Aşk İlişkileri Neden neden bana aşık olan olana😂? SweetPsycho Takip Et Xper 5 Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yanlış 😑 anlamayın ama herkes bana aşık oluyor :)) whyy 😬🤣🤢😉 Güncellemeler+1 yıl Ama ben bir tek ona 💔 sevdalı:)) Güncellemeler+1 yıl Ömerim ben sana hala 💔😩 Neden neden bana aşık olan olana😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı. Sizi seviyorlardır 0 0 Yorumla
YLVKZ Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynı sorun bende de var. Beni gören ya bayılıyor ya da dili tutuluyor. 1 1 Yorumla SweetPsycho +1 yıl Oww:) Yorumla
Клвдияивановна Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Yani bu da şimdi soru mu Allah aşkına herkesin niyeti belli bunu anlayamıyor musun 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
polinaaaaaaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl çünkü güzel bi vucuda sahib oldugun için aşk değildir o saadece hoslantıdır emin ol . 0 10 Yorumla SweetPsycho +1 yıl Sportif vücudum var doğru ama kilo aldım, şimdi diyetisyen e başlıyorum ama aynen ondandır Yorumla polinaaaaaaaa +1 yıl boş ver baslama ıkı kemık kalma sala iyisin böyle Yorumla SweetPsycho +1 yıl yok ya yarın başlıyorum ilk ön görüşme :) Yorumla polinaaaaaaaa +1 yıl hı ne guzel proteyin tozu alıyomsuun Yorumla SweetPsycho +1 yıl Protein alıyorum Yorumla polinaaaaaaaa +1 yıl aferin mis gibi proteyinsiz yaşanmaz Yorumla SweetPsycho +1 yıl 😬👌🙃 Yorumla polinaaaaaaaa +1 yıl yinede sana söyüyceklerım cok tatlısın bence zayıflama Yorumla SweetPsycho +1 yıl Biliyorum:) Yorumla polinaaaaaaaa +1 yıl cirkinsin ya Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Her aşığım diyene inanma. 0 14 Yorumla SweetPsycho +1 yıl mücevheratcı bile aşık oldu ama 💍 Yorumla MmartKedisi +1 yıl mücevheratcı? zerzevatçı gibi bişey mi bu? Yorumla SweetPsycho +1 yıl @MmartKedisi :)) Türkçesi ne ki:)) Yorumla SweetPsycho +1 yıl Mücevherat 💎 sahibi yani öyle bir dükkan a sahip birisi Yorumla SweetPsycho +1 yıl Ve ilk bakışta aşık oldu yemin ederim 😬🤢❤️ Yorumla MmartKedisi +1 yıl Onunkisi aşk degildir canım ! Seksi gelmişsindir ve seninle bazı şeyler yaşayıp boşalmaktan başka bir derdi yoktur emin ol :/ Yorumla MmartKedisi +1 yıl Değerli taş ve emtiyaların tamamına kuyum denir. Bu işi yapan kimsede kuyumcudur bildiğim kadarıyla :) Yorumla SweetPsycho +1 yıl @MmartKedisi hayır! Beni en çirkin halimle tanımıştı … onu tanımıyorsun Yorumla SweetPsycho +1 yıl O başkaydı:( Yorumla SweetPsycho +1 yıl @MmartKedisi bilmiyorum konu zaten o değildi :) bir gözleri vardı 😩 Yorumla SweetPsycho +1 yıl Olmayacak duaya amin demekti benim ki Yorumla MmartKedisi +1 yıl Seni görmedim! O şahsı da görmedim! Senin en çirkin halini de bilmiyorum, en seksi nasıl oluyorsun bunu da görmedim! O yüzden sözün bittiği yerde susuyorum. Yorum yapabilmem için görselliğine ihtiyaç başladı cünkü :) Yorumla SweetPsycho +1 yıl @MmartKedisi peki 👍 Yorumla MmartKedisi +1 yıl senin o en çirkin halin ne? O çocugun gözleri nasıl merak ettim yaa? ama burası hoş olmazki , dm beklerim Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. O aşk degildir, boşalınca geçer :/ 0 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Herkes diyerek kendini şımartmasan mı 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Yav heee heee sen süpersin 0 0 Yorumla
KralLeonidass Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Bi görebilseydim bende dahil olurdum 😀 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Alla alla ilginç valla 0 0 Yorumla
yorumyazcam Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl ergenliği atlatamamissin 0 1 Yorumla SweetPsycho +1 yıl Ayn:)) Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. ben olmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sizi seviyorlardır
Aynı sorun bende de var. Beni gören ya bayılıyor ya da dili tutuluyor.
Oww:)
Yani bu da şimdi soru mu Allah aşkına herkesin niyeti belli bunu anlayamıyor musun 😂😂😂😂
çünkü güzel bi vucuda sahib oldugun için aşk değildir o saadece hoslantıdır emin ol .
Sportif vücudum var doğru ama kilo aldım, şimdi diyetisyen e başlıyorum ama aynen ondandır
boş ver baslama ıkı kemık kalma sala iyisin böyle
yok ya yarın başlıyorum ilk ön görüşme :)
hı ne guzel proteyin tozu alıyomsuun
Protein alıyorum
aferin mis gibi proteyinsiz yaşanmaz
😬👌🙃
yinede sana söyüyceklerım cok tatlısın bence zayıflama
Biliyorum:)
cirkinsin ya
Her aşığım diyene inanma.
mücevheratcı bile aşık oldu ama 💍
mücevheratcı? zerzevatçı gibi bişey mi bu?
@MmartKedisi :)) Türkçesi ne ki:))
Mücevherat 💎 sahibi yani öyle bir dükkan a sahip birisi
Ve ilk bakışta aşık oldu yemin ederim 😬🤢❤️
Onunkisi aşk degildir canım ! Seksi gelmişsindir ve seninle bazı şeyler yaşayıp boşalmaktan başka bir derdi yoktur emin ol :/
Değerli taş ve emtiyaların tamamına kuyum denir. Bu işi yapan kimsede kuyumcudur bildiğim kadarıyla :)
@MmartKedisi hayır! Beni en çirkin halimle tanımıştı … onu tanımıyorsun
O başkaydı:(
@MmartKedisi bilmiyorum konu zaten o değildi :) bir gözleri vardı 😩
Olmayacak duaya amin demekti benim ki
Seni görmedim! O şahsı da görmedim! Senin en çirkin halini de bilmiyorum, en seksi nasıl oluyorsun bunu da görmedim! O yüzden sözün bittiği yerde susuyorum. Yorum yapabilmem için görselliğine ihtiyaç başladı cünkü :)
@MmartKedisi peki 👍
senin o en çirkin halin ne? O çocugun gözleri nasıl merak ettim yaa? ama burası hoş olmazki , dm beklerim
Aşk değil o hoşlantıdır
O aşk degildir, boşalınca geçer :/
Herkes diyerek kendini şımartmasan mı
Görmeden bilemeyiz. Demek ki güzelsin.
Yav heee heee sen süpersin
Bi görebilseydim bende dahil olurdum 😀
Alla alla ilginç valla
Yazık ama sana
ergenliği atlatamamissin
Ayn:))
ben olmadım
Gözleri görüyor mu