• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Gerçekten seven kız, yıllar sonra unutur mu? (Sayfa 2)

Vatansever34
Vatansever34 Takip Et
Xper 5 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Gerçekten seven kız, yıllar sonra unutur mu?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

158

Cevap

40

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • strangething
    strangething Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

3-4 sene once birini sevmistim. Artik sevmiyorum ama unutmadim da.

0
    10 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Hangi ildesin?

Yorumla
    • strangething
      strangething
      +1 yıl

Trabzon. Neden?

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Hah tamam. O kız sen çıkabilirsin belki diye korktumda. Biz hep yaz tatillerinde Malatya'ya giderdik. Çünkü annem oralı ve teyzem gil var orada. Kız kardeşimde var benim benden 2 yaş küçük. Orada sıkılıyorduk. Teyzemler de bizi bizim yaşıtımız birilerinin olduğunu ve tanıştıracağını söyledi. Kız benden bir yaş büyük, yanında kız kardeşi var. O da benim kız kardeşimle yaşıt. Ben bu kızı ilk gördüğümde etkilendim sonra beraber bir araya geldikçe daha da aşık oldum. Bu olay 3-4 sene öncesinde yalnız. şu an Malatya'ya gidemediğimiz için görüşemiyoruz 3-4 yıldır falan hiç görüşmedik. Ben bu kızı halen seviyorum. O da sanki seviyor gibi hissettim yanlışta olabilir ama, yani hissim o yönde. Şimdi ben ne yapmalıyım ve diyelim ki kız beni o zaman seviyosaydı bile 3-4 yıldır hiç görüşmedik ya. Unutmuş mudur veya aşkı sönmüş müdür eğer aşıksa?

Yorumla
    • strangething
      strangething
      +1 yıl

Kiz senden buyuk takintisi varsa kucuklerden hoslanmayabilir. Eger o 4 senede hayatina biri girdiyse unutur. Girmediyse eskisi kadar sevmeyebilir dedigim gibi ve hafizasi gucluyse unutmaz. Oylesine sevdiyse seni artik umursamayabilir. Bence ileriye bak. Cunku ben o sevdigimle 4 sene once istese cikardim. Ama artik is isten gecti.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Önüme bakamam. Onu gerçekten seviyorum. Niyetim ciddi. Dünyanın öbür ucunda olsa bile giderim.

Yorumla
    • strangething
      strangething
      +1 yıl

Onunda seni seviyor olmasi lazim. Boyle platonik yurumez bu is.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğlenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
    • strangething
      strangething
      +1 yıl

Kac yasindaydiniz ki? Bilmiyorum. Boyle anlamak zor.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Çok küçük değildik. Çocuk değildik yani.

Yorumla
    • strangething
      strangething
      +1 yıl

Yakindan bilmek lazim.

Yorumla
  • hazardoğa
    hazardoğa Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Gerçekten seviyorsa ne kadar zaman geçerse geçsin asla unutamaz.

0
    8 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Biz hep yaz tatillerinde Malatya'ya giderdik. Çünkü annem oralı ve teyzem gil var orada. Kız kardeşimde var benim benden 2 yaş küçük. Orada sıkılıyorduk. Teyzemler de bizi bizim yaşıtımız birilerinin olduğunu ve tanıştıracağını söyledi. Kız benden bir yaş büyük, yanında kız kardeşi var. O da benim kız kardeşimle yaşıt. Ben bu kızı ilk gördüğümde etkilendim sonra beraber bir araya geldikçe daha da aşık oldum. Bu olay 3-4 sene öncesinde yalnız. şu an Malatya'ya gidemediğimiz için görüşemiyoruz 3-4 yıldır falan hiç görüşmedik. Ben bu kızı halen seviyorum. O da sanki seviyor gibi hissettim yanlışta olabilir ama, yani hissim o yönde. Şimdi ben ne yapmalıyım ve diyelim ki kız beni o zaman seviyosaydı bile 3-4 yıldır hiç görüşmedik ya. Unutmuş mudur veya aşkı sönmüş müdür eğer aşıksa?

Yorumla
    • hazardoğa
      hazardoğa
      +1 yıl

Aşkın bu kadar kolay olduğunu sanmıyorum. Ama senden etkilenmişse bile unutacağını sanmam. En azından tekrar görüşünce hatırlar.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

İşte ilk teyzem tanıştırmıştı bizi. Bu yaz görüştürcek bizi onlarla. Her yaz düzenli olarak giderdik. Fakat 3-4 yıl ne oldyusa gidemedik. Salak gibi bekledim, yıllar geçti. Ve geç kaldım mı diye üzülüyorum :( Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
    • hazardoğa
      hazardoğa
      +1 yıl

Yani eski bir yaz arkadaşı olarakta kalmış olabilirsin. Bunu yüz yüze gelip vakit geçirince anlarsın ancak

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Oraya gittiğimde ne yapmamı tavsiye edersin?

Yorumla
    • hazardoğa
      hazardoğa
      +1 yıl

Önce bir tepkisine bak. Seni hatırlamıyor da olabilir. Eğer sıcak davranırsa sende yakın davranırsın zaten.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yok hatırlar kardeşim yav :) Çocuk veya bebek olsak unuturuzda. Hatırlanır çünkü hem sıkça grüşürdük hemde her yaz görüşürdük. Sadece aklında çıkmıştır belki. Şimdi onu etkilemek için nasıl davranmalıyım?

Yorumla
    • hazardoğa
      hazardoğa
      +1 yıl

Nasıl birinden etkilenir bilemem.

