2. Az Önce Sorduğum Sorunun 2 Part, ı Satırlar Yetişmiyor/Aşk İlişkileri! Uyumsuzluğu Neden?

Sonun da Demiştim ki Birbirimizi Nekadar Engellesek te Telefonların Her Yerinden Silsekte Bazen Neden Bilmem Birşekilde Birbirimize Ulaşma Yeteneğimiz 100. den Fazla Bile
Sizin İçin Komik Ama Bizim İçin Zor Defalarca Sövüp Oızıp Küfür Edip Bağrıp Kavga Yapıp Gitsek Engellesek Bile Olan bir şey Var Sürekli Birbirimize Göre Bilme Ulaşa Bilmem İhtimalimiz Arada Yüksek
Mesala 1 Önce Beni Yine Engelledi Sildi Gitti
Ve Dün Gece Bir Arkadaşım Bana Memodan Bahsetti İnanılır Gibi Değil O Kişi Bahseder Bahsetmez 0.35 te Geri Geldi İnstagramdan Bana Kalp Atmış Whatsaba Gelmiş Yazıp Aramış Ben Arkadaşımla Konuştuktan Sonra Konuyu Kapattım Telefonu Bırakıp Yatıp Uyudum Sabah Uyandım Aramış Yazmış Cevap Vermedim Sinir Oldum Arkadaşımla Okula Gittik Olanları Onada Anlattım Kız Ağzı Şaşa Kaldı Bana Noldu Diye Sordu İstersen Sonkez Yazıp İletişim Kur Bakalım Ne Olacak Dedi Bende Hayır Benimle Onunla Konuşacak Alıp Verecek Yazacak Diyecek Aryacak Her Halükatım Malükatım Bitti Dedim O Bana Kaç Senedir Hep Böyle Değişmedi Bana Olan Aşkı Güçlü Olması Gerekir ken Onun Bana Nefreti Güçlü Dedim Ve Konuyu Kapattık! Sonra Eve Geldim Deli Gibi İlk İşim Onu Her Yer den Engellemek Oldu Ve Engelli de

Sence Neden Bir Türlü Mefrete Öfkeye Rağmen Ama Aşkta Hiç Bitmez Dönüp Dolaşıp Birbirimize Çarpıyoruz Hani Bir Dizi Ve Şarkısı Var Aşk Laftan Anlamaz Aşk Bu Beli mi Olur Döner Bizi Bulur

Sence Neden Sürekli Gidip Gelmesi Bu Erkeklerin
Gidip Gidip Gelip Duruyor Bana Neden?
2. Az Önce Sorduğum Sorunun 2 Part, ı Satırlar Yetişmiyor/Aşk İlişkileri! Uyumsuzluğu Neden?