piskojim bozulcak biktim artik chat sitelerde erkeklerle konusuyorum sesli falan sonra erkekelri analiz ediyorum hepsi sapik verene hyr demeyiz diyorlar sokakda cok kaşar var kafayi yiyicem genc güzel kaşar kizlarigörünce cok moralim bozuluyor daha 25 olcam kafayi yiyicem herkes yatacak kiz ariyor kizlarda azmis erkekler evlenince yaslincada aldatir sadik olcaklarina kesinlikle inanmiyorum verene hyr diycek adam yok ama her kadinda vermiyor yabancilar cok veriyor avrupada yasamak cok zor insan evleninve korkuyor yaslanincada herzaman ondan daha güzeli yakışıklısı genci olscak sizler neler düsünüyorsunuz piskolojim cidden bozulcak evlenemyi düsünyüormunuz kizlar bir erkekin seveceginede inanamiyorum cok sapiklar seven varmidr bnce kalmamis kafayi yiyicem sevilmek cok mu zor hep yatacak kiz ararlar sonra evlencek kiz yok derler önce kendkn düzgün ol adam ol bu millet nasil evleniyor kimseye güvenim zerre kalmadi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKızlarda öyle ben birçok kişiyle denedim hiç bir kız öyle sohbet etmek için erkek arkadaş edinmiyor illa ki bir çıkar peşinde ben insanları tanımayı severim yalnız başıma düşünüp duracağıma birileriyle herhangi bir konumda sohbet etmeyi severim ama bakıyorum bir yerden sonra karşı taraf beklenti içine giriyor hadi foto at, görüşelim veya biz neyiz gibi şeylere sarıyor tabi ki ilişkiye kapalı biri değilim ama bunun adını en azından bir kaç ay sonra koyma taraftarıyım dolasıyl sohbet merhaba dan öteye geçmiyor bence insanların kötü olduğu bir dönemde yaşıyoruz iç huzura bakan yok buda pandemi gibi hepimizi etkiliyor aslında çocukluk dönemlerimde tüm mahalle gece saatlerine kadar oyunlar oynardık en büyük mutluluğumuz beraber vakit geçirmekti şimdi menfaat her şey.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbirinci olarak canım saçma sitelerde abaza erkeklere denk gelmek çok normal gelip orada o adamlarla konuşursan tabii sikko kişilere denk gelirsin ikinci insan analizi edebilirsin ama herkesi aynı kefeye koymak bence saçma tanımadan bilemezsin bu tür bir tepkiyi kendim gibiler adına veriyorum çünkü gerçekten böyle kardeşim tipler yüzünden üzülen yarıda kalan ve sadece kullanılan biz olduğumuz için artık köşeye çekilip insanları izler olduk ve hakikaten böyle canım canım sitelerde lavuklarla konuşup yok verme yok alma olayları yaşarsan tabii herkes olumlu bakar ister yani tavsiyem çok sevilmek düzgünlük görmek istiyorsan böyle sitelerde bulunmanı tavsiye etmem, eğer profildeki kişi sensen gayet iyi görüntüye sahpsin yüzünü görmedim bir şey diyemem ama gerçekten böyle sitelerden dolayı normal hatta karşısındakini hayatı merkezi haline getiren insanları ayır ve bu kefeye koyma
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnternet sitelerinde aşkı bulman zor. Sönmez Reyis Merve muhabbetini dinlemeni tavsiye ederim. Aşkı arayarak bulamazsın. Düsünerek de bulamazsın. Kendimden örnek vereyim 4 senedir kimseyle konuşmadım. Niye işime gücüme bakıyorum. Borç ödedim iş kurdum ev yaptım falan zaten bir kıza ayıracak zamanım yok. Zamanı olanlar ya boş adamlar ya ciddiye almıyorlar goy goy yapıyorlar bilmem anlatabildim mi. Herkes sapık değil yani.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılO güruh da olmayanlar da var ama onları görmeniz kolay bir şey değil...
Sizin dedikleriniz gelene geçene olta attığı için bütün erkekler öyleymiş gibi bir algıya kapılıyorsunuz. Yani ön plandalar, bunlara kısaca avcı denir, dengini bulmaya çalışır bunlar.
cut.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
53Cevap
u +1 yılGeçen bir sorumda paylaştığım söz geldi aklıma;
''Yusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra, Züleyha baştan aşağı afet olsa ne yazar.''211 Yorumla- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL mükemmel 👍Süpersin @Sosyetic_SheqiiL👏👏👏
- +1 yıl
@Diomedea teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Aynn
- 1 yıl
@meteorit ben yusufumu buldum meteorit, sen yorma o koca kafanı.
- 1 yıl
Aynen, bu da seni hiç alakadar etmez.