Yorumla
  • üğpoıuy
    üğpoıuy Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Zamanla yarasi kabuk baglar unutms gibi olur ama nadirende unutan vardır oda karşısına daha iyisi ciktigi icindr

0
    0 Yorumla
  • miraayyildiz
    miraayyildiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Unutmaz ! Sadece yoklugna alisir bende Öyle yani baskalarini bilmem

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Biz hep yaz tatillerinde Malatya'ya giderdik. Çünkü annem oralı ve teyzem gil var orada. Kız kardeşimde var benim benden 2 yaş küçük. Orada sıkılıyorduk. Teyzemler de bizi bizim yaşıtımız birilerinin olduğunu ve tanıştıracağını söyledi. Kız benden bir yaş büyük, yanında kız kardeşi var. O da benim kız kardeşimle yaşıt. Ben bu kızı ilk gördüğümde etkilendim sonra beraber bir araya geldikçe daha da aşık oldum. Bu olay 3-4 sene öncesinde yalnız. şu an Malatya'ya gidemediğimiz için görüşemiyoruz 3-4 yıldır falan hiç görüşmedik. Ben bu kızı halen seviyorum. O da sanki seviyor gibi hissettim yanlışta olabilir ama, yani hissim o yönde. Şimdi ben ne yapmalıyım ve diyelim ki kız beni o zaman seviyosaydı bile 3-4 yıldır hiç görüşmedik ya. Unutmuş mudur veya aşkı sönmüş müdür eğer aşıksa?

Yorumla
    • miraayyildiz
      miraayyildiz
      +1 yıl

Ooo canim o ilk gorusmeden sonra Artik yazmadiysaniz falan unutmustur Seni kesin Kim bilir belki erkek arkadasi bile vardir

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yok sanmam erkeklerle gezen tozan biri değil hanım hanımcık kurana falan giden bir kız. Hem çocuk bebek olsak unuturuz diycem. Hem sık görüşüyordukta. Nasıl unutur ki? Sadece aklından çıkmıştır yani.

Yorumla
  • Darkageman
    Darkageman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Gerçekten seviyorsa ne kız ne erkek ikiside unutmaz gerçek aşk kolay bulunmaz bulundumuda asla kolay kolay kaybedilmez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Unutmaz asla. Kac yıl olrsa olsn. Smdi bn soraym gerçekten seven erkek unutrmu

0
    24 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Hayır unutmaz asla kardeşim. Biz hep yaz tatillerinde Malatya'ya giderdik. Çünkü annem oralı ve teyzem gil var orada. Kız kardeşimde var benim benden 2 yaş küçük. Orada sıkılıyorduk. Teyzemler de bizi bizim yaşıtımız birilerinin olduğunu ve tanıştıracağını söyledi. Kız benden bir yaş büyük, yanında kız kardeşi var. O da benim kız kardeşimle yaşıt. Ben bu kızı ilk gördüğümde etkilendim sonra beraber bir araya geldikçe daha da aşık oldum. Bu olay 3-4 sene öncesinde yalnız. şu an Malatya'ya gidemediğimiz için görüşemiyoruz 3-4 yıldır falan hiç görüşmedik. Ben bu kızı halen seviyorum. O da sanki seviyor gibi hissettim yanlışta olabilir ama, yani hissim o yönde. Şimdi ben ne yapmalıyım ve diyelim ki kız beni o zaman seviyosaydı bile 3-4 yıldır hiç görüşmedik ya. Unutmuş mudur veya aşkı sönmüş müdür eğer aşıksa?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sizin fazla aranzda bisey olmams yani sdece bir hoslanmsda olablr peki 3 4 yl oncesnde cok gorustnzmu yani cok zaman gecrdnzmi

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Evet hah nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğlenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

3 4 yl icinde hayatna baska biri grmedyse unutmamstr ama eger onu cok seven deger veren biri grdyse hayatna seni unuttrr ama uzen biri grdyse illa bir yerlerde seni arar kalbi hic grmemsse hayatna kmse unutmaz

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Çok sağol kardeşim.. İşte ilk teyzem tanıştırmıştı bizi. Bu yaz görüştürcek bizi onlarla. Her yaz düzenli olarak giderdik. Fakat 3-4 yıl ne oldyusa gidemedik. Salak gibi bekledim, yıllar geçti. Ve geç kaldım mı diye üzülüyorum :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Zten o senn kadernse gec kalmazsn vardr bundada bir hayr bu sefer gtceksen gec kalma kza kendni ackla konus derm dhada zmn gecmedn ama once sevdgi var mı onu sor snra açıl ona

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Doğru diyorsun canım kardeşim. Sence bu sefer gidipte direk açılmalı mıyım? Yoksa biraz bir şeyler yaşayalım yani vakit geçirelim sonra mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Vur dyncr sende oldrme kardes :) direk dalış yaparsan hatalara dusersn once dikkatli degldn ama smdi biraz dha dikkatli olup kzn dusuncelrni ogrenmelsn biri var mı hayatnda ogrenmelsn biraz zamn tanimalsn onu kendi cekmelsn bu zamn icinde ki hersey yolnda gtsn

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Hayatında biri olduğunu nasıl öğrencem. Yüzüne karşı sorulmaz ki öyle? :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bak soze boyle baslcan ayse fatma hernyse napysn naslsn falan iste boyle basta bir gun sormcksn snra konusa konusa ee senin hayat nasl gorusmeyli dceksin lafı o konuya gtrcksn kendnden bahsedecksn iste benim boyle falan dceksn onu sorcksn agzdan laf alcaksn ksacasi

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Ha anladım öyle yavaş yavaş gitcez. Peki gittiğimizde ona nasıl davranayım, neler yapayım?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Daha samimi ol havali durma halini hatrni sor yani o sekl davran sertte durma fazlda gülme yani yerne gore davran smdi heyecan yaparsn onun yannda nasl davrancgni hepten karstrrsn ondan mizahda ekledm

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Ha anladım. Hani filmlerde de bir aşk, yakınlaşma sahneleri oluyor ya. Ne gibi şeyler yaşarsak ne gibi vakitler geçirirsek benden hoşlanma ihtimali artar? Bu beraber bir araya geldiğimizde anlattıklarıma benzer şeyler gibi neler yapmalıyım?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onu sogtmyack seyler yapmlsn mesela eskilerden bahsedeblrsn ne gunlerdi dye hatrlatablrsn o anlar goznde canlansn bir kvlcm olablr onda

