Bir çocuk vardı sevgilim için konuşmayı kestim iki yıllık bir ilişkim var ama sevgilim askerden gelince değişti şu an aramız çok kötü ayrıldı benden yalvardım barıştık ama aramız çok kötü yazmiyo bile benimde aklım o çocuğa kaydı merak ediyorum onu snaotan ekliyemiyorum çünkü ariyarak diye çıkıyo takip edemiyorum sevgilimin öylesine arkadaşı abiside yakın arkadaşı napc nasıl bakcam kafam çok karışık sevgilimde eski sevgilisini takip etmişti bir hafta önce takıpten çıkmamak için benimle çok kavga etti neyse ben nasıl o çocuğu nasıl görebilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Niye kimse bir şey demiyo ya?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence bi süre kafa dinle
Hep aklımda sevgilim var ne onunla ne onsuz olmuyo bana bir sene ara verelim dedi ama çok yiprandim ila değer göreceğim biriyle konuşurum güvenemiyorum kendime
😊😊
Bos kalamam diyosun yani
Alakası yok çok yıprandım hep özür diliyen yalvaran taraf ben oldum sadece değer görmek istiyorum
Bende diyorum ki bi süre yalniz kal kendini bul
Yanlız kalmıyorum sevgilim bir türlü aklımdan çıkmıyo tam diyorum iyiyim fotoğraflarini görünce ben bunu seviyorum baskasiyla olamam diyorum ağlıyorum
Iyide bu şekilde kendini yıpratmaktan baskasina bağlı kalip hayati kendine cekilmez hale getirmekten başka bisey yapmazsin ki.. özgüvenini bile kaybedersin
Özgüvenim yok zaten o benim ilk sevgilim 2 senedir o kadar çok üzerine titredim askerdeyken hep yanında oldum şimdi beni terk etmesi yıktı beni
Ilkler acıdır bunu gayet Iyi biliyorum ve sana da hak veriyorum.. fakat sunu da biliyorum ki haketmeyene seni sevmeyene verilen deger kendine haksızlık ve eziyetten baska birsey degil
Tek rarafli caba iliskinin ayakta kalmasi icin kesinlikle işe yaramıyor
Diyorum kendi kendime zaten olmuyo onunla ben çok üzerine titriyordum sürekli arardım işe gitse aklım onda kalır hiç bir zaman yanlız bırakmadım en ufak bir hastaliğinda yanına koştum sadece çok kıskaç olduğum için ayrıldı benden artık seni çok az seviyorum dedi yalvardım iyi barıştım ama ara sıra yazarım dedi benim aklım karıştı çok
Ayrilalim ben seni istiyorum dedi kimseyle bulusmucam konusmucam istersen ilerde oluruz falan dedi ama ben onun başkasıyla olmasını kaldiramam
Bi süre yazma kendini topla seni seviyorsa boşluğunu hissedecektir ve sana donecektir emin ol. Ama yazma bi süre aklina da getirmemeye çalış aktivite ile oyala kendini emin ol zaman herseyin ilaci.. bi bakarsin bu dediklerimi yaparsan sen onu unutmaya baslarken o senin pesinde kosmaya başlayacak
Umarım dediğin gibi olur ama hiç onun aklına geleceğimi sanmıyorum:(
Sanmadigimiz seyler oluyo genelde hayatta... ve yine o sanmadigimiz seyler yön veriyo hayatimiza rahat ol sevmiyorsa donmesinin bi anlamida yok zaten sana üzüntüden baska ne verebilir ki
Oyle tabiki ama hak etmedim böyle bir ayrılığı gerçekten tek suçum kıskaç olmak onu hiç bir zaman yanlız bırakmadım parası yokken sevdim dedim ki sadece sokakta oturalim seni görmüş olayım ama o kıskançlık için sildi beni
Bana hep diyodu eski sevgililerim beni aldattı hep tek seninle böyle farklıydı her şey ama seni kaybetmek bana koymaz:(
Dedigim gibi üstüne gitme zamana bırak kendini yıpratma
Öyle yapcam
Güveniyorum sana başarırsın sen😉😊
Sanmıyorum bir saat sonra ağlamaya baslarim maalesef
Yapma ama
her şey benim suçum gibi hissediyorum aklım almiyo ya burada tanımadığim biri bile üzülüyo o benim için hiç üzülmüyo kendimden nefret ediyorum aklım başkasina gidiyo ben böyle biri değildim
Tm simdi kendini topla git bi yüzünü yika hadi
Uğraşamam hiç bir şey değismicekk
Sen bilirsin