Aşk İlişkileri Kız arkadaşım seni istiyorum diyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben yazmayınca kızıyor. Başka biri yok mu deyince seni istiyorum ben diyor nedeni nedir? Güncellemeler+1 yıl Sevgilim değil kız arkadaşımın ucu çok açıklamayı unuttum kız kankam yani. Kız arkadaşım seni istiyorum diyor? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Susidil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Niye yazmıyorsun sahiplenmiyorsun sonra bırakıp gidince anlıyorsunuz değerini. Kıza başka yazanlar da var demek ki ama o seni istiyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim değil ki kız arkadaşım yazmak sıkıntı oldu tabii Yorumla Susidil +1 yıl Hoşlanıyor seviyor Yorumla Soran +1 yıl Ya başka bir sebebi olmazmı? Garip geliyor o ihtimal. Ayırca ne yapmam gerek Yorumla Susidil +1 yıl Seninle bi kahve içelim mi :) yaz cevap gelsin Yorumla Soran +1 yıl Yani hislerine mi gideyim açıkçası ben hiçbirşey hissetmiyorum Yorumla Susidil +1 yıl Hissetmiyorsan ben arkadaşlarımla arama mesafe koymayı seviyorum yaz Yorumla
BenGBng Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Senden hoşlanıyor, seninle beraber olmak istiyor ve bildiğin haykırıyor. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Belki sadece arkadaşı olarak beni istiyordur? Yorumla BenGBng +1 yıl 22 yıllık hayatımda yazmadığım için kızan, beni deli gibi isteyen ne arkadaş gördüm ne de birinden duydum Yorumla Soran +1 yıl Beni sevme ihtimali senin 22 yılda bişi görme ihtimalinden daha düşük ama. Yorumla BenGBng +1 yıl ay arkadaş olarak istiyor o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ya Msjsksksls sadece şaşırdım ben ve sevilmek ne bileyim. Güneşin doğudan batması gibi birşey kendimi tanıyorum nede olsa. Yorumla
GüldümHalime Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Boş ver kardeş sen birşey düşünme, şimdiye kadar ne demek istediğini anlamadıysan bundan sonra hiç önemli değil. 0 0 Yorumla
TheIncognito Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kadınları anlamak bence o kadarda zor değil. Sadece İlgi meraklısı... 0 0 Yorumla
rubymixstar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Seni istiyor işte anlamadin mi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl istiyor? Hangi maanada Yorumla rubymixstar +1 yıl Sürekli seninle konuşmak istiyor yani samimi buluyordur seni Yorumla Soran +1 yıl İlk defa farklı cevap ve olmasını istediğim cevap diğerleri hep seviyor demiş :D cidden buna ihtimal vermişler Yorumla rubymixstar +1 yıl Yok ya onu bende bazı arkadaşlarım diyorum yani sohbeti hoş olanlara normaldir Yorumla
Gizlikızz00 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Açıkça yazmış zaten neyini anlamadın 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben mi çok malım yoksa burda anlaşılacak bir şey mi var seni istiyorum her kalıba sığar çünkü. Yorumla Gizlikızz00 +1 yıl Sen başka biri yok mu demişsin o da ona karşılık ben seni istiyorum başkasını değil demek istemiş büyük ihtimalle senden hoşlanıyor başkasıyla değil seninle konuşmak istiyor Yorumla Soran +1 yıl Beni nasıl sevebilir mk. Ne dicem buna kesin bu mu bu olduğunu düşündüm ama ihtimal vermek zor oldu. Ne bileyim kendimi biliyorum neyse Yorumla Gizlikızz00 +1 yıl Sen sevmiyorsun herhalde onu Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla Gizlikızz00 +1 yıl O zaman sevmiyorsun 😂 Yorumla
Geceyi_SevenKız Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. İlgi istiyor, çokta zor bi denklem değil 0 2 Yorumla yalnzlkkk76 +1 yıl Sen istynmj Yorumla Soran +1 yıl Sadece ilgiyse güzel. Yorumla
LONELYsMan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. E kanka sence ne olabilir nedeni 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Niye yazmıyorsun sahiplenmiyorsun sonra bırakıp gidince anlıyorsunuz değerini. Kıza başka yazanlar da var demek ki ama o seni istiyor
Sevgilim değil ki kız arkadaşım yazmak sıkıntı oldu tabii
Hoşlanıyor seviyor
Ya başka bir sebebi olmazmı? Garip geliyor o ihtimal. Ayırca ne yapmam gerek
Seninle bi kahve içelim mi :) yaz cevap gelsin
Yani hislerine mi gideyim açıkçası ben hiçbirşey hissetmiyorum
Hissetmiyorsan ben arkadaşlarımla arama mesafe koymayı seviyorum yaz
Senden hoşlanıyor, seninle beraber olmak istiyor ve bildiğin haykırıyor.
Belki sadece arkadaşı olarak beni istiyordur?
22 yıllık hayatımda yazmadığım için kızan, beni deli gibi isteyen ne arkadaş gördüm ne de birinden duydum
Beni sevme ihtimali senin 22 yılda bişi görme ihtimalinden daha düşük ama.
ay arkadaş olarak istiyor o zaman
Ya Msjsksksls sadece şaşırdım ben ve sevilmek ne bileyim. Güneşin doğudan batması gibi birşey kendimi tanıyorum nede olsa.
Boş ver kardeş sen birşey düşünme, şimdiye kadar ne demek istediğini anlamadıysan bundan sonra hiç önemli değil.
Kadınları anlamak bence o kadarda zor değil. Sadece İlgi meraklısı...
Seni istiyor işte anlamadin mi
Nasıl istiyor? Hangi maanada
Sürekli seninle konuşmak istiyor yani samimi buluyordur seni
İlk defa farklı cevap ve olmasını istediğim cevap diğerleri hep seviyor demiş :D cidden buna ihtimal vermişler
Yok ya onu bende bazı arkadaşlarım diyorum yani sohbeti hoş olanlara normaldir
Açıkça yazmış zaten neyini anlamadın
Ben mi çok malım yoksa burda anlaşılacak bir şey mi var seni istiyorum her kalıba sığar çünkü.
Sen başka biri yok mu demişsin o da ona karşılık ben seni istiyorum başkasını değil demek istemiş büyük ihtimalle senden hoşlanıyor başkasıyla değil seninle konuşmak istiyor
Beni nasıl sevebilir mk. Ne dicem buna kesin bu mu bu olduğunu düşündüm ama ihtimal vermek zor oldu. Ne bileyim kendimi biliyorum neyse
Sen sevmiyorsun herhalde onu
Bilmiyorum ki
O zaman sevmiyorsun 😂
İlgi istiyor, çokta zor bi denklem değil
Sen istynmj
Sadece ilgiyse güzel.
Başka kimi istesin kardeşim
E kanka sence ne olabilir nedeni
Yollu birine benziyo