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Zaten misafirlik olarak görüşüyoruz. Dışarı çıkamayız. Ya şimdi bir de eskiden biraz daha küçüktük. Rahatça bir aradaydık. Şimdi biraz daha büyüğüz ya. Ben kocaman erkeğim :) Kadınların içinde misafirlik falan ayıp olur mu ki? Ama başka türlüde görüşme şansım yok kızla.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bir zahmt teyzende yardm etsn teyzene bahset teyzen yolunu bulur bir bahane eder sohbet ettirr sizi hem kardesin bile ogrenr sevgilisinin olup olmdgni snra sna soyler snra yakn olrsn kardesnle teyzenn yardmyla

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Doğru diyorsun kardeşim :)) Şimdi ben oraya gittiğimde bayağı zaman geçirelim bir şeyler yaşayalım. Sonra açılma değil mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen oyle artk o kadar yardm ettm dhada kza aclamazsan kzı kendne ayarlayamzsan ne dyim tabi istisnalar dsnda sevglsi varsa bisey demem haddi hayrlı olsn senin icin olrsa ilk bn dilegeyim hayrlı olmasni :)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Çok sağol kardeşim İNŞALLAH

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Allah bnada nasip etsn inşallah snde bana dua et belki bir hayrn olur :))))))

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Etmem mi :) O kadar yardım ettin canım benim. Ama her gün ağlıyorum neredeyse ya. GPS'den kızın adresini bile buldum :(((

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hadi be nasl buldn bnada ogret ben bulamyrm mail den bile ckyms adres ama bn bulamadm

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Google haritalar yok mu ona giriyorsun. Wifi'yi açıcaksın. Tabii GPS'yide aç. Sonra adres gir çıkıyor işte.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tamam dencm

Yorumla
  • Bscosd
    Bscosd Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Unutan herkes unutulur, unutur yani.. 3-4 yıl birde yas mı tutucak..

0
    0 Yorumla
  • Miray27
    Miray27 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Asla. Eğer 'kalbiyle'sevdiyse ne olursa olsun, ne yaşarsa yaşasın 'unutamaz.'

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • Miray27
      Miray27
      +1 yıl

Pek fazla bir şey yaşamamışsanız ve eğer kız sadece senden hoşlanıyorsa seni unutma ihtimali var tabi. Ama seni yüreğiyle sevdiyse unutamaz ki.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Sağol kardeşim benim. Hah nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlaraç

Yorumla
  • hip-hoplife
    hip-hoplife Takip Et
    +1 yıl

aklında kalan kucuk parcacıkları hafif huznu unutmamış demek olur mu?

0
    16 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • hip-hoplife
      hip-hoplife
      +1 yıl

peki kızla iletişime geçebilir misin?

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

İrtiabat yok maalesef. Ama teyzem bu işe aracı. Ama taaa yaza kadar bekliycem.

Yorumla
    • hip-hoplife
      hip-hoplife
      +1 yıl

yani mesaj falan da mı atamazsın face falan?

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Facesi yok telefonu yok varsada ben bilmiyorum teyzem bu işe aracı olacak işte. Bizide ilk o tanıştırdı ya.

Yorumla
    • hip-hoplife
      hip-hoplife
      +1 yıl

hakkınızda hayırlısı olsun kardesim.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Sağol canım kardeşim ama çok üzücü bir durum :((((

Yorumla
    • hip-hoplife
      hip-hoplife
      +1 yıl

dua et :)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Sağol canım kardeşim. Şimdi ben kızla ne gibi yakınlaşma senaryoları yaşamalıyım ki aşık olsun? Hani filmde oynayanlarda sonradan gerçekten aşık oluyor ya onun gibi?

Yorumla
    • hip-hoplife
      hip-hoplife
      +1 yıl

nasıl nasl? ha bu arada cıkıyom haberin olsun :) sen yaz devam ederiz girince.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Tamam. Hani bilikte vakit geçirme olarak neler yaparsak ve yaşarsak elektrik olur?

Yorumla
    • hip-hoplife
      hip-hoplife
      +1 yıl

bilemiyorum. ama hemen bodoslama bazı seylere girme

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Tamam sağol kardeşim. Mesela hep bir aradayken mutluydukta ondan. Nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Sence bu arkadaşlıktan bu anılara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
    • hip-hoplife
      hip-hoplife
      +1 yıl

bunları yasadıgınız hangi yaştı?

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

7 veya 8. sınıf galiba

Yorumla
    • hip-hoplife
      hip-hoplife
      +1 yıl

simdi kacsınız?

Yorumla
  • cemre_9559
    cemre_9559 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

eğer gerçktn sevdiyse kesnlkle unutmz illa gelr akla

0
    5 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • cemre_9559
      cemre_9559
      +1 yıl

kızın sevdiği de belli değil şimdi bunlar senin düşüncelerin. kız sevdyse eğer unutmamştr belki de sen onu sevdiğin için karşılıklı sanmış da olabilirsin yani

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Peki Malatya'ya gidince neler yapmalıyım? Tavsiyelerin nelerdir?

Yorumla
    • cemre_9559
      cemre_9559
      +1 yıl

ona açlmayı dene

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Önce açılayımmı yoksa aşık edecek şeyler mi yaşasak.

Yorumla
  • adakrcaa
    adakrcaa Takip Et
    +1 yıl

bu durumu yasamıstım ben brını cok sevıyodum 1 senede unuttum ama askı gercekse unutmaz sen süreklı o kızın gözü önundeysen asla unutmaz ama uzaktaysanız unutmustur çoktan :)

0
    0 Yorumla
  • m4c79
    m4c79 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

ohhooo hepsi gelip geçici unutmaz dediğine bakma hepsi parayı pulu görsün seni bile tanımaz

0
    0 Yorumla
  • çelişkilerinçocuğu
    çelişkilerinçocuğu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

eğer kalbinde bir yerde kalmışsan kardeşim unutmaz.

