Kafam çok karışık yardımcı olabilirmisiniz lütfen?

6 aylık bir ilişkim var ilk başlarda ilişkimizde kısıtlanmak gibi bir sıkıntımız yoktu, sevgilimin bazı giyim tarzından rahatsız olsam bile bunu giyme bunu etme demiyordum bana sorduğunda rahatsız oluyomusun diye evet diyodum ama giymek istiyosan yine giy diyodum ve o mutlu olduğu için bende mutlu oluyodum kıskansam bile, ama daha sonradan sevgilim küpe çok yakışıyo diye bunu takmasan olur mu , gömlek giymesen olur mu gibi söylenmeye başladı bende mutlu olsun diye giymedim ve takmadım bunu yaptıktan sonra ondanda bir karşılık bekledim ama o yapmadı benim gibi ve bugün bana kurduğu cümle "ben ne istersem giyerim bu yaşımda giymiceksem ne zaman giycem" dedi benimde içimden şunlar geçti ee ben niye farklı davrandım peki ama benim yaptıklarımı söyliyemedim çünkü her tartışmamızda kendimi anlattığımda yüzüme vur ama diyo ve bugünde içimden geçen herşeyi eksiksiz anlatamadım ve kendimi canım gibi hissediyorum ben niye yaptım o mutlu olsun diye kendi zevklerimden vazgeçtim o niye yapmadı diye ve nasıl geçicek bilmiyorum nasıl düzene sokucağımıda, fikrinizi belirtir misiniz kafam çok karışık

Kafam çok karışık yardımcı olabilirmisiniz lütfen?