 bana göre kısa değil. Benim boyum daha 1.62
- +1 yıl
bana göre kısa degil dedim. Çünki ben aşırı kısayım. Ama diger insanlara göre 1.76 kısa
Bilmiyorum aşkım ben de ağlıycam artik ama pes etmek yok 180 üstü kumral yakisikli zengin ahlaklı o erkeği bulup yüzüğü takicaz
05 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah. Senle arkadaş olalım bari
Soran+1 yılİstek attım
Soran+1 yılBen xperden dolayı yazamıyorum skksksj yoda hesabım kapatıldı
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy bı de evli ve yaşlı lütfen bunları da ekleyelim. Bıktım valla
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşlı çıkıyorlar evet 22yim hep küçükler yazıyodu, şimdi 24+ yazıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendi segmenti ile karşılaşırmış😂🤦♀️
05 Yorumla
Soran+1 yılSenin 2 tane evli erkekle konuştuğunu biliyorum tamam mı ;)) herkesi kendinle karıştırma
- +1 yıl
Allah allah kxjcjc benim haberim hiç yok bundan kxjcj
Soran+1 yılAhahhah tutuşunca etekler döner tüm köpekler
- +1 yıl
Ben konuştuysan kendime denk biri ile konuştum pişman değilim😂 iki olupta 8 e göz dikmedim😂 her neyse sıkıldım
Soran+1 yılKendine denk olan evli olup sadakatsiz ahlaksız erkek yani Allah korusun
+1 yılOnu bilemiyorum ama genel olarak beyinleri kıt bundan eminim. canım canım taktikler yapıyorlar 😂
15 Yorumla
Soran+1 yılO da var taktik ve Naz yapmaya başlamışlar
- +1 yıl
S*lak S*lak 😇
Soran+1 yılBenim tek flörtüm oldu o da kova Burcuydu kova Burcu erkekleri hep taktik ve Naz üzerine kurulu dkkdjrj
- +1 yıl
Uyardığın iyi oldu bende kovaları zeki duruşu olan burç diye bilirimdiii gerçi erkek kismisinda değişiyordur bu özellik malum beyinleri çüklerinde dönüyor 😂
Soran+1 yılSkskksjeh kovalar denk geldiğim hep beyinleri öyleydi. Bi de evet başta Zeki rolü yapıyolar sonra tam salaak gibi düşünüyolrar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZengin olsan zengin cekerdin zaten uzun musun da kisa deyip elestiriyon gercekten yer cucesisiniz cogunuz erkekleri nasil elestiriyorsunuz boy konusunda?
19 Yorumla
Soran+1 yılBeni herkes uzun bulur 1.68 kızım
Cevap sahibi+1 yılTam uzun degilsin erleklerde kisa degil
- +1 yıl
Uzun knk nasıl uzun değil 1.55 leri görmüyor musun bende uzunum 1.88 en az 1.60 olmalı kız
Cevap sahibi+1 yıl@ATASLANMA1 tamam hadi uzun olsun bize niye kisa diyor?
Soran+1 yılValla amca senin ne dediğin önemli değil ben bi kere sınıfta bi çocuk hakkımda benim kadar boyu var dedim sınıftaki 1.96 çocuk bana “benim kadar boyu var derken? Senin boyun uzun zaten” dedi
Cevap sahibi+1 yılIyi o zaman sen uzunsan erkeklerin boy ortalamasi da uzun mesela 182yim bende uzunum?
