Yüzüne bile bakmamak lazım, yoksa gülümsemek mi? (Barışmak istiyorsunuz, severek ayrıldınız o da sevdiğini söylüyor.)🙄

Yüzüne bile bakmamak lazım, yoksa gülümsemek mi? (Barışmak istiyorsunuz, severek ayrıldınız o da sevdiğini söylüyor.)🙄
Bizim öyle, 5 yıl oldu ayrılalı tek kelime konuşmadık düşman gibi bakıp gözlerimizi kaçırıyoruz 5 yıldır
Düşman gibi mi? Neden? O bana bakarken üzüntü ve özlemle bakıyor.
Kötü ayrıldık, o beni aldattı ben de abisiyle konuştum. Saçma sapan şeyler işte
İstersen yaz dertleşelim
Seviyorsa bırakma ya cidden çok kötü adamlar var. Böyle sevene rastgelmek pek mümkün değil şu zamanda. Niye ayrıldınız bilmiyorum ama ilişkiniz çok çirkinleşmediyse ve iyi bi adamsa bence bırakma
Sayfana baktım biraz, sende de ayrılık sonrası bi değişim arayışı hissediyorum sanki. Ama saçını tarzını değiştirmekle unutulmuyor sen yine aynı sen kalıyorsun, içindekiler değişmiyor. Bilmiyorum belki de ben suçluluk hissettiğim için altından kalkamamışımdır belki sende farklı olur güçlü durabilirsin ama benim deneyimlediğim kadarıyla hiç bir şeyin faydası yok
Sen suçlu değilsin bunu unutma seviyor çok değil hiç çirkinleşmedik ama mecburum ayrılmak zorundayım
Normal hiç bir şey olmamış gibi davranmak gerekir
Nasıl yani? Hiç bir şey yaşamamış gibi mi
Çok haklısın. Peki o imajı çizmek nasıl olmalı?
Kaçırıyorum gözümü o da kaçırıyor.. bunun sebebi ne olabilir sence?
Zamanınızı beş dakikalık çalabilir miyim, özelden anlatsam meseleyi.
Cevap
8Cevap
Bir şey yapmazdım
İlişki olmalı birlikte yani iki tarafta hoşlanıyorsa birbirinden
Seviyoruz ama.. olmaz işte. Olmayacak bir hayal.
Olur neden olmasın benimde vardı apartmanda aynı senin gibi eski sevgili sonradan taşındılar hergun denk geliyorduk son çare asansörde sevismistik oda istekli bende istekli sonra evde gerisi oldu Anlican anlamışsındir umarım neden olmasın iki tarafta birbirini istiyorsan niye olmasın senin gibi güzeli kim istemez keşke o kişi ben olsaydım seni kaçıran aklını kacirir 🙃
Bizim de asansör de karşılaşmalarımız vardı 😂 ama şimdi kamera taktılar ahahahahah imkansız yani..
Bazı durumlar yüzünden birleşmemiz imkansız
Bişi olmaz kamera olması normal acil bişi olsa nasıl görecekler güvenlik şart biz asansörde seks bile yaptık ayak üstü 🫣🫣 bızdede kamera var ama konseyi alakadar etmez bu durum fantezi şart heyecan aksiyon önemli Güzelim 🙃 bazı durumlar nedir merak ettim
Özele gelirsen anlatırım.
Tabikde gelirim ama mesaj atamıyorum
Takip ettiğin üyelerden mesaj alabilir yazıyor
Yazdım.
Tamm canım 🌹
Yokla ceplerini kanki aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz
Yok.. bitti
Yoluna devam etmeli görmemiş gibi
Kırıcı olmaz mı
Hayır olmaz
Peki öyle davranirsam nasıl hisseder kendini
Kötü hisseder
Eski ise bir şey yapmamak lazim
Görmemezlikten mi gelmeli
Kırıcı olmaz mı
Kaçamak yapıyor evli ise
Soruyu yanlış mı anladın?
Taşınmalı
Öyle bir imkanım yok şimdilik
yoluna bakmalı
Yoluma bakıyorum da. Onu görünce olmuyor işte.
Asla Yüz vermem
Görmezden gelmeli yani
Evet bence benim şahsi fikrim yoksa seni üzebilir yanlış mı düşünüyorum?
Mecbur olduğu için ayrıldı diyelim sevdiğini iddia ediyorsa ya da
Ben geçmişte böyle hata yaptım ve kalbimi beni 2. kez kırdı söz vermesine rağmen ben asla kat aa Yüz vermem bir insan hata yapar 1. Si hata sayılır ama... 2. si aptallıktır. Bana ve öngürülerime güven ben tecrübe etmiş birisi olarak sana yazıyorum arkadaşım ama... Son karar senin umarım sağlıklı kararlar verirsin. Yoksa cidden deprem geçirmiş 10 katlı bina gibi olursun umarım söylediklerime haklı çıkmam ve sende bana birisi demişti uyarmıştı gibi düşünceye bulaşmamış olursun
Tecrübeli ve aklı başında birine benziyorsun benimle iletişime geçer misin kısa sürer zamanından kısacık çalacağım söz.
Anladım mesaj kabul edilmiyor diyor sistem uyarısı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar