Sizce hislerim karşılıksız mı?

Hiç aşık olmamam gereken birinden hoşlanmaya başladım. İş yerimde benden üst düzeyde bir yönetici.

Bana halimi hatırımı soran tek kişiydi neredeyse ve işe başlayalı 2 hafta oldu mobing görüyorum ağır şekilde.

en sonunda bugün istifa etmek istiyordum. Müdür yardımcısına dedim ki bölge müdürü geldiği zaman konuşmak istiyorum. O da bölge müdürüne söylemiş neyse işte hemen geldi ofise indik konuştuk. Bu işi çok istemiştin istifa etme falan dedi bir sorun varsa sen değil o gider dedi sonra da müdürleri haşladı ve benden özür diletti.

giderken de yanıma uğradı benimle şakalaştı falan. Neyse işte ben de o panikle bir işlemi yanlış yaptım. Bana önce dedi ki “sen heyecanlanıyor musun” bir an duraksayıp “heyecanlanıyor musun kasada. Dikkatli ol kendine yaparsın falan dedi. Gitti işte.

ne bileyim ben beni işten çıkarır müdürlerini korur falan sanmıştım öyle yapmadı. Babam hasta o yüzden çalışıyorum. O da bunu biliyor. Bugün dedim ki bu yüzden beni nasılsa işe mecbur diye görüp ezemezler falan. O da dedi ki o bizi ilgilendirmez senin özel konun ama kimse sana böyle davranamaz.

neyse işte arkadaşlar ben bu adamdan hoşlanıyorum. İtiraf etmek istemesem de gerçek bu. Fakat o bana acıyor mu yoksa insanlık namına mı bugün bunlara özür diletti bilmiyorum. Buz gibi biri bana karşı hisleri olduğunu sanmıyorum. Biraz üzülüyorum içten içe buna. Nasıl geçer bu durum

Sizce hislerim karşılıksız mı?