Her işini kendi yapan erkek buna evlilikte de devam eder mi?

Erkek arkadasim daha doğrusu mustakbel nişanlim bekar ve tek yaşıyor. Her işini kendi yapıyor. Yemegini temizligini, utusunu. Tabi robot supurge gibi, kurutma makinesi pratik ve işini kolaylaştıran aletlerde almış evine. Kurutma makinesi cok buyuk bir nimetmis git, duzgunce as, topla bir suru dertmis demişti bana.

Evi duzenli temiz. Bu isleri yapmasi hosuma gidiyor ama evlilikte de böyle olur mu? Bir kiz arkadasim benimki de boyleydi evlenmeden once ama sonradan, evde ben olunca elini bir seye sürmez oldu. Dagitmiyor, corabini falan ortalikta birakmaz ama diger isleri bana birakti dedi.

Bende bundan endiseleniyorum. Sorsam elbette destek olurum, zaten kendi işini kendim hallediyorum diyecek ama evlilikte evde bir kadin olunca yapmamazlik yapar mi acaba diye endise ediyorum.

Yani bu ulkede dogmus, buyumus cogu erkek cocuk gibi yalniz kalana kadar annesi yapmış her seyini. Üniversiteye baska sehre gitmese kendi atletini dahi alacak bireyselligi yokmus baktığımız zaman.

Ulkemizde cogu erkek bu isleri yalniz yasayinca ve bekar olunca mecbur yapiyorlar ama yanlarinda anne, eş, abla vs olunca yine mi ilkellikleri ortaya çıkıyor? Kenarda oturmayi hak görüyorlar kendilerine?

Her işini kendi yapan erkek buna evlilikte de devam eder mi?