Yaşım 22 gerçek aşkı- karşılıklı aşkı ne zaman bulucam?

Birçoğu erken diyebilir ama şöyle söyleyeyim bugüne kadar çok kişiyi beğendim ama iki üç kişiye aşık oldum shhdhdh özellikle bir tanesi beni darmaduman etti yani hayat bu on yaşında birini sevip ömür boyu onu sevicek değilim ya hayatın her döneminde yeni insanlarla tanışıyoruz bakış açılarımız zevklerimiz değişiyor mesela eskiden sarışın mavi gözlü severdim ama o kişiden sonra esmerlerden hoslanmaya başladım (saç olarak) neyse şimdiye kadar hiç karşılıklı aşk yasamadım tr şartlarında ya platonik ya da menfaat ilişkisi yaşayabiliyoruz mecbur 😒. üniversite bile bitirdim ama pandemiye denk geldi tam bir çocukla bakışıyorduk belki konuşup tanışıp yakinlasacaktik ama kader izin vermedi ☹️şimdi düşünüyorum mesela çalışmaya başlayacağım kariyer yapacağım sosyal hayatım bitecek neredeyse peki ben gerçek aşkımı bulabilcek miyim en azindan 30uma kadar bu hayat şartları beni korkutuyor bazen evlenmek falan istemiyorum ya da hamile olmak gözümü korkutuyor tiksindiriyor ama cesaretli olucam derken bacakları titreyen o kişi varya o benim işte hem korkuyorum hem de yapmak istiyorum gündüz değil ama gece gelecek kaygılarımla baş başayım çünkü gündüz ders çalışmakla meşgulüm (kpss) e dostlar ben aşk kadınıyım burcum yay yeniden aşık olmak ve bu sefer gerçekten sevilmek istiyorum gerçek aşkı bulmak imkansız mı

Yaşım 22 gerçek aşkı- karşılıklı aşkı ne zaman bulucam?