Aşk İlişkileri "Hastayım sana" diyenin ya da dediğin var mı😉? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor O zaman Yıldız Tilbe ❣️🥂https://m.youtube.com/watch?v=P0RKAMhkwJM"Başkayım sana, sana arsızım.."#smell "Hastayım sana" diyenin ya da dediğin var mı😉? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Normal düz olarak hastayım 😅 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl shsh peki 😂
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Olsa ne yazar. Yaşadıkça görüyoruz 😬😬😂 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Kitaplara, doğaya ve kahveye hastayım. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Maalesef yok ama olsaydı keşke 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Dediğim, diyenim var 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Çok olsun istedim olmadı. 1 0 Yorumla
serkank8428 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl yok neyse ki yok hastalarla uğraşamam 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Yok cok sağlıklıyım 🤪 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir sana hastaydım vazgeçtim dkdmd 1 6 Yorumla HeartofFire +1 yıl shsh kimsin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eski hesabını da biliyordum sonuna iyi günler mi keyifli günler yazıyordun ahahjds boş ver Yorumla HeartofFire +1 yıl Madem hastamdın merak ettim kimsin 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşacaksak özeline davet edeceksen merakını giderebilirsin😌😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj ilettim😏 Yorumla HeartofFire +1 yıl Şimdi gördüm 😄👍 Yorumla
acexx Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok ya ben kendime hastayım :)) 1 0 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Canım Kendim :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Normal düz olarak hastayım 😅
shsh peki 😂
Olsa ne yazar. Yaşadıkça görüyoruz 😬😬😂
Selam gadası 🙃
Kitaplara, doğaya ve kahveye hastayım.
Maalesef yok ama olsaydı keşke
Dediğim, diyenim var
Evet var ev arkadaşım
Var ama yabancı.
Şu an için yok hayır
Çok olsun istedim olmadı.
yok neyse ki yok hastalarla uğraşamam
Yok cok sağlıklıyım 🤪
Bir sana hastaydım vazgeçtim dkdmd
shsh kimsin 😂
Eski hesabını da biliyordum sonuna iyi günler mi keyifli günler yazıyordun ahahjds boş ver
Madem hastamdın merak ettim kimsin 😄
Konuşacaksak özeline davet edeceksen merakını giderebilirsin😌😂
Mesaj ilettim😏
Şimdi gördüm 😄👍
Yok ya ben kendime hastayım :))
İkisi de var. 🙏
yok şimdililk bakalım
Hayır yok vallahi
Var ki arkadasim
Yok.🌸
Merhabalar
Yok