- 1 yıl
O da seni alakadar etmez, benim gözümde ve gönlümde yusuf demek ki.
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılbu zamanda gerçekten seven bulmak zor
00 Yorumla
+1 yılBak buda kendini goya akilli sanan ama akilsi. z olan kizlardan birisi. muhtemelen de hayatinin geri kalaninida boyle gecirecek. Belki faydasi olur sana bir sey soyleyim, gerci faydasi olacagini sanmiyorum ama gene de soyleyim. Hersey senin sandigin gibi degil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahsediyor olduğunuz güruha dahil olmayan erkekler vardır, sizin mezhep ve yaşam şekliniz nasılsa ona göre de denk gelir, bunu unutmayın.
Derdi nasip, helal daire ve terbiyesizlik etmeden evlenmek olan erkeğin chat sitelerinde fink atması mümkün müdür? O zaman oralarda fink atan kıza da onlar denk gelir.
00 YorumlaKafayı yersin tabi :D Sizde senelerce erkeklere kafayı yedirdiniz naz ve gurur yapacaksınız diye, o adamlar kaç sene 31 çekmekten kafayı yedi şimdide seks yapmak istiyorlar.. toplum dengesiz olunca böyle dengesizliklerde ortaya çıkar tabi.
02 YorumlaUlan anama olan saygım sebebiyle hiçbir kadına seks objesi gibi bakmadım, hâlâ bütün erkekler diyorsunuz!
B*ktan kişilerle beraber olup ahlâklı, edepli, erdemli, namuslu erkeklere laf etmeyin, çarpacağım ha!
12 Yorumla
+1 yılYazinin tamamını okumadım ancak genel itibariyle de anladım evlenmek için ben sosyal medya kullanmam etmem hiç de gerek yok ama ben evlenmek istiyorum ben de evlenecek kız bulamıyorum gerçek hayatta vesaire
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılşahsen ben kendim için konuşayım. Değer verdiklerim oldu zamanında asalak tiplerle aldattılar çoğu ileri ki yıllar yazdı ve anladım ki kadınlara değer vermeyeceksin kullanacaksın. Bende kullanıyorum herkesi artık
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Şikayetlerinde haklısın ama bilmem farkında mısın 20 yıldır dizilerde hep aynı konular işleniyor , dikkat etti isen okul dizilerinde bile aynı temalar işleniyor sanki dallas dizisi.
bunları izleyen gençliğin neticesi bu oluyor yazık ki.
00 YorumlaLafa bak erkekler yatacak kız arıyormuş, kadınlar da hep evlenecek çocuğunu büyüttürecek keriz arıyor ona bakarsan
00 YorumlaZamanında çok sevdim tam 5 yılımı verdim, peki bunun bana kattığı ne oldu? Acılar ve kocaman bir hiç insanlara küçük bir tavsiye vereyim inanki sevmeyin kaybeden siz olursunuz
10 Yorumla
+1 yılSen böyle diyorsun ama kızlar düzgün, efendi erkekleri eziq olarak görüyor. Bazı kızlar bu tarz erkekleri aktif olarak görüyor. Mesela benim 25 yaşına kadar hiç sevgilim olmadı. Ama sorsan bütün erkekler aynı. Ayrıca bu tarz kızları sadece sen görüyorsun sanırım. Burası müslüman bir ülke. Kızlar inanılmaz egoist görüyor kendilerini. Ve sosyo-kültürel sorunlar var.
00 YorumlaYa genellemeyi bırakin yoksa bende kizlara karsi genellemeyi yapacam demekki araniza hep cinsellik bekleyen erkekleri yaniniza cekiyosunuzki hayir diyip yollamiyosunuz ve erkekler boyle erkekler soyle ama gercek seven ve durust olan erkegide adam yerine koymazsiniz cunku onu arkadas olarak hayatiniza alacagınız turden erkek olur ve hic sizinle sevgili olmak isteyenlere sans vermezsiniz ve kendinize bu sekilde sacma sacma triplere girersiniz bu algiyi birakin yeter
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar
Neden bu kızlar hep genelleme yapıyor, ona bakarsanız kızların %70 i yonacak kaz ariyor08 Yorumla- +1 yıl
Ne yapıyor?
- +1 yıl
Vallahi herkesi genellememek gerekiyo.
- +1 yıl
Hahahahah
- +1 yıl
İşte bu yüzden kadınlar erkekleri sırf parası için , erkeklerde kadınları fiziği için seçiyor, böyle düşünüldüğü için.
