Sevgilime alttaki 2 görseli atıp Tess için (kilolu) güzel bulduğumu ve kilolu kadınları zayıflardan hoş bulduğumu benim güzellik algımda kaslı erkekler olmadığını söyledim. Bana "O kadının da seninde zayıflamanız lazım, 90 kilo olsa belki güzel olurdu, şişmansın diye öyle diyorsun, kendini avutuyorsun, bunu KSde paylaş sor insanlara ama kilonu da yaz, güzel değilsin şişmansın" dedi. Ben ona "beni beğensende beğenmesende benden 1 tane var" o da bana "iyiki 1 tane yoksa dünya kaldıramazdı akkwkdwmmdsm" dedi.
Ben ona hangi kadın güzel demedim. Ben ona ben hangisine benziyorum demedim. Hatta ben ona şişman kadınları güzel buluyor musun diye bile sormadım. Beni gerçekten çok incitti şu an ağlayarak yazıyorum cidden arkadaşlar bide bana gelmiş "senle dalga geçmedim" yazdı.
Güncellemeler
+1 yıl
Kilom 125 Boyum 1.70İsteyene özelden foto da atarım
Kiloluları güzel buluyorum dedim, şişmansın kendini avutuyorsun dedi, sizce?
Özelden foto atarsan güzel olur. Bide sevgilinden ayrıl bence seni bu gidişle çok incitir ayrıl ve obezlerden hoşlanan bieini bul bence. Ben obezlerden inanılmaz derecede hoşlaniyorum (en az 150 kilo olan)çok hoşlar bence. Hep dua ediyorum Alllahım inş 1.55 boyunda en az 150 kilo tam hayalimdeki gibi bi sevgilim olur da sonsuza dek onla çok mutlu oluruz diye. Ben o kişinin bana nasip olacağına inanıyorum.Özelden foto atarsanda güzel olur merak ettim açıkçası ama lütfen beni yanlış anlamayın sadece merak.
Bence fazla kilo iyi değil çok zayif olmakta ortasi olacaksın ve en önemlisi sağlık. Spor yapabilirsin mesela ve herkesin güzellik kendine göre şekillenir bence herkesin görüşü aynı olacak diye bir şey yok.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben zaten kimsenin görüşüne bir şey demedim. Ben sadece kendi güzellik algımın kilolu kadınlar ve kasları olmayan erkeklerden oluştuğunu dile getirdim. Kilomla derdimde yok spor ya da diyet yapmicam yani.
Ben kilomdan rahatsız değilim aksine kendimi bildim bileli büyük beden mankeni olmak istiyorum hiç zayiflamayi istemedim, insanlar sürekli sanki bana bokmuşum gibi bakıyor bıktım artık ben onların gözüme güzel gelmek zorunda miyim ben kendimi böyle seviyorum neden kabullenemuyorlar
Çok haklısın zaten kilondan rahatsız olduğunu değil söylediklerinden rahatsız olduğunu söylemelisin. Kimsenin sana alay etmesine müsaade etme. Ayrıl gitsin gerekiyorsa
Tam isabet bacım bende inanmıyorum. Hatta bu meseleden sonra kendisine gram bir şey hissetmiyorum. Beni olduğum gibi kabullenemedi. Benim duygularımla neden oynadın lan defolup gitseydin kendine göre birini bulsaydin it
@Mertbaranm bu çocuğun bana yaptığı ilk şey değil. Her şeyi ben gelip buraya sordum, sevdiğim için terk etmeye kıyamıyordum istersen sorulari aciklamaya eklerim.
Bilmiyorum olabilir çiftler arasında kavgada olabilir ama birini birakamiyosun seviyosundur demektir o da seni seviyodur büyük ihtimal yoksa çoktan ayrilmaniz lazim sizi bağlayan bir şey var.
Ben kilolu olmayı seviyorum. 150ydim insanlar sesini kessin diye 125e indim ama aynaya bakınca kendimi sarkık, çatlakları görünen biri olarak görüyorum, kendimden tiksiniyorum
@soran@Bbosversenee doğru söylüyor bencede almak istiyorsanız istediğiniz kadar alın insanları takmayın zaten sağlam insanlar dalga geçmez dalga geçenlerin hepsi beyinsiz salaklar.
İnme şansını kendi yaratır ama sağlıklıysa rahatsız olmuyorsa inme şansına gerek yok. Kilo vermek bir şans da değildir ayrıca. Güzellik algınızı kırın biraz her şey zayıflık değil