Soran+1 yıl1.80 aşağısı kısa dedim zaten okursan yorumlarımı
Cevap sahibi+1 yılHayir benim gibi olan cok ayrica 150 kizdan gecilmiyor ortalik erkeklere kisa demen komik sen hadi uzunsun diyelim erkeklere nasil kisa dersin zaten 180 oldu cogu kisi
Soran+1 yılBana denk gelen kısa dediğim erkekler 1.70-1.75 aradıydı 1.80 çoğu kişi olsa kısa demem heralde
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ne işle meşgulsün çalışıyor musun boyun kaç
012 Yorumla- +1 yıl
Bu erkek hak etmiyo ki
Soran+1 yılAhahah o kaşarı boş ver abi ya patlatıp bırakmışlar o da kapalı temiz kızlara fesatlanıyo. Boyumu herkes uzun bulur 1.75,1.78 kızlar bile.1.96 erkek bana boyun uzun dedi.1.68im ama bacaklar uzun olduğundan öyle diyolar heralde. Okuyorum üniversite 3. sınıfım😊Selametle kalın
- +1 yıl
Anasına çekmiş
- +1 yıl
Annesiz hıyar
Soran+1 yılAbim şu eziğe bi tarak fırlat da ezik duruma düşmesin daha fazla yazık bi insan bu kadar ezik duruma düşürü mü kendini 10 yere yazar mı ayy ezik ezik yazmaya devam
- +1 yıl
kes annesiz
Soran+1 yılAnnesi olmak kardeşim olmaktan iyidir de annem var ve hayatında tek gördüğü erkek babam. Annesiz olsam her yere yazacak kadar ezik korunmasız olurdum belki skskdjej
Soran+1 yılAnnem olmasa belki senin 10 yoruma yazacak he dakika 20 yorum yazacak kadar birini önemser ezik olurdum annesiz olanı böyle her yerden her yorumun her şeyin altından topluyorlar heralde
- +1 yıl
Ben sana kıl oldum
- +1 yıl
Sinirim geçene kadar yazarım
Soran+1 yılSenin sinirinden nolur be eziksin sinirin kendini yakar 😅 insanı bu kadar önemseyip kendini değersizleştiriyosun
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. karakterli birini bulsam diye düşünen ben ve hep karşıma zenginlerin çıkması
012 Yorumla
Soran+1 yılNerden çıkıyo karşına
Soran+1 yılİnstadan mı büküyorlar ve her şeyin içinde pra var istediğimi giremedikten sevgilinle tatile giremedikten sonra ben ona aşık da olamam
Soran+1 yılO sırada el ele bile tutuşmamış olan ve tatilde ayrı odayı şart koşacak olan ben :)
- +1 yıl
Bunu kabul edecek erkek yok olsa da kölen olur
Soran+1 yılSeven erkek eder be
Soran+1 yılAbla bana yazma dar kafanla tamam okey?
- +1 yıl
Afedersin de sana o kadar para yedircem de seni de yiyemeyecek miyim knk afedersin de zengin koca arayan hatunlara benziyon ve ablama karışma 😇
Soran+1 yılZaten muhafazakarım işim koca benim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin boyu kaçtan kısaysa asla aşık olmazsınız ki
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.80
+1 yılBen de 2 si de var ya zar zor nefes alıyoruz işte buna da şükür 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılKoşa ve fakir misin kankiş
- +1 yıl
Şaka yapıyorum aslında ya
Soran+1 yılUzun birine benziyosun knk
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim boyum 184 inşaat mühendisiyim kendi soyadımızda firmamız var onunla iş yapıyoruz. Bunlar senin için yeterli olur mu?
040 Yorumla
Soran+1 yılİnşaat en sevdiğim
Cevap sahibi+1 yılbende severim inşaat işi ile uğraşmak güzel
Soran+1 yılÇıkar mısın gizliden bi tane ezik kaşar sorumdaki erkeklere damlıyor
Cevap sahibi+1 yılSoruyu begensem görebilir misin?
Cevap sahibi+1 yıl@anlamsız_her_şey biraz sakin olur musun? :D
Soran+1 yılGörürüm eziği kudurtalım herkesin altına yazan ezik 😂
- +1 yıl
Gayet sakinim
- +1 yıl
Bu kadar yoklukta mısınız
- +1 yıl
Erkekliğinden utan
- +1 yıl
Eskortlarla ne işiniz var?
