Kocamla bazen beraber yanlız kalmak karı koca olarak gezmek ya da bı yerlere ıkımız gıdelım dıyorum ama o ılla arkadaslarını cagırıyor hanımlarıyla gıdıyoruz ben senınle vakıt gecırıcem bırılerını ılla arkamıza takmayalım dıyorum sureklı babasıgıle gıtmek ıstıyor haftada bı gun tatılı var bazende calısıyor arada hedıyeler alıyorum hep begenmek yerıne dalga gecıyor uzuyor ya da sinir edici laf dıyor bazen ıltıfat gıbı ya da guzel soz dıyorum benim Şu an arkadaslarıma ıhtıyacım yok sana ıhtıyacım var belkı tek arkadasım sen olmanı ıstıyorumdur dıyorum ben ztn yanındayım ya dıyor bende tm neyse dıyorm oda tamam dıyo bi yere gıdelım dedıgımde 1 yıldır kendime harcadıgım onun parasıyla 1.500 lira ve 1 yıldır sureklı param yok dıyıp duruyor esım elektirikci ve sucu aylık 15 bınden fazla alıyor ve sureklı calısıyo ama yıne de param yok fakırım ben dıyor bıktım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evlenirken aklın neredeydi arkadaşım , insanları tanımadan etmeden niye evleniyorsunuz
Dedıgın doğru ama guzel kardesm canım kardesm ah ah bılsem evlenırmıydm gorucu usuluydu bıde babası amcamın 30 senelık asker arkadasıydı iyi dedıler gercekten de cok iyiydıler aılesı de eşimde ama evlendıkten sonra bıttı hersey
o yüzden görücü usulü de olsa nikahı kıymadan evvel 2 sene kadar beraber vakit geçirmek gerekir hiçbir insan gerçek yüzünü o kadar süre saklayamaz
Ama işte aılelerden dolayı da oluyor benım aılem de onun aılesı de o kdr surdurmez etraftakı ınsanlar konusur dıye fazla uzun durulmaz adı cıkar bılmem ne olur dıye
Sorun hep çevre ve tecrübesizlikten kaynaklı. Mesela geçmişte birkaç tane uzun ilişki yaşamış olsan falan anlardın hemen çocuğun karakterinide. İşte bu aileler yok mu mahvediyorlar çocuklarının hayatlarını ya
Kocan evlilik ne bilmiyor sanırım benim eşim gibi evlilikten soğudum
Sankı benımle ıhtıyacı ıcın ya da cıkarı ıcın evlenmış gıbı
Aynen öyle evlenmek için evlenmiş sen severek mi evlendin yoksa görücü usulü mü?
Gorucu usulu ama sonra hoşlanmaya basladım bana aılesı de kendısı de ıyı davranıyodu benı işinden arkadaslarından cok onemsıyodu sımdı tam tersi
Çok tuhaf ya ama seni anlıyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum
Nerede yaşıyorsun
Burdur
Kaç yıllık evlisiniz ve eşiniz sizi aldatıyor olabilir
1 yıllık eşim elektirikci malzeme aldıgı dukkanın sahıbının ablası duruyor evlenmeden once 45 yasında dul ıkı cocuklu kadınla whatsap konusmasını gordum eşim kadının ısmını kumsala yazmış kadın eşimi yemege kahvaltıya cagırıyor
Aldatıyor o seni
Konusmalarını gormuyorum aramaları falan Şu an ben eşime ne yapsam da memnun olmadıgı gıbı beni üzüyo sinirlendiriyo ve sureklı 1 senedır param yok dıyo ben 1 senede 1.500 tl harcadım onun parasını ama yıne de yok dıyor hangı kadın senede 1.500 harcar aylık harcaması olur bazıların
Ayrıl ondan ayrıl
Hm.. bir şeyler eksik sanki.
Ne gıbı
Evliliğinizde heyecan, istek vb. şeyler. Özellikte eşinizde olabilir mi? Eksik hususlar.
