Aşk İlişkileri Hiç şişman birinden hoşlandın mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hiç şişman birinden hoşlandın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Soruya cevap vermek istemedim bu ne biçim rezil bir soru! Kiloylamı aşık oluyor insan.. Soru batsın sende altında kal! 0 1 Yorumla Soran +1 yıl niye ya soru işte Yorumla
hadilan12 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl O ne öyle çuval gibi düzenli spor yapıyorum o kadar kas yaptım karın kası onu bir çuval için yapmadım heralde ben nasıl ilişki için hazırlanıyorsam oda yapicak yok öyle 😉😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Soruya cevap vermek istemedim bu ne biçim rezil bir soru! Kiloylamı aşık oluyor insan.. Soru batsın sende altında kal!
niye ya soru işte
O ne öyle çuval gibi düzenli spor yapıyorum o kadar kas yaptım karın kası onu bir çuval için yapmadım heralde ben nasıl ilişki için hazırlanıyorsam oda yapicak yok öyle 😉😅
Evet fazla kilolu degoldi ama
Abarti olmayak sekildeyse evet
İnsanlık çekicilik kiloya bakmaz
Evet ya sen?
evet çok hoş