dedigim birileri var olmasina... iki kisi.. kesin... onlarla illaki bulusacazz :D biriyle bogaza karsi kahve icerken digeriyle galataya cikacaz :D ikisi de cankuslarim :D <3 3cu arkadasimiz da davet etti.. ama asureti toplayip geliriz deyince sanki bir sessizlik coktu ama bakalim... :D hahaahahahahah
zeki mureen yalan soylemis nolamazzzz :D
"Elbet bir gün karşılaşacağız, bir yerlerde kesişecek seninle yollarımız"dediğiniz biri var mı?
Kiz papatyam melegim benim❤ detayı okumamistim😁😁 Kalbimde olduğunu biliyorsun.. ah burda olsan şimdi sıkı sıkı sarılmazmıyım sana❤.. o profildeki kisi bende olabilirim kim bilir.. Eminönü değilmi kız orası😀
o aşiretin içinde olmaktan gurur duyuyorum :-D ama kızcağız korktu tabi çağırmassa düğüne şaşırma :-D hem elbet birgün karşılaşacaz bakü kartalı emin ol :)
Anladım zaten bütün sorularına geliyorum tarzın güzel kelimeler hoşuma gitti ablam 😂 eminönünde de gezmişsin üsküdar sirkeci arası vapur oh uzun zamandır hiç gezmiyorum ben 😂
Hayattaki enerjisi bitmiş artık oyle gibi babam benden çok geziyor 😀 erken yaşta daha olgun bir insan oldum ondan birazda ama sevmiyorum bu durumu 😀 35 gibiyim 90 degilde
En İyi Cevaplar