0
    0 Yorumla
  • sean3772
    sean3772 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

öyle bir iz bırakırım ki her birinde yiyorsa unutsunlar.

0
    0 Yorumla
  • balımtuğçe01
    balımtuğçe01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

seviyo diye ölsün mü yani alla alla insanlardan ne bekliyosunuz unutur arkadaş unutur bu dünyada unutulmayacak tek insanlar anne baba kardes evlattie

0
    0 Yorumla
  • Lewiserman
    Lewiserman Takip Et
    +1 yıl

aga senden sonra baskasyla cıktıysa ve ona ılgı gosterdıyse unutur

0
    0 Yorumla
  • ceronimo18
    ceronimo18 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Ben sana bir şey sorayım mı? Aşık olan bir erkek 6 ayda unutup başkasını bulur mu?

0
    12 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Ben bulmam şahsen. Bence gerçekten seviyorsa bırakmaz. Biz hep yaz tatillerinde Malatya'ya giderdik. Çünkü annem oralı ve teyzem gil var orada. Kız kardeşimde var benim benden 2 yaş küçük. Orada sıkılıyorduk. Teyzemler de bizi bizim yaşıtımız birilerinin olduğunu ve tanıştıracağını söyledi. Kız benden bir yaş büyük, yanında kız kardeşi var. O da benim kız kardeşimle yaşıt. Ben bu kızı ilk gördüğümde etkilendim sonra beraber bir araya geldikçe daha da aşık oldum. Bu olay 3-4 sene öncesinde yalnız. şu an Malatya'ya gidemediğimiz için görüşemiyoruz 3-4 yıldır falan hiç görüşmedik. Ben bu kızı halen seviyorum. O da sanki seviyor gibi hissettim yanlışta olabilir ama, yani hissim o yönde. Şimdi ben ne yapmalıyım ve diyelim ki kız beni o zaman seviyosaydı bile 3-4 yıldır hiç görüşmedik ya. Unutmuş mudur veya aşkı sönmüş müdür eğer aşıksa?

Yorumla
    • ceronimo18
      ceronimo18
      +1 yıl

Aşıksa gördüğü anda aşkı alevlenir bence

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğlenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
    • ceronimo18
      ceronimo18
      +1 yıl

Kız aşık mı bilemedim ama sen aşık olmuşsun umarım seni unutamamıştır

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

İNŞALLAH kardeşim. Peki oraya gidince ne yapmalıyım?

Yorumla
    • ceronimo18
      ceronimo18
      +1 yıl

Umursadığını belli etme

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Tek sorun ne biliyor musun kardeşim? Her yaz düzenli olarak gidiyorduk. Bu 3-4 yazdır yani 3-4 yıldır gidemedik. Geç mi kaldım acaba :(((

Yorumla
    • ceronimo18
      ceronimo18
      +1 yıl

Umarım sevgilisi yoktur 😞 numarası da mı yok yahu?

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Maalesef facesi yok kardeşim. Telefonu varsada ben bilmiyorum. Ama teyzem bu yaz görüştürcek bizi. Hiç irtibatımız yok maalesef. Kızla değişik bir arkadaşlık vardı aramızda. Hem samimilik hem utangaçlık. Samimi utangaçlık gibi ortaya karışık, garip bir şey.

Yorumla
    • ceronimo18
      ceronimo18
      +1 yıl

Hadi ya üzüldüm senin adına ama çok takma benim aşık olduğum erkeğin sevgilisi var ve her gün görüyorum bu çok acı bir şey

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Bende hergün ağlıyorum canım kardeşim. Peki bunun hakkında ne söyleyebilirsin bana, Kızla değişik bir arkadaşlık vardı aramızda. Hem samimilik hem utangaçlık. Samimi utangaçlık gibi ortaya karışık, garip bir şey.

Yorumla
    • ceronimo18
      ceronimo18
      +1 yıl

Bir adım at sana bir adım bile yaklaşmıyorsa vazgeç

Yorumla
  • rapunzel-19
    rapunzel-19 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Çok sevildiyse giden insan ölene kadar unutulmaz, sadece seven alışır.

0
    2 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • rapunzel-19
      rapunzel-19
      +1 yıl

Kıza ulaşmayı deneyip bunu ona sor derim

Yorumla
  • cerentrmn
    cerentrmn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Unutmaz hep aklinin bir kosesinde vardir ta kii tekrar asik olana kadarr

0
    1 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Peki sağol canım kardeşim benim. Bir şey soracağım sana. Biz hep yaz tatillerinde Malatya'ya giderdik. Çünkü annem oralı ve teyzem gil var orada. Kız kardeşimde var benim benden 2 yaş küçük. Orada sıkılıyorduk. Teyzemler de bizi bizim yaşıtımız birilerinin olduğunu ve tanıştıracağını söyledi. Kız benden bir yaş büyük, yanında kız kardeşi var. O da benim kız kardeşimle yaşıt. Ben bu kızı ilk gördüğümde etkilendim sonra beraber bir araya geldikçe daha da aşık oldum. Bu olay 3-4 sene öncesinde yalnız. şu an Malatya'ya gidemediğimiz için görüşemiyoruz 3-4 yıldır falan hiç görüşmedik. Ben bu kızı halen seviyorum. O da sanki seviyor gibi hissettim yanlışta olabilir ama, yani hissim o yönde. Şimdi ben ne yapmalıyım ve diyelim ki kız beni o zaman seviyosaydı bile 3-4 yıldır hiç görüşmedik ya. Unutmuş mudur veya aşkı sönmüş müdür eğer aşıksa?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

asla unutmaz unutamamzz bende unutmadim unutmicamda

0
    8 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

peki hicmi ulasabilecegin bir sey yok Telefon face gibi

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yok ama teyzem yazın görüştürcek. Sence geç mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kac yasindasin bence acil neden bukadar Zaman kaypetinki hic bisey kaypetmesin insallah hersey diledigince gönlünce olur

