Güncellemeler
+1 yıl
Beddua mıdır bilmem ama şu hayırlı bayram arefesinde inşallah en büyük isteğim dışarda erkeklerle her haltı yemiş kızlar ifşa olur aileleri öğrenir herşeylerini inşallah 🤲
Edepli ahlaklı namuslu kız bulsak dişimizi kırcaz sözde islam ülkesi diyorlar birde türkiyeye. İşin en acı en üzücü tarafı ise anne babaları edepli ahlaklı namuslu sanıyor kızlarını ama çoğunun haberi yok kızları dışarda ne yapıyor bilmiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç ilişkiye girmemiş bı kız bulsam kul köle olucam ona nerdeyse o durumu dustuk
Valla ya o kadar mı bozuldu bu kızlar mk
İslam ülkesi değil tabiki laik bi ülke. Ayrıca sen düzgün müsün ki düzgün kız arıyosun?
Düzgün olmayanlar düzgün arayamaz diye bir şey mi var?
Kendinde olmayan bişeyi başkasında olmasını isteyemezsin. Mesela sen kızlarla yatıyosun ama kimseyle yatmamış kız istiyosun. Öyle bi dünya yok paşam😃 (örnek verdim)
Erkekler nasıl bakire kız istiyorsa sizde bakir adam isteseydiniz belki bizde bakır kalırdık da zor yani erkeğin bakir kalması
Kızlarda şehvet yok mu sanki? Ben anlamıyorum sizi cidden. Ben bakireyim ve bakir bi erkek istiyorum. Eğer bacım olsaydım bakir bi erkek isteyemezdim
Varsa yapın o zaman bizde bolca var ve yapıyoruz hakim olamıyoruz kendimize
Bakir erkek 2 türlü var
1 çok geri eski kafalı dindar olduğu için bakir olan
2 parası olmayan tipi olmayan o yüzden mecburen öyle kalmış erkek
Eminim ki hicbir kızın hoşuna gitmez bakir erkek.
Ben her halti yemekten memnunum ailem bir şey demiyor demez de zaten çünkü ben erkeğim
Bizde de var ama erkeklerin aksine yapınca adam değil bacım oluyoruz. He sen illa oto*** karı istiyorum diyosan bilemem.
Ee bir zahmet bacım kelimesi zina yapan kadın demek yapıyorsan o kelimeye uygun bir kadın olmak zoruna gitmesin
Hayır ben namuslu kız seviyorum namussuz kızla yapılacak tek şey seks başka bir halt olmaz onlardan
Bakir erkek istermiş bok bulursun bakir erkeği kör mü sizde hakkınızı arayın erkeklerde bakir olsun diyin biz kızlara namuslu olmalarını onlara namuslu olmanın yakıştığını söylüyoruz sizin ne istediğiniz belli değil o yüzden boş konuşma bakir erkek istemezsiniz iyi ki bakir değilim gurur duyuyorum kendimle
Zina yapıyosan o kelimeye uygun bir adam olmak zoruna gitmesin 😃
Bakire kızlar bakir erkek istediği için zaten bakire kızı n** bulursun
Dünyada hicbir dilde zina yapan erkeğe laf denmez bak ingilizcede mesela harlot woman ne demekmiş aç bak. En çok da bu zorunuza gidiyor zina yapan kadına o laf denmiş de niye erkeğe kimse bir şey demiyor sjsjjs
Laf etmeyenlerde o... ç... Sen merak etme ayrıca kadına zinaysa erkeğede zina dinde erkek istediği gibi sevişir ama kızlar yapamaz diye bişey de yok boş yapma
Yemişim ingilizceni İngilizceye göre görüşümü değiştirmiyorum ben
Bakir erkek arayışında sana başarılar dilerim
Bende sana bakire kız arayışında başarılar dilerim
Sen mi bakiresin mk
Zinadan bahsettik diye kudurdun
Evet?
Nasıl kudurduysan savunduğum şeyi kudurmak sanıyosun 😂😃
Oc falan olmuyor zina yapan erkek bunu kafana sok
Her evet diyene inanacaksak ohohoohoo
Tamam sensin knk uza
Bakireymiş birde puhahaaa ve bakir erkek ararmış lol
Geri kafalılığın kitabını yazmışsın
İnanmanı isteyen kim 😂😂
Düzgün kız araynda ebem değildi 😃
Bakire kız aramak mı beyinsizlik?
