KizlarSoruyor, ekşisözlük, c2 vb gibi platformlarda sayısız kız düşürdüm ve baya baya sevgili olduklarım, s exting yaptıklarım vs oldu.
Kız düşürmek gerçekten herkes için mi kolay yoksa yakışıklı ve ağzının iyi laf yapıyor oluşundan dolayımı kolay?
KizlarSoruyor, ekşisözlük, c2 vb gibi platformlarda sayısız kız düşürdüm ve baya baya sevgili olduklarım, s exting yaptıklarım vs oldu.
Kız düşürmek gerçekten herkes için mi kolay yoksa yakışıklı ve ağzının iyi laf yapıyor oluşundan dolayımı kolay?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hepsini anladim da ekşiden nasil düşürdün oradaki kizlar antipatiktir
hem antipatikler hemde baya asosyaller birde benim düşürdüklerim tip olarak buraya nazaran çok kötüydü gerçekten. zaten benim amacımda olayı farklı yere çekmek olduğu için tiplerine vs hiç önem vermiyordum amaç sadece zaman öldürmek yani :D
birde oradakiler direk instagram veya wp falan istiyorlar bende zorla telegram veya fake instama yönlendirmeye çalışıyorum. sırf bu yüzden iletişimi kesenler bile oldu benimle. ama ne yapayım oradan tanıdığım birisiyle ciddi ilişki düşünemem gerçekten kişisel bilgilerimi okuduğum bölüm hariç komple yalan söylüyorum ki beni bulamasınlar diye :D
Ee hiç güzel kiza denk gelmedin mi orada
geldiklerim oldu ama sohbeti o düzeye getiremedim. denk geldiklerimde zaten pek aktif kullananlar değildi mesajlarıma bile ghosting yapan tiplerdi haklı olarak 😂
zannedersem seninde orada hesabın var gibi shshsj
Ben çaylaktim biraktim ya senelerce bekleyemezdim
güzel bir platform bence. benim amacım yazar olmak değil zaten sjdjdjjd
beni tercih etmelerinde tipim önemli bir faktörmü acaba yoksa konuşmalarım mı onları cezbediyor anlayamıyorum harbiden sjsjdjdj
Yani eğlenceli konusuyorsan kizlar etkilenir ama kaslı olman daha büyük etken. Bir de 1.90 boyun varsa tamam. dd
şimdi anladımmm sjsjjdjd
cidden boyum 190 hatta net olarak 192 ayakkabıyla 194 oluyorum ama inanmazlar diye 190 diyorum kısaca djskjssh
kas yok şu an ama 6-7 aya sağlam bir vücudum oluşmaya başlar diye düşünüyorum biraz zayıfım hacim kazanmam gerek ayrıca.
demekki bundan dolayı çok rahat düşürebiliyormuşum. yüz tipimde 6-7/10 falan işte sempatik ve tatlı güven veren bir imajım var 😂
yani görsen beklemezsin benden böyle şeyler djdjd
Belli zaten simdiki kizlar 190 boy için ölüyorlar hey Allahim. dd
Cidden 190 olunca ne oluyorki gercekten bunu bir kac kisiye sordum verdikleri cevap yaninda topuklu giyemeyecegim erkegi ne yapalim vs oluyor ama cevaplar cidden pek tatmin edici gelmedi benim aklima baska sebepler geliyor ama bilemiyecegim artik sjdjsjsjjsj
Cebine koyup götürmelerini mi istiyorlar ben de anlamadım . dd
olabilir belki sjsjdh sen uzun boylu erkek istemiyorsun herhalde veya öyle bir takıntın yok sanırsam 😂
1.80'den yukarisini istemem. Deve ile cüce aşkı gibi olur
nasıl ya banada minyonlar çok tatlı geliyordu halbuki :) kaybettik bir dahaki maçlara artık sjsjahdf
Agzin iyi laf yapiyosa kazanirsin ama bazilari da hemen kaniyo arkadas
tiple alakası olamaz mı peki?
O da olur. Ama bazi erkekler cok tiplerine gore olmasa da sempatisini kazaniyolar karşının oyle iyi laf yapiyo yani agizlari. Özgüven mesele
dediğin gibi özgüven çok önemli bende de bol miktarda var zaten :D
erkek düşürmenin basit olmadığı bir zaman bile yok
evet sizler için cidden çok kolay misal senin tipin 2/10 bile olsa 7/10 luk bir tiple sanaldan sevgili olma olasılığın var gerçekten :d
Evet ben küçük en böyle değildi snapte bile birsürü kişi rahat düşüre bilirsin date uygulamaları da
şimdiye kadar snap kullanmadım ama namını çok duydum nasıl kullanılıyor o anlatabilirmisin :D
Ya bırak Allah belasını versin sürekli bir şey atıyorlar sinir oldum sildim
Ben sana başka bişey öneriyim
snap kullanmayı öğret bana knk geçen yükledim hiç bir şey anlamadan sildim :D
Meeff yükle bir sürü yabancı kızla konuştum 1000 geçti yemin ederim 😎
Bide iyi bi gacı bulsam Avrupa vatandaşlıgı çepte
ingilizcem yok hocam bana Türkler lazım :D
misal snap te rastgele tanışabiliyormuyuz?
Olum uygulamada Türk te var çok fazla kaç tane sev yaptım bilsen
deneyeceğim en kısa zamanda hocam :D
şu snap i anlatsana biraz
Snapte puan var benim 10.000 lerde puanı çok olan insanlar genelde en çok konuşanlar oluyo
Herkese snap ata biliyosun ama güzel kızlar çok var
şu an sıfırdan yüklesem nasıl kullanacağım snapi?