Ben kapalıyım ama evde acık gıyınıyorum süslenıyorum şortlar etekler elbıseler dekolte makyaj falan romantık yemek loş ısık muzık herseyı yaptım guzelce karsıladıgımda bacım gıbı olmuşsn ne halın dıyo bende sana gıyındm dıyorm bu masa ne hahahahaahaha gerek yok boyle seylere yapma nıye bu yemegı yaptın yemıcem sunu yap dıyor dans edelım dıyorum cılvelı sekılde kapat muzıgı ben yatcm sende otur suraya dıyor sohbet edelım ya da sorunlarımızı konusarak halledelım ıkı uc konusuyorum tm sus kafamı agrıtma ya da yorgunum uyıcam ben sus dıyo bende bazen dıyorum sureklı kavgada kacıp gıtme babangıle ben evde yanlız kalıyorım 10.20 gun kapıyı gece gunduz kıtlemek zorunda kalıyorum sınırlenırsen cık dısarı gez dolaş gel ama babana gıtme cocuk degılsn sen dıyorum ama yıne aynı
Sorun baya büyük, erkeğin baba evine gitmesi de neymiş. Yeni moda mı bu.
İşte dıyo gıtmezsem seni döverım öldürürüm dıyo bana ondn gıdıyorum ztn gıderken de tokat atıyo bıseylerı kırıyo öyle ben getırıyom 10 .20 gun sonra gel dıye
Günler sonra siz getiriyorsunuz. Kendinizi feda ediyorsunuz eşiniz için, umarım kötü sonuçlar kötü olaylar olmadan anlar sizi..
Sanmıyorum anlıcanı kaybettıkten sonra anlarsa anlar ama dedıgımde bıle bırgun degerımı anlarsın dedıgımde yav he he kesın öyle olur dıyo
Ondan bahsediyorum, kaybetmeden anlar inşallah.
Çok sıkıcı bi evlilik
Sıkıcılıgını gectım üzüntülü stresli yorgun saglam ınsanın pıskolojısını bıle bozulur
Evet aldatan kadınlar genelde bu sebepten ötürü aldatıyor zaten
Ben aldatma taraftarı degılım ama artk ne yapsam da eşim memnun olmadıgı gıbı benı de sinir edip üzüyor
Kimse aldatma taraftarı degil zaten ama cozum yolu olmayınca insanlar mutluluğu başka birinde arıyor. Esini düzeltmeye bak tabi ki sen başka çaren yok su an icin onunla konuş surekli
Başka birisi var büyük ihtimalle
Eşim elektikci malzemeleri aldıgı dukkanın sahıbının ablası var orada duruyor Evlenmeden once 45 yasında dul kadın ıkı cocuklu whatsap konusmalarını gordum kocam kadının ısmını sahıle yazmış kadın yemege kahvaltıya cagırıyor aralarında sakalasmalar evlendık benım yanımda da devam ettıler eşime dedım arabasını carptı bıseyler kırdı kadına dedım heryerden engelledı kadının kardesı de eşim bırlık olup ıftıra attılar bana sonra kardesı tehtıt ettı duyulursa bu olay dovdururum dıye
vaoo
Siz ev hanımı mısınız?
Evet calısmak ıstıyorum eşimin cevresı de genış bırımız evı gecındırır bırımız bırıkım yapar ılerde cocuk ıcın dedım ızın vermıyor otur evde dıyor para ıstedıgımde de yok dıyor sureklı yok dıyor zaten annemgıl geldıgınde ya da gıttıgımde 50.100 tl verıyolar nolur nolmaz dıye onu gorunce sen al be ıhtıyacsa o parayla ben sana aksam verırım dıyor ıstıyorum verırız bakalım kacmıyom ya dıyor oyle
Çok zor durum ya. Kesinlikle sizi aldatıyor. Cinsel hayatınız da kötü mü?
Yok aksıne sureklı yapmak ıstıyor günde ıkı üç bazen bi kere hergün yapıyoruz genellikle ben hastayken de yapıyor ben amelıyatlıyken de yaptı
Çok ilginç. Hem size bağırıyor çağırıyor ama üstünüzden inmiyor yani. Sizi resmen ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyor. Hasta derken, adetli mi yapıyor?