Ehh evlenirken tabi ki düzgün kız isterim şu an istemiyorum
Bakir erkek aradığım için dalga geçen sen olduğuna göre bakire kız aramakta alay konusu
Tamam ya bir şey demiyorum ne ararsan ara aman sanki bulabileceksin de
Bakir erkeklerin özelliklerini ben anlattım hicbir kız çekici bulmaz dedim bulsan pişman olacaksın emin ol
Kadınlar tecrübeli erkek sever bakır erkek ne ya
Üzgünüm ama düzgün kız seni istemez 😃
Aaaa valla mı istemezler mi? Hahaaa bakire kızlar asıl tecrübeli erkek ister ben zaten bakireyim o tecrübeli olsun der bunu bakire kızlardan bizzat kendim duydum
Sende bi zamanlar bakirdin 😑 ayrıca bakir kız ve bakir erkek birlikte olurlarsa birlikte tecrübe ederler.
Ee sonuç olarak eskiden öyleysem şimdi değilim ne olmuş?
Bende bakireyim. Demekki neymiş her kız aynı değilmiş. Senin bakire kız bulma yolculuğunda başarılar diliyorum
Sen şimdi değilsen bakir olanlarda sonradan öyle kalmaz yani
Bilemem belki de vazgeçerim o isteğimden ayrıca bakire kız az var ve onlarda çirkin veya şişman oluyor. Eli yüzü düzgün fizikli vücutlu güzel kızlar bakire kalmaz zaten.
Kalır veya kalmaz bilemem ama bakir erkek olmak çok normal bir olay değil bana göre
Namusu korumak bu kadar zor olmamalı ayrıca kendinizi tutamıyosanız evlenin
Evlenmek mi o kadar kötü örnekler varken niye evlenelim? Geçen kadının birinin kocası ölmüş mezarında diyor ki iyi ki geberdin şimdi senin paralarını başka adamlarla çatır çatır yiycem diyor. Başka olaylar da var kadın çocuğunu kocasından değil başka adamdan yapıyor
Onlar o... Önünde gideni her kadın aynı değil. Düzgün biriyle evlenirsen öyle olmaz ki
Düzgün biriyle evlenirsen öyle olmaz ki mi? Sjsjsjjs düzgün biri mi kaldı allah aşkına?
Sen denk gelmemişsin paşam 😃
@kulllkedisi kanka düzgün kız kaldı mı sence zina yapmayan? Sen bile demin soruna manitamla yatakta fotonu koymuşsun...
Ne diyon o ben degilim
Olm hiç bi bakire kız kalmamış millet niye bulsam kölesi olurum filan diyo 😑
Külkedisi özür dilerim şimdi gogıl lense baktım da sen değilmişsin ama sana çok benziyordu yemin ederim o yüzden bu sensindir diye düşündüm kusura bakma ya
Derler kanka çünkü bulamıyor kimse bakire kız.
Nası knk ya. Aga insan yarın öbür gün evlendiğimde kocamın yüzüne nasıl bakıcam diye düşünür. Hiç mi düşünmüyolar vay anasını be
Yok kanka kim düşünüyor ki? Sen eskiler mi sandın şimdi ki kızları. Sevgilileri ile yemediği nane kalmıyor hepsinin. Seks olmasa bile en basitinden nude atılıyor öpüşüyorlar veya oral yapıyorlar veya sürtünme. Şimdi namuslu kız bulursan öp başına koy
Ben birde üni öğrencisiyim yaşıtlarımda edep ahlak namus kalmamış özellikle kızlarda. Ee hal böyle olunca bende edepli ahlaklı namuslu kalmayı tercih etmedim
Anlıyorum ve hak veriyorum 👍 açıyolar orasını burasını sonra niye bakıyo, tacizci oluyosunuz
Temiz olduğuma göre geriye temiz erkek bulmak kaldı 😃
İstedikleri kadar bakmayın desinler açan kıza her erkek bakar
İşte temiz erkek biraz zor bulursun kızlar bile temiz değilken erkeğin temizini bulmak biraz değil çok zor aslında
Aga bee🥲 yarma tuz basma 😂
Kusura bakma ama bunlar gerçek yani zor bulursun kanka
Ben mesela kipkirliyim ama çok da memnunum hiç pişman değilim ben zinakar bir müslümanım da diğer müslümanlar çok mu düzgün onlarda benimle aynı. Hep birlikte yanarız artık cehennemde o yüzden pişman değilim günahkar zinakar olmakdan
Ooooo adını yeni fark ettim motorun mu var
Yanayım yanayım ateşlerde yanayım diyon yani 😂😂
Yok ne oldu çok mu seviyon motorcuları? Kızlar motorcu it kopuk serseri erkeklere bayılır birde motorum olsa her kızı tavlarım ya sjsjjs
Hele r25 var ya... Bitiyorum yemin ederim. İt kopuk değil ayrıca ben motorcuları değil motorları seviyorum knk 😂
He ne olmuş sonuç da bir ben değil bir sürü millet yanacak zaten
Motoru seven motorcuyu da sever kanka bu ak partiliyim ama erdoğanı sevmiyorum demekle aynı şey sjsjsjjs
Öyle tabi. Valla ben kendimi kurtarmaya bakıyorum sonuçta ne demişler cehennem ateşine dayana bileceğin kadar günah işle...