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Amin canım kardeşim. Salak gibi 3-4 yıl geçti bende bekledim. Her yaz giderdik normalde ama ne yapayım işte. Bu sefer gidemedik :((((

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hakkinizda hayirlisi sana mesaj göndericem bisey anlatmak isdiyorum

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

anlat canım kardeşim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yazdim sana mesaj

Yorumla
  • puppetmaster
    puppetmaster Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Unutmam ama bir anlami kalmaz benm icin. Bos bakarim icim. kipirdamaz yani. Oyle iste

0
    0 Yorumla
  • kainat-tr
    kainat-tr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

gerçekten seven kız yoktur. bu yüzden bu soruyu böyle es geçiyorum,,

0
    0 Yorumla
  • Cyling
    Cyling Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Cok gorduk daha ellemeden ellerin oldular hepsi kanka

0
    0 Yorumla
  • KILIC31
    KILIC31 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Ben 3 yıl beraber olduğum ve evliliğim arefesinde ayrılmış biri olarak diyorum kimse bulunmaz hint kumaşı değil UNUTUR !!

0
    1 Yorumla
    • KILIC31
      KILIC31
      +1 yıl

Ama unutulan unutamaz ;(

Yorumla
  • Dilekşeker
    Dilekşeker Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Benim 4 yıl geçti ama hala unutmadım onca cektiğim acıya rağmen gerçekten seven kız ne olursa olsun unutmaz

0
    0 Yorumla
  • Rüzgarınortasında
    Rüzgarınortasında Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

seven unutmaz unutmuşsa sevmemiştir sevipte unutmuşsa sevmesini bilmemiştir

0
    2 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • Rüzgarınortasında
      Rüzgarınortasında
      +1 yıl

Kesin birşey söyliyemeyeceğim maalesef

Yorumla
  • ateşkuşu
    ateşkuşu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Eğer çok seviyorsa unutmaz ama yıllar içinde elbet hayatına biri girer

0
    1 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yok hayatına birinin girdiğini sanmam ama bellide olmaz. Ama kız dindar biri. Biz hep yaz tatillerinde Malatya'ya giderdik. Çünkü annem oralı ve teyzem gil var orada. Kız kardeşimde var benim benden 2 yaş küçük. Orada sıkılıyorduk. Teyzemler de bizi bizim yaşıtımız birilerinin olduğunu ve tanıştıracağını söyledi. Kız benden bir yaş büyük, yanında kız kardeşi var. O da benim kız kardeşimle yaşıt. Ben bu kızı ilk gördüğümde etkilendim sonra beraber bir araya geldikçe daha da aşık oldum. Bu olay 3-4 sene öncesinde yalnız. şu an Malatya'ya gidemediğimiz için görüşemiyoruz 3-4 yıldır falan hiç görüşmedik. Ben bu kızı halen seviyorum. O da sanki seviyor gibi hissettim yanlışta olabilir ama, yani hissim o yönde. Şimdi ben ne yapmalıyım ve diyelim ki kız beni o zaman seviyosaydı bile 3-4 yıldır hiç görüşmedik ya. Unutmuş mudur veya aşkı sönmüş müdür eğer aşıksa?

Yorumla
  • uykum
    uykum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

zaman unutturur her şeyi ama aklına geldiği o an...

0
    1 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

EEE nasıl aklına gelicek peki?

Yorumla
  • safgam
    safgam Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Ilk askimi unuttum sen dusun :) duygu kalmiyo. bir yabanci gibi artik

0
    1 Yorumla
    • safgam
      safgam
      +1 yıl

Cevabi kaldiramayacaksan neden soruyosun? Eksiliyo bide adama bak!

Yorumla
  • leyla_95
    leyla_95 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Olmusuz ask istiyorsan olumsuze asik ol (Mevlana)

1
    3 Yorumla
    • leyla_95
      leyla_95
      +1 yıl

Yani onun disinda ki tum asklar birgun biter

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Rabiimi tabii ki seviyorumda. Soruma cevap alsam?

Yorumla
    • leyla_95
      leyla_95
      +1 yıl

Anlamadin qaliba bunun anlami hicbir ask olmusuz degildir. tabiki unutur. ben cok sevdim yani birgun unutacagim aklima gelmezdi o kadar seviyordum ama simdi hatirlamiyorum bile. evet gorunce kotu oluyorum falan oda birazcik. yani unutulur

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eğer o erkek kızı arayıp sormazsa , yazmasa falan sonra araya başka bir erkek girerse adını bile hatırlamaz söyleyim :-)

0
    0 Yorumla
  • celiskim
    celiskim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Ben. gErcekten sevdigimi saniyordum ama uc gunde unuttum

0
    0 Yorumla
  • sonum101
    sonum101 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Unutamaz , unutmak zordur aradan ne kadar zaman gecerse gecsin silemeyecegin izleri kalir...

0
    0 Yorumla
  • öznurpistil
    öznurpistil Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Ne kadar severse sensin unutur gerçekten sevip sevmemekle alakası yok göz görmeyince gönül unutuyo BU BÖYLE

0
    0 Yorumla
  • RealKinq2
    RealKinq2 Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

7 sınfta bana biri asık olmsdu hayla beni seviyor şu an yası 23 :D

0
    0 Yorumla
  • suss06
    suss06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Kiz unutmak istesin adni hatrlamaz kadinlari iy tani :)

0
    0 Yorumla
  • Cadııkıız
    Cadııkıız Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

Bu Kalp Seni Unutur mu ?
    Unutmaz tabiki.

0
    1 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
  • kokytos
    kokytos Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı.

unutmaz.
    aynı duyguları hissetmez sadece.

