Sonun da Demiştim ki Birbirimizi Nekadar Engellesek te Telefonların Her Yerinden Silsekte Bazen Neden Bilmem Birşekilde Birbirimize Ulaşma Yeteneğimiz 100. den Fazla Bile Sizin İçin Komik Ama Bizim İçin Zor Defalarca Sövüp Oızıp Küfür Edip Bağrıp Kavga Yapıp Gitsek Engellesek Bile Olan bir şey Var Sürekli Birbirimize Göre Bilme Ulaşa Bilmem İhtimalimiz Arada Yüksek Mesala 1 Önce Beni Yine Engelledi Sildi Gitti Ve Dün Gece Bir Arkadaşım Bana Memodan Bahsetti İnanılır Gibi Değil O Kişi Bahseder Bahsetmez 0.35 te Geri Geldi İnstagramdan Bana Kalp Atmış Whatsaba Gelmiş Yazıp Aramış Ben Arkadaşımla Konuştuktan Sonra Konuyu Kapattım Telefonu Bırakıp Yatıp Uyudum Sabah Uyandım Aramış Yazmış Cevap Vermedim Sinir Oldum Arkadaşımla Okula Gittik Olanları Onada Anlattım Kız Ağzı Şaşa Kaldı Bana Noldu Diye Sordu İstersen Sonkez Yazıp İletişim Kur Bakalım Ne Olacak Dedi Bende Hayır Benimle Onunla Konuşacak Alıp Verecek Yazacak Diyecek Aryacak Her Halükatım Malükatım Bitti Dedim O Bana Kaç Senedir Hep Böyle Değişmedi Bana Olan Aşkı Güçlü Olması Gerekir ken Onun Bana Nefreti Güçlü Dedim Ve Konuyu Kapattık! Sonra Eve Geldim Deli Gibi İlk İşim Onu Her Yer den Engellemek Oldu Ve Engelli de
Sence Neden Bir Türlü Mefrete Öfkeye Rağmen Ama Aşkta Hiç Bitmez Dönüp Dolaşıp Birbirimize Çarpıyoruz Hani Bir Dizi Ve Şarkısı Var Aşk Laftan Anlamaz Aşk Bu Beli mi Olur Döner Bizi Bulur
Sence Neden Sürekli Gidip Gelmesi Bu Erkeklerin Gidip Gidip Gelip Duruyor Bana Neden?
2. Az Önce Sorduğum Sorunun 2 Part, ı Satırlar Yetişmiyor/Aşk İlişkileri! Uyumsuzluğu Neden?
Öncelikle merhaba iki sorunuda okudum baya bı gerginsin cümlelerine bu yansımış. 1. si bence alışkanlık olmuş bu kadar kavga gürültü sevmek olduğunu düşünmüyorum beni yanlış anlama.
Birbirinize alıştığınız için atıyorum Memo senden gitti başka kızda seni arıyorum bulamayıp tekrar sana gelebilir. Bitirdiğinizi düşünüyorsunuz ama kafada bitirememissiniz. Kafada bitirmedigin sürece sürekli birbirinize dönersiniz ve bu aşk değildir. Sevgide değildir. Sadece alışkanlıktır.
2 yıllık ilişkim vardı bir keresinde sürekli ayrılıp ayrılıp bir şekilde barisirdik. Finalde düşünüp zor bir kararla ayrılmaya karar verdim ve kafamda bitirdim. Bir daha da asla arkama bakmadım. Alışkanlığımdi ama ona alıştığım gibi yeni hayatima alistigimda onu aramadim.
Yanlış anlama ben aranızda bir sevgi görmedim sevmeyen bir insan da gidip gidip gelmesi tamamiyle alışkanlık zamanında vardığı emek. Emek boşa gitmesin misali. firsatini bulursa anında tekrar gider. Ve erkekleri genelleme olarak yargılama evet biliyorum bir çoğu böyle kadınlarda aynı şekilde ama herkesin farklı bir sebebi vardır böyle olmasinin
1
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
@kreeck
Belki Haklı Ola Bilirsin Etafrullah Yanlış Anşamadım
Fakat Memo nun Kafasına Olan Biteni Bilemem Ama
İster İnan İster İnanma BEN O KİŞİYİ DÜNYAYA 1KEZ DAHA GELSEM 1KEZ DAHA SEVERİM ONU ÇÜNKÜ BEN YANDAN BEN HATA YAPTIM
KEŞKE CESARET EDİP ONA EVET DESEYDİM AMA YAPAMADIM AMA BU ÖFKE BİLMEM ARTIK HER NE İSE ÇOK UZATIYOR 😑
GERÇEK TEN İNAN BANA BEN ONU SEYVİORUM ONA OLAN SEVGİMDE BİTMEZ
İNAN BANA BEN ONA 1 HATA YAPTIM İSE BU HATAYA KARŞILIK BEN HER SEFERİNDE YERLE BİR ETTİ OKADAR ÜZMESİNE APLATMASINA RAĞMEN SEVİYORUM ONU
ÇÜNKÜ BENİM ONA OLAN AŞKIM GERÇEK YALAN DEĞİL
İŞİN İÇİNDE ALIŞKANLIK YOK
ÇÜNKÜ ABİ BEN ONUNLA DA ONSUZ DA HER TÜRLÜ YANIYORUM
ARASIN VEYA ARAMASIN CANIM HER TÜRLÜ ACIYOR
NE YAPTIYSAM AFFETMİYOR
