Aldatılmayı kim kaldırabilir ki?

Nişanlıydık biz önümüzdeki sene düğünümüz olacaktı o ise ben onu deli gibi severken dünyayı önüne sermişken ilişkiden soğduğunu artık olmayacağını söyledi unutmaya çalış beni diyerek hayatımdan çıktı kaldıramadım üst üste mesaj attım aradım ortada hiçbir problem sorun yokken neden böyle olduğunu bilmek istedim kendimle alakalı bir sorun senin bir suçun yok dedi telefonunda hatunum diye kayıtlıydım adım ve soyadımla kaydetmiş öğrendim ki ben hayatındayken eski sevgilisiyle görüşmeye başlamış ve bunu bana söyleyememiş öğrendikten sonra sadece ona Sana hakkım helal değil haram olsun inşallah dedim s***tr git şimdi o kıza beter ol dedim kapattım bu lafımın üzerine her yerden engellemiş beni ben onun düşmanı değildim ki engelleyecek benden bir kötülük görmedi hiç en kötü zamanlarında ben yanında oldum onun şimdi bu şekilde gitmesi… Neyse o kızı arkadaşının düğününe bile götürmüş yanında beraber oynamışlar. Beraber foto çekilmişler kız ahtapot gibi sarılmış yanağından öpüyor onu bile paylaşmış bizim ayrılalı 1 ay olmadı daha 1 ay 😢😢😢 çok zor günler geçiriyorum ve yaşadıklarım çok ağır

Aldatılmayı kim kaldırabilir ki?