Soran+1 yılTamam işte seninle işi yol adamın. Sakin olduğun belli 6 erkeğin altına yazdın ezik şey seni kimse kavle almıyor hala yazıyosun
- +1 yıl
Erkekler senin ne mal olduğunu görsün
- +1 yıl
Annesiz
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğendim
Soran+1 yılOğlum android telefon kullanıyor nasıl zenginsin bana bile babam iPhone 11 aldı skskdk
- +1 yıl
burdan yaz ne yazıyosan
- +1 yıl
Açamam
- +1 yıl
eskortlarla takılın
Cevap sahibi+1 yıl@anlamsız_her_şey süprizi bozarım olmaz ama :D
Soran+1 yılSeninle takılmıyor boşuna damlama erkeklere sjsjsjeh
- +1 yıl
Ucuzsunuz
- +1 yıl
10 dakika bi cinsellik sonrası çöp
- +1 yıl
Yazık size
- +1 yıl
Yorumları silme
- +1 yıl
Ezo kezban
- +1 yıl
Instagramda çok var sizden
Cevap sahibi+1 yıl@FatihSoruyor12345 bide ben anlasam :D :D
- +1 yıl
Kız bi sana saydiriyor bi ona kimi kimden koruyor belli degil 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@FatihSoruyor12345 Harbiden de ona ne bnece burdna gidip başka yorumun altında kavga ediyorlar :D
Soran+1 yılSormayın abi beni bu kadar önemseyecek kendini rezil edecek ezikler var işte sağolsunlar bizi daha havalı gösteriyorlar sksjjeje
Soran+1 yıl@aise255 ya kadının şizofren olduğunu 10 km öteden çocuk bile anlar. Sen hala dediklerinde mantık arıyorsun saflık var mı sende?
Soran+1 yılHak ediyorsam başına gelsin saf kadın ya üniversite sınavında Türkçede 30 neyi geçemeyecek insnalar burada anlama algılama gücü olmadan yorum yapıyor ya muhatabım olamazsınız
Soran+1 yılTürkçe öğretmeni skskjdjdh senin saflığından en fazla bu bölüm beklenirdi. Hukuk kazandım
- +1 yıl
Kapalılar daha pislik oluyo
- +1 yıl
@Aise255 bu ve bunun gibi kızlar yatakta kullanılıp atılıyo
- +1 yıl
O yüzden ciddiye bile almaya değmez
- +1 yıl
O da yok
Soran+1 yılCiddiye almayan benim.100 yorum yaptın sorumun altına altında ezim ezim ezildin mödösm hadi şimdi hoşt
Gizli Üye(30-35)+1 yılzenginmi diye bakma, iyi bir işi var mı zekimi diye bak. iyi bir işi birazda zekası olan adam 40 ına geldiğinde zzzzzzengin oluyor zaten
019 Yorumla
Soran+1 yılS*kimde dğeil onlar hep cimri ve köklü değiller
Cevap sahibi+1 yılbabadan zengin züppe erkek istiyorsun sen. onlar onune gelnı s*ker 30 undan sonra evlenir
Cevap sahibi+1 yılerkenden evlenmezler
Soran+1 yılBelli olmaz knk kürler 20 yaşında evleniyo😀
Soran+1 yılKürt kullanıp atmış bu eziği ne kudurttu bu kadar
Soran+1 yılNamuslu olamazsın benim namusumdan dolayı açık halini haram olan bacağımı göbeğini hiçbir erkek görmedi skksksjd sen neden bu kadar eziksin anlamak lazım kullanılıp atmışlar ve kızları kıskanmaktan şizofren olmuşsun
- +1 yıl
Boş konuşma bence
Soran+1 yılGözüyle görmediği namus konusunda iftira atanlar iki cihanda da lanetlenmiştir ayet var ah zavallı seni iki dünyan da Hitit burada zaten ezik olmuşsun orayı da kaybettin hoşt anbean babasının dinlemediği köpeği ben dinlemem
Cevap sahibi+1 yılsakin hanımlar, herkesin kendi tercihi
Soran+1 yılBen sakinim de kadın her yorumun altına yazmış bi insan kendi kendini nasıl bu kadar ezik duruma düşürür
Cevap sahibi+1 yılzzengin koca istemek *rospuluk değidir. kadına hakaret etmeni hoş değil
Soran+1 yılNapıcaksın işte zengin erkek onu peçete gibi atmış kapalı güzle bir kız almış belli ki Yoksa bu ezikliğin kudurmanın başka anlamı olamaz
- +1 yıl
Gayet de o... rospulukk
- +1 yıl
Fakir kısa diyemez bu hadsiz varoş
Cevap sahibi+1 yılo terbiyesizlik yapıp ağzını bozdu diye Sİzde ağzınızı bozmayın. yanlışa yanlışla cevap verilmez
- +1 yıl
terbiyesiz. olan bu
- +1 yıl
Erkekleri zengin fakir diye ayırt edemez
- +1 yıl
Herkesi Allah yarattı
Soran+1 yılSen her şeyi yazarsın da her şeyi diyen değersizleştirme işte kendini ezik duruma düşürmek beni kendinden çok önemsediğini göstermek sadece seni ezer bunu kendine kimse yapmaz ama delisin işte senin tercihin sen ezik duruma düş insanlar dalga geçerek bakar
Beklentilerini ortadan kaldır ozman beklediğin gelir sna.
