Sizce Aşk bir Hastalık olabilir mi? Hani belki olabilir, o yüzden bazı zararlı Mikroplar var diye Yararlı olanların da var olduğunu unutmayalım lütfen. 😃
Soru ilham kaynağıma burdan selamlarimi yolluyorum 😀Herneyse, sizin Hastayım sana dediğiniz, bir başka olduğunuz biri var mı KS Canlar? 😃
Sana deli olan beni Harca hiç korkma, hastayım sana Dermansızım, başkayım sana Sana arsızım
Ne kadar inatçıysan da Dönüp geleceksin bana İzin var dudaklarında Alıştım aslında Her çocukluğuna bunca derdin arasında Aşk yansıtan bir aynasın Kardan beyaz bir sayfasın Senin benim bu aşk bizim Bırakmam seni ben artık sensiz imkansızım
Yinede belirtmek istedim Hayranı Bey bile bir Yengeye yüzük takmış gör bak ne Dayılar var 😀😀https://www. instagram. com/tv/BzbZsWRhzdC/? igshid=1x7g6wewhzcv4
hastalık mı günah mı şifa mı? Bilirsin günahları yazan melek soldadır. Hatta bundandır kalbin solda olması. Çünkü belkide aşk, yaşanılan en büyük günahtır.
Bir sigara yaktım, saatin kaç olduğu umrumda bile değil. Ama sanırım gece yarısı, radyoda biraz da sen ağla şarkısı çalıyor, ben sen ağlama diye senin yerine de ağlıyorum. Her şey üst üste gelir derler ya, sıradaki parça birden yüreğimi deşercesine bana geliyor. herkes gider mi? herkes gider mi? diye soruyor, ben senin gidişini düşünmeyeyim diye şarkıyı kapatıyorum. Bu dandik radyoda hep insanın içini acıtacak şarkıları nasılda bulur gecenin bu saatinde bilmem diyerek, radyoyu kapatmayı düşünüyorum. Ama sezen aksu'ya ihanet olmasın diyorum ve dinlemeye başlıyorum. Beni unutma, unutma diyor sezen aksu. Zaten unutmak istesem de unutamam diyorum kendi kendime.
Bu şarkıların gözü kör olsun diyorum; Nasıl da, insana hatırlatıyor unutamadığını. Nasıl da acıtıyor insanın içini, sorma..
Sorma ne haldeyim. Sorma kederdeyim, sorma yangınlardayım, deyince de yine arayıp sorasım geliyor seni. Ama telefon meşgul çalar korkusuyla kapatıyorum. Zaten kontürümün de fazla olmadığı aklıma geliyor.
En İyi Cevaplar