Evet hemde amelıyat oldum o zamanda yaptı
Bide amelıyat oldum o halde ıhtıyacını gıderdm bı baktım telefonuna p*rno vıdeoları yakaladm
Yaa adetli de yapmazsın be. Kusura bakma ama adamın ahlakında da sorun var bence. Yoksa an*l falan da yapıyo mu?
Şu an da küsmüsünüz? Eve geliyo mu?
İstemişti düğüne bir hafta kala yakınlaştık onden bozulur dıye korkuyosan arkadan yapalm dedı
Yapmamışsındır umarım. Çünkü bu adam gerçekten seni kullanıyor. Evet evliyken bile eşini kullanıyor.
Başkaları ile yiyiyor
Bılıyorum etrafındakı ınsanlara ıyı davranıyor arkadaslarına da oyle gıdıyor yedıyo gezdırıyo maddı manevı yanında oluyor bana gelınce hıc bırı yok neden bana gelınce böylesın duyorum ben aynıyım böyleyım sana oyle dıyor
Baştan yanlış seçim
Ama ben nerden bıleyım kı aılesı de eşimde ıyıydı sonradan degıstı hıc 1 senedır konusamıyoz kavga edıyoruz cekıp gıdıyo babasını evıne ben 1 hafta 20 gun yanlız evde beklıyom gelen yok gıdıyorum alıyorum gelıyorum kocamı gece gunduz ben kapıyı kıtleyerek oturuyorum bı yere gıdemıyorum bısı olur gel artık evıne sahıp cık dıyorum öyle hıc oturupta konusamadık ne zaman konusalım desem ıkı uc kelımeden sonra tm sus basımı agrıttın ya da yatcaö dıyor
zor kardeşim zor. cidden kadınların işi zor
ypmıyormu seni
Biz günde 3 defa yaparız bazen de 1 ama o bana degılde etrafındakı ınsanlara ve arkadaslarına maddı manevı olarak ılgılı davranırken bana gelınce de ıkısı de yok artk soguyorum ondan
mesaj yazamıyorumsana
yorgunmu senden bıktığınımı söylüyor
Yoo konusmaya calısıyorum dıyorum biz yetıskın ınsanlarız her kavgada cekıp gıtme babangıle 10.15 gun gelmıyosun ben evde tek basıma gece gunduz kılıtlemek zorunda kalıyorum kapıyı duzgunce konusarak halledebılırız herseyı cok sınırlı olursan da cık gez dolaş ama evıne gel dıyorum ben getırıyorum bı hafta sonra evde yanlızım evıne don sahıp cık dıye
yardmcı olmak istiyorum capalama ile
Nasıl yanı
gel anlatayım sana
Burdan anlat
ilgisizlik çok zordur sanırım ya
Hemde nasıl kocan baskalarına ve arkadaslarına ılgılı maddı manevı ama sana gelınce ıkısı de yok bu olay can acıtıcı
sana yardımcı olabilir miyim diye düşünüyorum da
Kocamla konuş
Konusmaya calısıyorum neden herkese maddı manevı destek oluyosun bana gelınce yok dıyosun dedım ben kımseye yardımcı olmuyorum ben böyleyım bı degısıklık yok dıyor
Konusmaya calıstıkca ıkı uc kelıme dedıgımde tm sus artk kafam agrımaya basladı ya da ben yatcm dır dır etme basladın yıne dıyor bende benı hıc 1 senedır dınlemıyosun neden evlendın o zaman dıyorum tm sus gari dıyo
Ozaman boşan adam dasfiyor belli
Nası anlamadım
Söyle istiyorsan söyle de
Boşancam dedıgımde de boşan git dıyo
İşte demekki o çoktan bitirmiş
1 senedır evlıyız ılk aydan beri öyle dıyor bide ayrılcak olduk anlasmalı hemen boşanırız dedı bende nafaka ıstıyorum dedım delirdi senın ederin kaç da ben sana para vercem dıye ustume yurudu bende baskalarına yedırıyosun da kızlıgını aldıgın 1 senedır yattıgın karına para yedırınce mı koyuyo dedım
Sen en güzeli salla gitsin onu 😉
Nasıl yanı
Boşan yani