+1 yılBırak hepsi yatsın birbirlerinin karılarıyla kızlarıyla, sen hep dik dur. Ülke akraba oldu yata yata sjsjs
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılbu devirde cinselliği ön plana çıkarıp marifetmiş gibi anlata anlata millet bir halt varmış gibi ona özendiği için böyle oldu :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın napalım seven olmayınca veren aramaya başladık
04 Yorumla- +1 yıl
😂3 yıl birini sevdim Bi gün olsun aldatmadım Bi gün olsun yalan söylemedim canıma can yaptım ne oldu? İki kavga Bi anne baskısı çekti gitti
- +1 yıl
Tek Bi fotograf la bu dediklerinden utanırsın ama boş ver sen haklısın evet
Kızlar iki bira, bir arabaya tav olup kendini satarsa bu kafadakiler de artar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer cümlenin sonunda kafayı yiyecem demissin bence bir erkek doğasında olan birşeyi neden gizlesinki verseler bizde hayır demeyiz :D
01 Yorumla
+1 yılMaalesef çok fazla var ama hepsini kapsamak yanlış olur
00 YorumlaBaşka ne arayacaklardı, tavuk dönerci dükkanı açacak ortak falan mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde çıkarları doğrultusunda hareket ediyorlar adam gibi düzgün birini bulmak çok zor artık
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi bir hatunun hayatın amacını sadece evlilik olarak görmesi ne kadar üzücü
00 Yorumla
+1 yılkızlarda zengin erkekleri baştan çıkarıp onlarla yatarak avucunun içine alma derdinde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇirkin ve fakir bir erkek bir erkek bul, kimse bakmaz onlara. Hatta tapar sana böyle güzel kız benimle birlikte diye.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlakasi vardir heralde kendimden biliyorum kimse yaklasmiyor yanima😂
Cevap sahibi+1 yılYok ben bir tane olsun benim olsunculardanim, bir gün var bir gün yok olmaz ugrasamam işim gücüm var. Ek olarak tanimadiginiz insanlara karşı yaklasiminizi da pek beğenmedim
Gizli Üye(25-29)+1 yıllütfen genelleme yapmayın ne eskorta gittim, ne verene çaktım, anca sevdiğim insana sadık kaldım hep!
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSorun sende. Doğru yere bakmıyorsun. çöplüğe bakarsan sadece çöp bulursun.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi chat siteleri bedava mi mesajlaşmak adını söyler misin
00 YorumlaÇevreni değiştirmeni öneririm o zaman. Emin ol düzgün de çok var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba çok güzel özetlemişsin gerçekten sen gerçekten sevilmek mi istiyon sana sadık bir erkeğin mi olsun istiyon
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok mu böyle biri çevrende haklısın ortam çok kötü gerçekten insanın piskolojisi bozulur
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapacak bir şey yok herkes kendine çalışır. Evlenmelik devir değil şimdi ki zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKonuştuğun kişileri iyi seçmelisin
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi kimseyle samimi olmamak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. kalmış. kim demiş kalmamış diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hangi siyeler onlar adres versene :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle olmaya devam et
00 Yorumla Nefes almadan yazmışsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılKızlarında cogu o durumdada ondan
00 Yorumla
+1 yılGel benle sohbet et bakalım delikanlı gör
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. abı kızlar daha sapık ya
01 YorumlaKızda öyle erkekte öyle karakter meselesi ne döndü
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar daha çok aldatıyor tv lerde görüyoruz
00 Yorumla
+1 yılboş ver evlenme teyze
01 YorumlaHerkes düşündüğün gibi değil
02 YorumlaValla kusura bakma da herkes bir değil.
06 Yorumlaöyleşey yanlış
00 YorumlaBu kadar inançsız olma sadık erkeklerde var
00 YorumlaTamam sen evlenme
00 Yorumla
+1 yılHangi sitelerde sin
00 YorumlaBen sadık kalırdım eşime evlenince
00 Yorumla
+1 yılben aramıyorum :
00 Yorumla
+1 yılNapak yani
00 YorumlaGenelleme yapma
00 Yorumla
+1 yılCidden herkesin derdi cinsellik olmuş 😒
00 Yorumlagel yatalım her şey düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden kaynaklı olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi de ben şimdi erkek olduğum için sapık mı oldum
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşünüyorsun bence her türden insan var Dünyada
Cevap sahibi+1 yılHayır hiç bir sevgilim ile yatmayı düşünmedim ki sadece gezip eğlenmeye baktık onu tanımaya çalıştım kendisini ailesini
Cevap sahibi+1 yılİmkanım var genel olarak türkiyede yaşıyorum ama çok sık ABD ye gidiyorum hiç bir zaman yapmadım ki arkdaşlarımla kendi aramda eğlendim sürekli
Cevap sahibi+1 yılVe hiç bir zaman dediğin şekilde kimseye para vermedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen öyle yorulduk
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sondatakıcı annen yapsın
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılGunahımı alma knka
00 Yorumla
+1 yılAyakta da olur
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?