0
    5 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • kokytos
      kokytos
      +1 yıl

hayatında biri yoksa, seni gördugune sevınecektır bence.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Gerçekten mi kardeşim :)))))

Yorumla
    • kokytos
      kokytos
      +1 yıl

kesinlikle...

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Hep bir aradayken mutluydukta ondan. Nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara.

Yorumla
  • armeria_
    armeria_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

çok sevdiyse ölene kadar unutmaz

0
    8 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Çok sağol canım kardeşim :))) Peki sana bir konuda danışsam olur mu?

Yorumla
    • armeria_
      armeria_
      +1 yıl

tabi

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • armeria_
      armeria_
      +1 yıl

az görüşmüşsünüz bilmiyorum hani unuttugunu hiç sanmıyorum ama seviyor mu bilemem uzun bir süreymiş aslında netten falan görüşüyo musunuz peki

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yok facesi falan hiçbir şey kullanmıyor telefonuda yok galiba varsada bilmiyorum. Ama teyzem aracı olcak bu işte. O bizi tanıştırdı zaten. Ve sevdiğimi biliyordu. Bu yaz görüştürcek.

Yorumla
    • armeria_
      armeria_
      +1 yıl

bence mutlaka görüş ama yaza daha çok var :/

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Maalesef çok var ne yapacağım ben :(((((

Yorumla
    • armeria_
      armeria_
      +1 yıl

keşke geçen yaz gitseydin

Yorumla
  • Yesimcik__
    Yesimcik__ Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl

Unutabilir de unutmayabilir de.

1
    0 Yorumla
  • caremeo
    caremeo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Kişisine göre değişir bencee

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • caremeo
      caremeo
      +1 yıl

Sönmüşse bile yeniden doğabilir. Belkide sönmemiştir. Hislerin seni yanıltmaz. Gönlünü ferah tut

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Sağol canım kardeşim oh be :)) şte ilk teyzem tanıştırmıştı bizi. Bu yaz görüştürcek bizi onlarla. Her yaz düzenli olarak giderdik. Fakat 3-4 yıl ne oldyusa gidemedik. Salak gibi bekledim, yıllar geçti. Ve geç kaldım mı diye üzülüyorum :( Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
  • PianistKadın
    PianistKadın Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

hayır tabııkıde unutulmaz. sadece yokluğuna alısır

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • PianistKadın
      PianistKadın
      +1 yıl

kızla birsey yasanmamıskı sevmıyordur seni , sevgili olsanız neyse ama maalesef hiç ama hiç sanmam :/

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
  • thechonesesone
    thechonesesone Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Sevgisi karşılıksızda unutur, unutmak zorundadır..

0
    0 Yorumla
  • Kubra033
    Kubra033 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Kiz, erkek fark etmez gercekten seven unutmaz :)

0
    6 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • Kubra033
      Kubra033
      +1 yıl

Tekrar konusmaya basla, face'den olabilir mesela, sevmisse unutmaz bence, veya tekrar konusmaya baslarsaniz aranizda tekrar birseyler olabilir, yani neden olmasin :)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

İşte facesi yok. Telefonuda yok varsada ben bilmiyorum. Teyzem bu işte aracı zaten. Yazın bizi görüştürcek.3-4 yıldır görüşemedik salak gibi bekledim. Sence geç mi?

Yorumla
    • Kubra033
      Kubra033
      +1 yıl

Bilemicem ki simdi, belki kiz vazgecmistir belki hala umutludur, insallah en kisa zamanda konusursun ve hersey gonlunce olur...

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Çok sağol canım kardeşim benim İNŞALLAH. Sende hayatta hep mutlu ol her şey gönlünce olsun İNŞALLAH

Yorumla
    • frambuaz13
      frambuaz13
      +1 yıl

Amin :))

Yorumla
  • lüllüoğlu
    lüllüoğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Unutmak istese de unutamaz mümkün değil.

0
    5 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • lüllüoğlu
      lüllüoğlu
      +1 yıl

Senin durum için bişi diyemem çünkü bu yazıdan çıkardığım kız çocuk yaşalarda biriymiş ve daha duyguları kişiliği tam oturmamış olgunlaşmamıştır. Bir anlık heveste olabilir. yapman gerken nabız yoklamak. Bir yerde buluşma vs ayarla derim.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Farklı ildeyiz işte. Kız Malatya'da. İşte facesi yok. Telefonuda yok varsada ben bilmiyorum. Teyzem bu işte aracı zaten. Yazın bizi görüştürcek.3-4 yıldır görüşemedik salak gibi bekledim. Sence geç mi?

Yorumla
    • lüllüoğlu
      lüllüoğlu
      +1 yıl

kızın imkanları kısıtlıysa baskın bir aile ortmında büyüdüğse genelde o kızlar evlenmek için koca bekler. O yüzden niyetin ciddiyse bence geç değil.

Yorumla
    • lüllüoğlu
      lüllüoğlu
      +1 yıl

Benim şu an gitmem lazım. Her şey gönlünce olsun

Yorumla
  • bssrr
    bssrr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Unutmazz istesede unutamaz

0
    9 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Gercekten mi :)

Yorumla
    • bssrr
      bssrr
      +1 yıl

Gercekten ama zamanla daha az dusunur ya da daha az aklina gelirr

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Sana bir konuda danisa bilir miyim?

Yorumla
    • bssrr
      bssrr
      +1 yıl

Tabiki

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • bssrr
      bssrr
      +1 yıl

3 4 yil gorusmedinizz peki birbirinizi hic arayip sormadinizmi?

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Iletisim araci yok maalesef. Telefonu varsada bilmiyorum

Yorumla
    • bssrr
      bssrr
      +1 yıl

Ohh zor birseymis ya. Sanmiorm ama seni unutsunnn. Ozamanlar da sana asiksa hala da asik midir bilemem ama sanmam yane az bir sure degil 3 4 yil bide hicc gorusmemissiniz sonucta

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Öyle mi dersin :(((((((((((((

Yorumla
  • meraklımelahat38
    meraklımelahat38 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Unutmaz kardesim unutmaz...

