Aşk İlişkileri İlk Adımı/Mesajı atma konusunda cesaretli misin? ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Her ne olursa olsun karşıdan mı beklersin yoksa ne olacak canım sanki diyip mesaj atar mısın? İlk Adımı/Mesajı atma konusunda cesaretli misin? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. İlk mesajı atmam ama ilk adımı atabilirim kdkkdkf 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. İlk mesajı atmam 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cesaretli değilim, hoş öyle bir düşüncede olmadım hiç.. Olsam yapar mıydım bilmiyorum.. 💆😄 1 2 Yorumla ouzinyo +1 yıl Yapmazdın 💆♂️ Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl 😄😄 Evet Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cogu konuda pekcok erkekten daha cesurum ancak bu konuyu cesaretle bagdastirmiyorum. Tas yerinde agirdir. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Böyle konuları pek kafaya takmam. Mesaj atasım varsa atarım yoksa atmam 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Kadınların egosunu tatmin etmekten başka bir işe yaramaz. 0 0 Yorumla
Mzkkxkx Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Valla ben meraktan çatlasam da cok sevsemde kolay kolay açılamam karsıdan beklerim karşıdan cevap gelmesse icimde kalır iste oyle 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Korkarım ben atmam😨 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlk mesajı atmam ama ilk adımı atabilirim kdkkdkf
İlk mesajı atmam
Cesaretli değilim, hoş öyle bir düşüncede olmadım hiç.. Olsam yapar mıydım bilmiyorum.. 💆😄
Yapmazdın 💆♂️
😄😄 Evet
Cogu konuda pekcok erkekten daha cesurum ancak bu konuyu cesaretle bagdastirmiyorum. Tas yerinde agirdir.
Böyle konuları pek kafaya takmam. Mesaj atasım varsa atarım yoksa atmam
Kadınların egosunu tatmin etmekten başka bir işe yaramaz.
Valla ben meraktan çatlasam da cok sevsemde kolay kolay açılamam karsıdan beklerim karşıdan cevap gelmesse icimde kalır iste oyle
İlk adımı erkek atar.
atmam ilk adimi
Korkarım ben atmam😨