Bir kızla tanıştım ve beni istediğini söylüyor?

3 4 gündür kouşuyoruz daha hiç görüşmedik ama mezuna kalmış ve üniversite sınavına hazırlanıyor. Bağlanmaktan korkuyor biraz temkinli yaklaşıyor çünkü bağımlı bir kişiymiş. Ve kız bence çok güzel. Cuma günü buluşucaz ve bana seni istiyorum ama ümit vermek istemiyorum diyor. Ve onu öpmek istediğimi söyledim ve buna izin verdi. Bayağı öpüşmeyi hiç sorun etmiyor ilk buluşmada. Ben daha önce hiç böyle şeyler yaşamadım. O yüzden çok heyecanlı ve istekli davrandım. Ama kendimi sorguluyorum, kız cidden güzel ve benim için hiç yasamadıgım deneyimleri yasayabilceğim biri. Ama günah boyutunu düşünüyorum, bu öpüşmek hem günahtır hem de ne kadar cok ümit vermek istemiyorum dese de baglanırsa ve. Heyecanlıyım ilk defa bir kızı öpeceğim için ve kız cidden çok güzel ama aşık ya da öyle çok bir hoşlantı hissetmedim. Ama mesajlarda onu gece düşündüğümü söyledim çok heyecanlı idim. Onunla ileride evlilik bile olabileceğini söyledim. Yalan değil gerçekten hayalini kurdum ama çok içten hissetmedim. Ne yapsam bilemedim. Sanki cinsel arzularımın esiriymiş gibi bir kıza ümit veriyormuş gibi olmak istemiyorum. Allahtan korkuyorum ama bu yasta bır seyler de yasamak istiyorum. Çok mu takıyorum yoksa sadece ilk buuşmada yakınlaşıp zamana mı bıraksam? Belki gerçekten çok severiz birbirimizi.

Bir kızla tanıştım ve beni istediğini söylüyor?