Ayrilmak icin haklimiyim?

Ikimizde eslerimizden ayriydik ben bosanmistim ama onun mahkemesi devam ediyordu neyse imam nikahli evlendik cunku ben 300 gun dolmadan yeni bir resmi nikah yapamiyordum 1.5 yil evli kaldik ama surekli emir vakiler vardi ornegin evin kapisni kitler ise oyle giderdi neyse hamile oldugumu ogrendim basta sevindi sonra annemi cagirdik ben kotulesince halbuki kaynanamda vardi ayni sehirde annem geldi annesiyle kustu esim sonra baristilar bu adama biseyker oldu bana kac kez cocugu aldir dedi dayaklari basladi kufurler havada ucuyordu annemin yaninda banaa tokat atti birde neden attin dedigimde bir tarafinmi eskildi dedi ben dogum yaptim lohusayken laoboda bana bagirdi bende korktum akil hastanesinde yattim 20 gun cocugmda ztn yogun bakimda kaldi velhasil zehir oldu hersey dayak kufur devam etti kaynanam bizde kalin dedi bende onlara gittim 6 aylikti bebegim kaynana dirdiri dayak kufurler canima tak etti psikolojimde bozuktu esim annemi arayip. kizini cagr memlekete gelmezsse akil hastanesine yatrcam ne yapiosan yap demis anneemde kizim gell dedi bende ztn dayanamadim 6 aylik cocugunu kaynanama 3 gunlugune birakip annemin yanina gittim sonra bana esim gelme dedi istemiyorum seni dedi Şu an cocugumuda gostermiyor sikayetci oldum cocugum yanimda ama icim rahat değil sizce bu iliskide suclu kim

Ayrilmak icin haklimiyim?