Önce hesap aç sonra karakterini ayarla insanları ekle
nereden nasıl ekleyeceğim işte onu soruyorum?
Bende bu sexting yapanlarla konuşmak istiyorum ama denk gelemedim daha
konu direk sextingle başlamıyorki zaten konuyu sen oraya çekiyorsun bir şekilde :D
Demek onlara denk gelmemişim 🤣
valla kapalısından tut açığına kadar kimlerden neler neler aldım aklın şaşar :D
Kapalı arıyorum bı bulabilsem
Dusurdugun kizlar basit kizlar cunku kendi guzelliginin ve degerinin farkinda olan kizlar kendine layık birini ister
evet hem öyleler hemde tip olarak cidden kötüler, bu durum yinede beni şaşırttı açıkçası.
yani bir anda sexting yapacak seviyeye gelmeleri bence çok tuhaf geliyor hadi sevgili olmalarını falan anlıyorum bir nebze ama bir anda bu kadar ilerlemek istemeleri sonra pişman oldum ayağına yatmaları vs vs.
bir çoğuyla aynı şehirde olsaydım çok rahat yatağa atacak seviyedeydim şansıma tüküreyim ki çok saçma bir şehirde yaşıyorum :D
ne vardı İzmir veya İstanbul'da yaşıyor olsaydım :D :D
Bir erkek gibi dusunmeye calisiyorum yinede anlam veremiyorum herkesin kolayca girdigi bir delige kendi seyimi sokmak igrenc gelirdi sizede oyle gelmesi gerekmez mi? Orta malı olmadigini nerden bile bilirsin. Sanki onunla olmak sana hakaretmiş gibi ya da sende kendine deger vermeyenlerdensin.
beni yanlış anlama ama çok eski kafalı ve bağnaz bir düşünce yapısı seninki.
ben zevkime bakarım isterse tüm dünya kıza girmiş olsun karşılıklı haz ve şehvet duyguma bakarım.
gerekirse vajinasınıda yalarım temiz ve bakımlı olması şartıyla. ona kalırsa benim alette onca deliğe girmiş olabilir diye o kızda benimkini kabul etmesinmi?
kimisine arkadan girmişimdir, kimisiyle vajinal seks yaşamışımdır, kimisinin ağzına vermişimdir veya ağzına boşalmışımdır vs vs
Aids konusunu diyecek olursan haklısın ama onun içinde sürekli korunma aşısını oluyorum zaten.
Bana kalırsa asıl olay farklı bedenlerin tadına bakabilmekten ve anın zevkini yaşayabiliyor olmaktan geçiyor.
Karşılıklı istek ve arzu olması şartıyla...
Aksine ben çok seçici ve zevkli bir insanım. Aman sokacak delik buldum zevkime bakayım insanı değilim. Bağnaz biri olduğum düşüncesine de katılmıyorum ben ilişkiye karşı değilim duygusal bağ bulunmayan para karsiligi yapilmis zevkten farksiz iliskilerden nefret eden romantik ve cagdas biriyim.
yaş kaç senin?
21
bende 23, peki hiç cinsellik yaşadın mı bu güne kadar?
Cinsellik çok ucu açık bir soru yaşamadım demek kendimi kandırmak olur yaşadım da diyemem yakın şeyler oldu.
neler yaşadın şimdiye kadar?
oral falanmı yoksa elleşme ve öpüşmeden mi ibaret?
Neden soruyosun?
zaten gizlisin, gizliyim cevap ver işte merak ettiğimden dolayı.
Kızlar artık çok istekli gibi davrandıkları için her iki tarafta istekli olmuş oluyor ve birbirlerini buluyorlar kolayca
çok istekli gibi davranmıyorlar direk baya istekliler zaten. gerçeği söylemek gerekirse anlamanız için söylüyorum benim tipim 7/10 falansa bana düşen kızlar 3/10 ila max 6/10 arası oluyor bu acaba onların gerçek hayatta benim tipimde birisini elde edemeyeceğini düşündüklerinden kaynaklanıyor olabilirmi?
Ka vs c2de nasıl düşüyorlar hocam, ne yazıyorsun
hocam ne yazdığın önemli değil gerçekten. senin yaşın büyük olduğu için işin çok zor dayılarla iletişime geçmiyorlar harbiden :D :D
27 yaşındayım hocam ve genç görünüyorum 😊😅
tipiniz nasıl peki? :D
Temiz yüzlüyüm, o yonden sorun yok, sadece ben nasıl sohbet başlatılır o konularda çekiniyorum
Bir tek ben düşüreniyorum ben malım
tipsizmisiniz acaba?
Yok ya normalim
Afiyet olsun kardeş ne diyelim
sen bu durumu yaşıyormusun peki?
hiç yazmadım ki kızlara
ne reelde ne instagramda
neden hocam manyakmısın bu şekilde yaşanırmı mk?
kızlara ihtiyacım yok ki
neden ağrısız başımı ağrıya sokayım
tipsizmisin peki?
tiple alakası yok ki her malın alıcısı vardır sonuçta
Ekside de mi kiz dusuyor 😅
evet mk çaylak hesabımda düşürdüğüm kızın sayısı belli değil. bu durum acaba tipimin iyi olmasından mı kaynaklanıyor yoksa ağzım iyi laf yapıyor ondan dolayımı bilmiyorum.