Ya sus lütfen çaktırma sjsjsn
Ee o zaman niye it kopuk serseri motorcu sevmem diyon merak etme kızları tanıya tanıya anladım ne halt olduklarını. Bakir erkek arayan kız it kopuk motorcu tiplere bakmaz yoksa sen onların mı bakır olduğunu düşünüyorsun motoru olan tofası olan arklarım var hiçbiri bakır değil çok karıya kıza düşkün çapkın hovarda tipler gerçi bende öyleyim sksjsjjsj
Ya hayır it kopuk gibi olanlardan bahsetmiyorum bende çok motorcu tanıdım olgun ve kızla işi olmayanlar vardı öyle motorcuysa hay hay başım üstünde yeri var diğerleriyle pek ilgilenmiyorum
Erkek dediğin azcık hovarda it kopuk olmalı zaten. Kızla işi olmayan tipler ezik mal pısırık oluyor kızlar zaten bakmaz onlara.
Sözü geçen biriydi grupta birinin adını diyodu herkes susuyodu 😃
Ee tamam işte sende seviyorsun ama bakir arıyorsun birde. Kusura bakma da zeki değilmişsin.. senin aradigin şey genelevde bakire kadın aramakla aynı şey
Ben kendi nefsime hakim olup başkalarının altına yatmamışım bakir erkek aramam normal değil mi?
Ama hoşuna giden adamlar bakir olmuyor onu ne yapcan? İt kopuk serseri erkeklere git sor bakalım bakirler miymiş?
Yanlış yerde adam arıyorsunuz sonra her erkek aynı. Beyinsizsiniz kusura bakma adam gibi adam bulmayı bilmiyorsunuz malsınız aptalsınız kadınlarda beyin yok valla
İt kopuk olmasada olur 😃
Bizde o zaman bara gidelim barda bakire kız arayalım olur mu öyle şey ne saçma mk
Ben burada adam aramıyorum zaten. Gerçek hayatta da erkeklerle konuşmaya bile utanıyorum (klavye delikanlıyım yani 😂) zaten bulursa ailem bulur birisini hayırlısı artık
Ya hadi git işine allah aşkına it kopuk olmasa da olurmuş öyleyse ne işin var it kopuk berduş serserilerle?
Topram burada düzgün biri aramıyorum zaten
Lan birsuru motorcu tanıdım diyorsun it kopuk severim diyorsun off zekân çok düşük artık konuşmayalım lütfen
Aga guruptaydı diyorum o kısmı okumadın sanırım?
Yok kanka sen de akıl valla yok grup murup banane sonuç olarak nasıl kişilerle muhattap olduğun belli işte birde o tiplerden bakır olmasını beklemen en çok aptalca olan davranışın
Ya aga onlarla evlenmek istediğimi filan söylemedim ama haklısın neyse artık ailem bulur 😃
Ailenin bulduğu temiz efendi adamı sen aldatırsın it kopuk biriyle hatta çocuğunu kocandan değil aldattigin adamdan yaparsın var o potansiyel sende
Ayn Ayn tm.
Belli belli düzgün kız ayağına yattın ama ruhun kaşar olmuş
Bakire olsan ne yazar sanki
Tam kafa dengi çocuksun dicektim kii... Tamam 😃
Aynen iyi oldu sohbet ettiğimiz ne olduğunu anladım senin. Ailem bulsun düzgün birini ben düzgün olmayan seviyorum diyorsun. Ailenin bulduğu adamı da sen zaten aldatırsın
🤦🤦🤦 tamam aga sensin en tehlike sensin tehlikenin içinden geldin tehlikesin
Hadi ya uza artık terbiyesiz
Bu kafayla nah bulursun bakir erkeği
Gönlün it kopuk xpiçlerde ailen düzgün birini ister tabi de sen o düzgün adamı aldatırsın
Sende nah bulursun temiz kız
Aga tm diyom uzatma işte Allah Allah
Bulurum da senin bulman mümkün degil
Canın sıkılınca gidimde şu kızla tartışim mi diyon Allah aşkına 😃
Yoo fazla girmiyorum siteye ben
Anladım
Edepli erkekte zor bulunuyor ona bakılırsa.
Sevgilisini aldatiyorlar
Akılları başka şeyde
Senin standartlarınla alakalı bir durum olabilir
Burası artık islam ülkesi değil yani pek kalmadı
Değiliz maalesef
Evet bu çok üzücü
Maalesef çok canım sıkkın bu konuda
Benimde
Zaman kötü.