AMA BİRŞEY VAR NE ZAMAN BANA İHTİYACI OLSA DELİ GİBİ ARIYOR İSTESEMDE ARKAMI DÖNEMİYOM
PEKİ YA BANA NE ZAMAN BİRŞEY OLSA KORKUP AĞLAMASINA NE DEMELİ NE ZAMAN HASTANEYE KALDIRIRLSAM KUZENLERİME ULAŞIP BENİ SORUŞTURMASINA NE DEMELİ KUZENLERİME BANA OLAN SEVGİSİNİ ANLATIP TA AMA SEVGİSİNİ DAHA GÜÇLÜ YAPMAYA ÇALIŞMASI VAR MI yok mu BİLMİYOM İNAN VEYA İNAN NE ZAMAN BİR KÖTÜ DURUM OLSA ya da CANIM CIZ ETSE HEP BURNUMUN DİBİNDE BİTİYOR MESALA 2 KEZ BU GÜJ 3 KEZ KORKUP AĞLADIM GECE UYKUMDA BAZEN KYABUSLAR GÖRÜYORUM KORKUP AĞLIYORUM UYANIŞLARIM GECE 3 OLUR BAZEN TELEFON ZIN ZIN ZIN BAĞRIR BİR BAKIYOM O KORKUNUN İÇİNDE GÜVEN YAĞDIRAN MEMO NUN ARAMASI VAR 😑
Aramızda nasıl bir ilişki sev bilmiyorum Seviyoruz ama kavuşamıyoruz Gitmek istesekte kopamıyoruz Ve ne zaman can acıtan bir olay yaşansa titriyor benim için😑
Seni anlamaya çalışıyorum yaşın daha genç şu an bu lafımı belki idrak edemeye bilirsin ama bir gün bir başkasını seviceksin ve o gün geldiğinde ne kadar canım eskiden kendimi harap etmişim diyeceksin. Sevemem edemem yapamam gibi cümlelere inanmıyorum. Yapılır her şey kafada başlar kafada biter.. Senin için şu an çok zor seni anlamaya çalışıyorum dediğim gibi şunu yap bunu yap tarzında bir tavsiye veremem sadece. Bir hata yapmışsın madem sözünün arkasında ol. Son pişmanlık neye yarar? Hiç bir şeye. Yeni Bir hayat kur yeni bir sayfa ac kendine zor ama imkansız değildir hiç bir zaman.
Şahsen en kavgalı olduğum sevgilim dahi yazsa yardımcı olurum ona çünkü zamanında bir şeyler hissetmisim. Sana ihtiyacım var yardım istese her şeyi yaparım. Sevdiğim için değil bir geçmişim olduğu için. İnsan geçmişiyle barışık olmali yoksa geleceğine bakamaz
O Bana Hatamın Bedelinin 2 Senedir Ödetiyor Daha Nereye Kadar Ve Af Edersin Ben Hatalarımdan Kaçmam Her Hayatamın Arkasında Durum İnana Bana Onu İlk Engelledik Ten Gitik ten Sonra 1 Sevgilim Oldu Ama Memoyu Sevdiğim Kadar Kimseyi Sevmiiyorum
Vee Ben Zaten Küsüp Darılacak Bir Geçmişim Yok Sadece Onun Bana Evlenme Teklifini Red Ettim Gittim Okadar Ama Sonra İşler Sarpa Sarıp Değişti
Hatta Memo dan Önce Sevgilim Vardı Hatta Onun 2. Yıl 1 Ay Anlaştık
Ama Memo Bir Yerden Bana Yine Ulaştı Ve Oda Yetmedi Memo dan Önceki Sevgilim Benim Onurumla Ailemin Duygusu İle Oynadı
Yani Nasıl Söylesem Şerefsiz Çıktı Neyseki Geç Olmadan Ayrıldım Ona
Sonra Anladım Memo İle Aramızda Gerçek Aşk Var Var Ama Olumsuz
Ve Uzun Bi Aradan Yine Sevgilim Oldu Onunlada 6.7 Ay Anlaşa Bildik Oda Beni Bi Sokak Ortasında Terk Edip Gitti Bizden Olmaz Biz İkimizde Değişikiz Senin Hayatın Başka Benim Hayatım Bam Başka Ailelerimiz Yabancı Falan Filan
Başkasında bulamayınca memoyu yukseltmissin gibi gelmeye başladı bu anlattıkların. Lafimin arkasındayım bir gün birini seviceksin ve şu an ki üzgün oluşuna sadede guluceksin
Bu konuyla ilgili size yardımcı olamayacağım maalesef o zaman diyeceksinizki ne diye yorum yapıyon be kadın... 😅 bu işleri bırak, gerçek hayatla haşır neşir ol, kendine odaklan ve geliştir bu tür zırvalıklar sana hiçbir fayda sağlamayacak sadece zaman kaybı🙃 yaşın genç daha.. (yazdıklarım saçma gelsede düşün derim)
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Düşün Demişsin Kuzum Bali Ne Düşüneceği mi de Açıklayıp Söyleseydin
Kendini Bg de Yaşıyor Aynı Ülkedeyiz Fakat Şehri Uzak Bana Ama O Gözü Kara Biri Kaç Kez Beni Görmeye Geldi Şehrime de Ya Heycandan Ya Panikten Yanına Gidemedim Ama Sesli Ve Görüntülü Hatta Nunaradan Konulup Geçirip Görmüşlüğümüz Çok Oldu Birbirimize Karşı