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Sağol canım kardeşim :))) Biz hep yaz tatillerinde Malatya'ya giderdik. Çünkü annem oralı ve teyzem gil var orada. Kız kardeşimde var benim benden 2 yaş küçük. Orada sıkılıyorduk. Teyzemler de bizi bizim yaşıtımız birilerinin olduğunu ve tanıştıracağını söyledi. Kız benden bir yaş büyük, yanında kız kardeşi var. O da benim kız kardeşimle yaşıt. Ben bu kızı ilk gördüğümde etkilendim sonra beraber bir araya geldikçe daha da aşık oldum. Bu olay 3-4 sene öncesinde yalnız. şu an Malatya'ya gidemediğimiz için görüşemiyoruz 3-4 yıldır falan hiç görüşmedik. Ben bu kızı halen seviyorum. O da sanki seviyor gibi hissettim yanlışta olabilir ama, yani hissim o yönde. Şimdi ben ne yapmalıyım ve diyelim ki kız beni o zaman seviyosaydı bile 3-4 yıldır hiç görüşmedik ya. Unutmuş mudur veya aşkı sönmüş müdür eğer aşıksa?

Yorumla
    • meraklımelahat38
      meraklımelahat38
      +1 yıl

Soruda gerceken seven demissin. Eger öyleyse unutmaz yani. Sen gittiginde sevgini belirtecek hareketler yap ya da cesaretini topla direk söyle. Seviyorsa cevap verir zaten. ;)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Sağol kardeşim benim. Hah nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlaraç

Yorumla
  • kokkoreç
    kokkoreç Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Aslaa, katha, zinhar unutmaz, unutamaz

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

SAğol canım kardeşim :))))))) sana bir konuda danışsam?

Yorumla
    • kokkoreç
      kokkoreç
      +1 yıl

Aşağıdaki yorumlarını okudum, aranızda bişey geçmemiş ki. Benim bahsettiğim uzun ilişki sonucu bir ayrılık olursa ve gerçekten de seviyorsa unutamaz kesinlikle, kendimden biliyorum. Ama kızla birlikte olmak istiyorsan seni unutup unutmamasının önemi yok ki. Unutmuşsa bile hatırlatırsın kendini

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Nasıl olcak o?

Yorumla
  • JusttLikeu
    JusttLikeu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Unutmaz bence kisilige baglı

0
    7 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Dindar bir kız.

Yorumla
    • JusttLikeu
      JusttLikeu
      +1 yıl

Unutmaz bence

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Sagol kardesim :)))) Sana bir konuda danısabilir miyim?

Yorumla
    • JusttLikeu
      JusttLikeu
      +1 yıl

Tabi dinliyorum

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • JusttLikeu
      JusttLikeu
      +1 yıl

Zannetmiyorum hep iyi anıları kalır aklında

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Gercekten mi :)))) Kiz zaten dindar biri oyle erkek meraklısı biri değil

Yorumla
  • HayatimTakinti
    HayatimTakinti Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Karsidaki kişi öyle bir severki unutturur

0
    0 Yorumla
  • BasriAtabaş
    BasriAtabaş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Gerçekten sevenler unutmaz.

0
    0 Yorumla
  • NİCKGEREKMEZZZZ
    NİCKGEREKMEZZZZ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

unutmaz...

1
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • NİCKGEREKMEZZZZ
      NİCKGEREKMEZZZZ
      +1 yıl

unutmuş olabilir ama görünce hatırlarv eskileri aç hatırlaması için ve kesinlikle git..

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Facesi falan yok kardeşim maalesef. Telefonu varsada ben bilmiyorum. İşte ilk teyzem tanıştırmıştı bizi. Bu yaz görüştürcek bizi onlarla. Her yaz düzenli olarak giderdik. Fakat 3-4 yıl ne oldyusa gidemedik. Salak gibi bekledim, yıllar geçti. Ve geç kaldım mı diye üzülüyorum :( Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
  • elifsorusoruyot
    elifsorusoruyot Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

UNUTUR ZAMAN GEÇERSE ARADAN UNUTUR

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • elifsorusoruyot
      elifsorusoruyot
      +1 yıl

he siz bişeyler yaşamamışsınız zaten hiçsevgili olmamışsınız anladım. sen bir dene şansını bence senden hoşlandıysa kabul edebilir

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
  • sermayemaşkk
    sermayemaşkk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

seven unutmaz, bırakmaz da..
    cut

0
    2 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • sermayemaşkk
      sermayemaşkk
      +1 yıl

görmeden bilemezsin.

Yorumla
  • LakadaLukadaTapTup
    LakadaLukadaTapTup Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Aklının bir köşesinde kalırsın hep.

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • LakadaLukadaTapTup
      LakadaLukadaTapTup
      +1 yıl

Tam anlayamadım çok iyi değilim bu işlerde. Umut vermek istemem.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Öyle unutması imkansız görüştüydük her yaz ama, aklında çıkmış olabilir. Görse tanırda, unutmaz yani. Ben işte onlarla ilk tanıştık görüşe görüşe aşık olmaya başlamıştım. Şimdi 3-4 yıldır görüşmeyince insan unutmasa bile kalından çıkıyor ya aklıma tekrar geldi meğer ki halen onu seviyorumuşum. Evet 3-4yıldır görüşmedik. Şimdi kız hanım hanımcık. Kuran kursuna falan giden bir kız. İşte en son Malatya'ya gittiğimizde yani 3-4 yıl falan oluyor o da. Kız gelemedi, annesi dedi o kuran kursunda gelemiyecek demişti. Şimdi acaba bir yandan da düşünüyorum ki acaba hayatına birisi girdi mi ki? Veya ben ona sevdiğimi söylersem reddeder ve bu sefer arkadaşlığımızda biterse diye korkuyorum. Ama dediğim gibi sevdiğinden emin değilim, ben onu seviyorum. Daha sevdiğimi bile söyleyemedim. Ya tam söyleyecektim bir şeyler oldu, ya da arkadaşlığımızın bitmesinden korktum yani. Şimdi Malatya'ya gitsek benim neler yapmam lazım tavsiyelerin nedir?