02 Yorumla
Soran+1 yılYo
Sende haklısın huyu suyu önemli değil zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboyum 1.81 uçak mühendisliği okuyorum maddi durumumuzda iyi ve kapalı biriyle konuşmak istiyorum yani senle
07 Yorumla
Soran+1 yılAma sen çok tatlısın zengin olmasan da kaliteli ve tatlısın yani
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim konuşabilir miyiz gizliden çıksam
Cevap sahibi+1 yılçıkayımmı gizliden
Soran+1 yılÇok da aşağıda bi satı dişli kaşar var tüm erkeklere yorum yapmış umarım sana damlamaz hemen çık geri gizlen
Soran+1 yılGizlen hemen basketçim
Cevap sahibi+1 yılmesaj attım
Cevap sahibi+1 yılmesaj attım ama :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Ee uzun zengin bul sen de kanka
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden? Okulun hali instanın hali ortada
Soran+1 yılDemese de cimri olmaması önemli yani lamboyla dolaşır
Bitane golddigger ablamiz daha 🙃
10 Yorumlasen uzun ve zengin misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer isterseniz sizi tanımak isterim
013 Yorumla
Soran+1 yılben gizliyim beni tanımıyor demin kendi hesabından gelmişti kuduruyordu sarı dişli dedim diye ikinci hesabından gelmiş ezik gibi yazmaya devam ediyor zavallı sksjjsje tam bi ezik böyleleri kadın yerine konulmaz
- +1 yıl
Dişlerim sarı falan değil
- +1 yıl
150 boyunda ve 75 kilo
- +1 yıl
Üniversite 3. Sınıftasın
Cevap sahibi+1 yıl@anlamsız_her_şey bırak şunu boş ver
Soran+1 yılEzik olduğun kadar şizofrensin de skksjsje Ahahhah azimler muhattabım değil havlamaya devam
- +1 yıl
Sorun kaldırılacak
- +1 yıl
Şikayet ettim seni
Soran+1 yılSen kim b@ksun ki senin şikayetinle kaldırılsın skkskeje kendi yorumların kaldırılacak ezilmeye devam
Soran+1 yılGeçi sahibi abi sen salaak mısın kıskanç ezik bi kezbanın dediklerini ciddiye mi aldın gerçekten?1.68 boyunda hayatında ekmekle bile tutuşmamış bir kızın kıskanıyor kendi patlak diye iftira atıyor cehennemi boyluyor 5 erkek neyse 5 erkekle çalışmış demekki
- +1 yıl
5 erkekle yattın videosu da var
- +1 yıl
Daha fazla konuşma 1.50 boy
Soran+1 yılBenim boyum 1.68 ve sen benim adımı ismimi cinsini hiçbir şeyimi bilmiyosun kimin videosu o sen şizofrenin midem bulandı senden defol Bakırköy’e
Şans ne diyelim...
01 Yorumla
Soran+1 yılDua edelim valla
+1 yılKonuşalım
02 Yorumla
Soran+1 yılYok.
- +1 yıl
Nasıl istersen
Kısa dediğin kaç oluyor
013 Yorumla
Soran+1 yıl1.75 ve aşağısı gayet kısa
Soran+1 yılHayır 1.76 ve fark etme kızlar 1.80den uzun beğeniyo
Soran+1 yılİnşallah. Senin boyun kaç kırmadım inşallah seni
Soran+1 yılİyi 1.80 gibi duruyor
Soran+1 yılBüyüksün ama benden
Soran+1 yılNiye sksjdjje
Soran+1 yılYoo ben de büyük sevmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Kisa olması derken?
00 Yorumla
+1 yılBak buldun artık
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler