Her sebepten reddedilebilir. Kimsenin tercihini kimse eleştiremez de değiştiremez de. Kızın aradığı şey uzun boy ise ve kriterlerine uymuyorsan vazgeçmekten başka çaren yok. Zayıf kadından hoşlanan erkeğe obez halimle gidip beni kabul etmesini istemem. Saçmalıktır bu...
Bu adamın boy sorunu yok, ciddi şekilde zihin sorunu var mesajlar kurgu degilse. Aynı şekilde kız da pek saglıklı birisi değil, Kezban olmasa "hazır degilim kusura bakma" gibi sebepler sunardı. İki ucu boklu değnek bir konuşma. Kendisini bu kadar alçaltan kişiye kimse saygı duymaz.
kanka naptın inşallah görsel temsilidir. bak kanka benimde boyum kısa diye demiyorum ama millet uzun boylu sevdasına kapılmış gidiyor bende merak ediyorum acaba neden oluyor bu yüzden şu ana kadarda hiç kimseye de açılmadım bir yeri kalkar felan diye
Onu geçtim de erkeğin yalvarması ne saçma yani istemeyen birine ilişki için yalvarmak nedir ya. Boy kilo artık neyse herkesin bi kriteri vardr saygı duyup yol vereceksin
Erkek dediğin kendini bu kadar küçük düşürmez. Boyundan önce kalıbının adamı olmayı öğrenmeli. Bunu söyleyen birine, hangi akla hizmet yalvarıyor acaba?
Senin ya sorun teoll ya da kendin komiksin. troll degilse eger cevapliyorum:
Sen belli ki bu kizla yeni tanismissin ve belki uorusmemissiniz yoksa senin boyunu meden bilmesin ki? Ve o halde sen neden joc tanimadigin birine yalvariyorsun boyle ezik bi erkegi 2 metre bile olsa istemem. oda onun tercihi uzun seviyir.. gerci cekum olursa boy falan hikaye bende uzun boylu severim ama 170 boyunda bi adamdan hoslaniyirum simdi. alakasi yok
Sana kız mı yok yalvarıyorsun? Bu arada bu kız kendisi Adriana Lima mı yoksa Angelina Jolie mi?1,71 boy gayet iyi bence... Yani kız baya saçmalamış. Sktr et şunu
İlk önce yalvarmamayi ve kalıbının adamı olmayı öğrenmelisin. Gururundan daha büyük kimse olmamalı. Gitmek isteyene kapıyı bizzat sen açmalısın. İşte ozaman kendini bulursun.
Kadınların uzun boylu erkekleri begenmesi uzun boylu erkekleri güclü yapıyor. Bende anlamıyorum işte niye kadınlar aynı destegi kısa boylu ekeklere yapmıyor. Kısa boylu ekeklerde kadın düşmanı olsa hoş mu olur
Açıkcası kadınlar bende öyle bir algı yarattı ki kısa boylu ekekleri engelli olarak görüyorum ve bana göre kısa boylu ekekler başka bir ırk. Bu konuyu aşamıyorum. O yüzden uzun boylu olmak isterdim.
Uzun boylu olup da beğenilmeyen erkekler de var ama. Onlar da kızlar kaslilara bakıyor bizi beğenmiyor diyorlar. Ben senin yerinde olsam kas yaparım. Emin ol vasat uzun boylu erkek yerine kısa ama kaslı erkek daha çekici olur.
@CoolEmmi72 o değil de siz erkeklerin şikayetlerini gerçekten anlayamıyorum artık. Biri kızlar kisalari sevmiyor diye ağlıyor öbürü yok uzunlar beğenilmiyor diyor 🤣🤣
1.80+ yakışıklı berkecan istemek yerine dengine yönel o zaman ayrıca eminim yazmıyorlardır la geçen fake kız hesabı açtım profil fotosu bile yoktu saniyesinde yazan oldu mk.
Ya yok hiçbir kriterim yok yine de kimse yazmıyor. Bazıları kız olduğum için belki güzeldir diye yazıyor sonra tipimi görünce engelliyor ya da geri dönüş yapmıyor. Erkekler görselliğe daha fazla önem veriyor.
Yapacak bir şey yok, benim de meme popo yok😂😂. Beni de kadın olarak görmüyorlar. Erkek bilinçaltında meme popo dişilik, kadın bilinçaltında boy ve kalıplılık erillik olarak algılanıyor, son olarak KİMSEYE YALVARMA!
Katılıyorum sana ben dış görünüşümü beğenmiyorum fotoğraf ve kendimi üç açıdan çektiğim bir videoyu atsam nasıl olduğumu söyler misin instagram fake hesabımdan
@tornatesviye hayırdır sinirimi gelip benden mi çıkarıyorsun? Ben ne yapabilirim, hep kendinizi haklı çıkarıyorsunuz yok kisalarla kimse sevgili olmuyor, milyonda bir bilmem ne. Çok kısa erkek yanında kız gördüm. Bu arada memesiz poposuz kız çok nadir çıkar onlar da benim gibi yalnız.
O yanındakiler sevgili değil friendzone oluyor aw memesiz gtsüz kızlar da nadir değil ve sevgilileri oluyor sen de yalnızsan kriter düşür 1.90 yakışıklı berkecan istemek yerine.
Verecek cevabım yok demiyor da uğraşamam diyor memen popon yoksa uzun erkek istemeyeceksin o zaman dengine yönel yalnız kalmazsın kızların yalnız olma sebebi kendilerinden çok üst erkekleri istemesi ama erkeğin fiziksel nedenler denkleri hatta denklerinin altı kızlardan bile red yiyorlar.