Yorumla
  • NHALSU
    NHALSU Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

unutmaz unutamıyorum da zaten...

0
    5 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • NHALSU
      NHALSU
      +1 yıl

eğer kız sana karşı senin hissettiklerinden biraz hissetmişse unutmamıştır ;)))

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlaraç

Yorumla
    • NHALSU
      NHALSU
      +1 yıl

böyle dedin ama siz arkadaşlık yapmışsınız bir ilişki boyutu yok yani bilemiyorum ama kız unutmuş olabilir ben de düşündüm karşılıklı olarak arkadaşlığınızı sevgili boyutundayken ayrılmak zorunda kaldınız falan diye düşündüm o yüzden dedim ama böyleyse sadece belki adını hatırlar başka bir şey olmaz..

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Ama belkide Allah yaptırdı. Okul falan var ya hemen sevdiğimizi söylersek bağlancaktık ve uzaktan uzağa zor olacaktı değil mi? Neyse şimdi geç mi kaldım?

Yorumla
  • İyimagnumlaar
    İyimagnumlaar Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

unutmak yoktur vazgeçebilir yalnızca

0
    4 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • İyimagnumlaar
      İyimagnumlaar
      +1 yıl

görüştüğünüzde nasıl vakit geçirdiniz, üzerinde nasıl bir izlenim bıraktın bilemem ama dediğin gibi sadece hissettiğinle ve 3-4 yıldır gitmediğinizle kaldıysa üzgünüm umarım yanılıyorumdur ama geçmişte hoşlandığı biri olarak kalmış olabilirsin. yalnız bir daha ki gidişinizde etkilemeyi ihmal etme :)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • İyimagnumlaar
      İyimagnumlaar
      +1 yıl

hoşlanmıştır öyleyse :) ama sonu dediğim gibi. bir fırsat daha yakalarsan olabildiğince iyi değerlendir :)

Yorumla
  • Hayalçiçek
    Hayalçiçek Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Seven gitmez seven unutmaz..

0
    11 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • Hayalçiçek
      Hayalçiçek
      +1 yıl

Unutmuş olabilir ama sosyal medyadan kıza ulaşmayı dene derim :)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Kardeşim maalesef kızın facesi falan yok. Telefonu varsada ben bilmiyıorum. Ama teyzem bu işe aracı olcak işte ama ta ancak bu yaza kadar bekliycem.

Yorumla
    • Hayalçiçek
      Hayalçiçek
      +1 yıl

Hmm teyzenle irtibata geç numarasını falan alsın

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Biliyorum. İşte ama ancak yaza kadar bekle diyor. :((

Yorumla
    • Hayalçiçek
      Hayalçiçek
      +1 yıl

Neden ki?

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Bilmiyorum neyse ben iyice uğraşıyım

Yorumla
    • Hayalçiçek
      Hayalçiçek
      +1 yıl

Hmm uğraş sevdiğin için sonuçta :)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Evet canımı verecek kadar hemde

Yorumla
    • Hayalçiçek
      Hayalçiçek
      +1 yıl

Hayırlısı kardeşim :)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Sağol İNŞALLAH bitanem kardeşim benim :)

Yorumla
  • ayşegül161
    ayşegül161 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

3-4 yılda unutur bence ama 1-2 yıl sürer

0
    5 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

:((((((((((((8

Yorumla
    • plaka80
      plaka80
      +1 yıl

Yalan

Yorumla
    • ayşegül161
      ayşegül161
      +1 yıl

yoo gayet doğru tahminimce öyle ben daha bir yıl olmadı ayrılalı hala seviyorum ama 3 4 yıl sürmez tahminimce

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Nasıl unutuyorsunuz anlamıyorum?

Yorumla
    • ayşegül161
      ayşegül161
      +1 yıl

henüz unutmadım ama bikaç yıla birini bulur unuturum yaaa ya da ona dönerim kısmettt 3 4 yıl takılı kalmayı düşünmüyorum valla

Yorumla
  • bluewhitedream
    bluewhitedream Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Tamamen unutmak mümkün değil

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Gerçekten mi:))))

Yorumla
    • bluewhitedream
      bluewhitedream
      +1 yıl

Yani sonuçta hayatın akışına bir şekilde kendini kaptirir yeni şeyler yaşar ama gerçekten sevdiği birini unutmaz

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Çok sağol canım kardeşim bir konuda sana danışabilir miyim :)))

Yorumla
  • Devamını Gör (78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gerçekten seven kız, yıllar sonra unutur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Gerçekten seven bir kız ne kadar zamanda unutur? 4 cevap verildi
Kızlar sevgilisinden ayrılınca hemen unutur mu? 5 cevap verildi
Bir erkek aşık olduğu kızı zamanla unuturmu? 21 cevap verildi
Şöyle bir kız unutulur mu? 8 cevap verildi
Eski sevgili gerçekten unutulur mu bir zaman sonra? 27 cevap verildi
Sizce seven erkekler sevdigi kızı unuturmu? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sözünde durabilen biri misin•°?
  • Temas bagımlısı mısın?
  • Arkadaş olarak konuştuğun birini kıskanır mısın?
  • İlişki ciddileşene kadar birden fazla kişiyle konuşmak normal mi?
  • Saygı duymadığınız bir fikir var mı?
  • Anlaşamadığınız ama hayatınızdan da çıkaramayacağınız biriyle uzlaşır mısınız, zıtlaşır mı?
  • Erkekler mi çabasız, kadınlar mı aç gözlü?
  • Herkesin düşüncesine saygı duymak zorunda mıyız, yoksa bazı görüşler saygıyı hak etmiyor mu?
  • Mantık mı, duygu mu?
  • Lityum değerinize baktırdınız mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