Yarım kalmak diye bir şey var mıdır yoksa bu sadece doyamayanların başka bir ifade şekli mi?
Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak dediğiniz birileri var mı:) ?

Yarım kalmak diye bir şey var mıdır yoksa bu sadece doyamayanların başka bir ifade şekli mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eski sevgilim için demiştim. Sonra bol bol seviştik. Acısını çıkardık.
Ayrıldınız mı evlendiniz mi sonuc nedir?
Zaten ayrıydık. Sevişmek için buluştuk.
Neyse 😂
Durum bu :)
Başka bir evrende en güzel halinle sen hayata karış ben daha da biteceğim.
Cidden de hiç bir şey yarım kalmıyor er veya geç ama oluyor bizzat kendim yaşadım
Sizin nasıl sonuçlandı
Konuşuyoruz ama sonu yok
Bu yine yarım kalmaya işaret değil mi
Bana göre değil sonuçta yol belli ve bitiyor bi şekilde
Yarım kalmış ilişki yok o hikaye o kadardır
Doyamamak nedendir?
O ne demek neye doyamadın
Madem orada bitiyor neden halâ ona doyamıyoruz, sevmeye, görmeye doyamıyoruz neden
Zamanla geçer unutamamamışsın daha
Orada bittiğinini hayatına devam etmenin gerektiğini anlayamassan doyamassın
Hayır yok
Çok şükür yok.
Olmasın da😂
Anlamadım?
Yarım kalmayın yani kimseyle
Hee anladım, ben pek yarıda bırakmam, ya kaybolurum ya da sonu olur herhalde. İlişki insanı değilim
İlişki insanlık bir durum değil aşık olmalık bir mesele😂 Bende sıkılıyorum diğer türlü.
Aşık olmalık ne demek? İlişki için aşl gerek zaten.
Aşktan ne anladığınıza göre değişir.
Bilemem, aşk bana uygun bir kavram değil yani.
Bizede uygun değildi beyefendi bir bakmışız olmuşuz işte. Hem aşk insanın içinde yani ben kendimi keşfetmişim aslında. Herkese nasip olmayabilir haliyle
Aşk insanın içinde olsaydı bu kadar aldatmalar olmazdı o halde?
Dedim ya aşk herkese nasip olmaz diye. Sevgi ve aşk aynı şey değildir. Aldatmak da karaktersizliktir zaten aşık olan aldatır mı bilmiyorum.
Sevgi ile aşkın farkı nedir?
Ben sevdiklerimden vazgeçebiliyorum ama aşık olduğumdan vazgeçemiyorum. Sevgi de doğruyu yanlışı ayırt edebilirim ama aşıkken her şey doğru gelir. Sevdiysem kendi mutluluğumu önemserim aşıksam karşımdakinin. Sevdiğimde bahanelerim olabilir ayrılmak için aşıksam ayrılmak bahanedir seven için. Aşık için her zaman yol vardır çözüm vardır. Kısacası sevdiğin kişiyi gözden çıkarabilirsin ama aşıkken kendini gözden çıkarırsın. Fedakar, cesur, merhametli ve gözü kara olursun. Duygularını hep en uçta yaşarsın, dünyaya başka bir gözle bakarsın.. Yine de yaşamayan bilemez belki de her aşık aşkını farklı yaşar bilmiyorum.
Fakat aşk geçici sevgi kalıcı değil miydi?
Bilmiyorum ki ben hâlâ aşığım:) Sevdiklerimi de bıraktım bu yüzden. Dediğim gibi sevdiğini bırakabilirsin ama aşık olduğunu bırakamazsın. 4 sene olucak.
Yuh. Ne aşkmış be.
Sizce var mıdır bu aşkın sonu, benimki de geçer mi yani? Herkes geçer diyor. Aklıma Müslüm ün sözü geldi' Her sevgi zamanla bitermiş derler benimki bitmedi anlayamadım'.
Bilemem. Aşk uzmanı değilim ve dediğim gibi aşkı tatmıs birisi olmadım. Platonik dahi yaşamadım yani. Sizin duygularınıza tercüman olamam. Ben sadece bildiklerimi söylerim, gördüğüm kadarıyla.
Doydum ben