• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Gerçekten seven kız, yıllar sonra unutur mu? (Sayfa 3)

Vatansever34
Vatansever34 Takip Et
Xper 5 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Gerçekten seven kız, yıllar sonra unutur mu?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

158

Cevap

40

Cevap

Popüler Cevapları Göster(120)
  • Bauhkm
    Bauhkm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Cok seviyosa nolrsa olsn unutmaz

0
    7 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Biz hep yaz tatillerinde Malatya'ya giderdik. Çünkü annem oralı ve teyzem gil var orada. Kız kardeşimde var benim benden 2 yaş küçük. Orada sıkılıyorduk. Teyzemler de bizi bizim yaşıtımız birilerinin olduğunu ve tanıştıracağını söyledi. Kız benden bir yaş büyük, yanında kız kardeşi var. O da benim kız kardeşimle yaşıt. Ben bu kızı ilk gördüğümde etkilendim sonra beraber bir araya geldikçe daha da aşık oldum. Bu olay 3-4 sene öncesinde yalnız. şu an Malatya'ya gidemediğimiz için görüşemiyoruz 3-4 yıldır falan hiç görüşmedik. Ben bu kızı halen seviyorum. O da sanki seviyor gibi hissettim yanlışta olabilir ama, yani hissim o yönde. Şimdi ben ne yapmalıyım ve diyelim ki kız beni o zaman seviyosaydı bile 3-4 yıldır hiç görüşmedik ya. Unutmuş mudur veya aşkı sönmüş müdür eğer aşıksa?

Yorumla
    • Bauhkm
      Bauhkm
      +1 yıl

Eger ozmndan beri seni sevdiyse unutmamistiir ama baskasiyla olduysa demekki ssni hc sevmemis

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Kız dindar birisi. Erkeklerle gezecek tozcak birisi değil.

Yorumla
    • Bauhkm
      Bauhkm
      +1 yıl

Sevindim insallah olmamistir insallah seviodur seni.. Oyle olmasi gerek bir kizin ilk ve son aski ayni olmali.. Insallah birlikte olursunuz ve mtlu olrsnz

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Çok sağol canım kardeşim İNŞALLAH AMİN. Beni anladığın için çok sağol canım benim :))

Yorumla
    • Bauhkm
      Bauhkm
      +1 yıl

Insallah amin, sen normalsin oyuzden anladm. Bu devirde inssanlar anormal. Rica ederim

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Evet aynen öyle çok sağol :)

Yorumla
  • bindallı
    bindallı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

unutmaz sadece alışır ve kabullenir

0
    1 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Biz hep yaz tatillerinde Malatya'ya giderdik. Çünkü annem oralı ve teyzem gil var orada. Kız kardeşimde var benim benden 2 yaş küçük. Orada sıkılıyorduk. Teyzemler de bizi bizim yaşıtımız birilerinin olduğunu ve tanıştıracağını söyledi. Kız benden bir yaş büyük, yanında kız kardeşi var. O da benim kız kardeşimle yaşıt. Ben bu kızı ilk gördüğümde etkilendim sonra beraber bir araya geldikçe daha da aşık oldum. Bu olay 3-4 sene öncesinde yalnız. şu an Malatya'ya gidemediğimiz için görüşemiyoruz 3-4 yıldır falan hiç görüşmedik. Ben bu kızı halen seviyorum. O da sanki seviyor gibi hissettim yanlışta olabilir ama, yani hissim o yönde. Şimdi ben ne yapmalıyım ve diyelim ki kız beni o zaman seviyosaydı bile 3-4 yıldır hiç görüşmedik ya. Unutmuş mudur veya aşkı sönmüş müdür eğer aşıksa?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben unutmadım 3 yil oldu gerçek sevgi asla bitmez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

3 yıl oldu ben unutmadım

0
    12 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu olaylar karaktere bakar biraz da. biz de 3 yıldır hiç konuşmuyoruz ama hala aklımda. belki o da öyledir unutmamış olabilir ama senden ümidini kesip vazgeçmiş de olabilir. her iki türlü de seni görünce bir şeyler hissedeceğini düşünüyorum, yıllar sonra onu karşında görmek çok şeyi değiştirebiliyor. ama anlamadığım şey sen nasıl hissettin onun seni sevdiğini?

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Ya yanlış hissetmişte olabilirim. Hep bir aradayken mutluydukta ondan. Nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

onun da hoşuna giden bir arkadaşlıktı yani. şöyle söyleyeyim o zaman evet unutmamıştır sevgisi azalmamıştır belki ama yine de çok beklentin olmasın.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Oraya gidince ne yapayım peki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

zaten 3-4 sene geçmiş bence kızdan da olumlu bir tepki alırsan daha fazla oyalanma belli et niyetini.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Açıl gitsin ver coşkuyu diyorsun :)) Ama utanırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aynen öyle diyorum :D utanıyosan da bir şekilde belli et yani daha yakın davran ne bileyim ya da söyle gitsin en azından böyle şeyler takılmaz kafana, evet derse ne güzel hayır derse de ona göre devam edersin

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

O zaman güzel bir açılma anı gerek. Çok romantik olması lazım çok. Hiç yapılmamış özel, orjinal bir şey olması gerek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ya o kısım o kadar da önemli değil seni seviyosa teklifi nasıl ettiğinin bir önemi olmaz kabul eder :)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Ama işte seviyor mu bir de o var yani :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sevmiyorsa da tekliften etkilenip kabul edeceğini sanmam :)

Yorumla
  • yenimetinbelgesi
    yenimetinbelgesi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

unutur valla insankızı çiğ süt emmiş

0
    0 Yorumla
  • ViP_UYE
    ViP_UYE Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Unutur unutmam diyen hatun yala söyler :D

0
    0 Yorumla
  • isyankar_vini
    isyankar_vini Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

kimse vazgeçilmez değil by

0
    0 Yorumla
  • ESChenchia00
    ESChenchia00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

sanal hesaplarına bakıyorsa unutmamışdır kanks

0
    0 Yorumla
  • SuitUp
    SuitUp Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

güzel bir hatıra olarak kalırsın aklında sadece

0
    0 Yorumla
  • Lyla1t
    Lyla1t Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Sevgisi kalır mı bılemem ama unutmaz.

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • Lyla1t
      Lyla1t
      +1 yıl

Şöyle bir durum var sen sevmıssın ondan emın değilsin. Yanı eger sevseydi onca yıl bir belirti bir haber gelirdi. Ha aklında kalmıssındır o kesin.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Kız şimdi rahat aile kızı değil. Hani böyle erkeklerle gezen tozan bir kız değil. Şort giyip, ne bileyim açık saçık giyinen değil mesela. O yüzden belki çekinmiştir belki. Tam bilemiyorum neyse. Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kisiden kisiye göre değisir

0
    6 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

unuttuğunu sanmam ama sevdiğinide düsünmüyorum baskaları olmustur hayatında sonuçta

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yok sanmam. Kız dindar, hanım hanımcık bir kız. Erkeklerle gezen tozan bir kız değil yani.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

o zaman unutmustur sonuçta yıllar geçmis ve pek zaman geçirmemissiniz zaten ama bilemeyiz tabi ben 6 yıl önce tanıstık 3 yıl görüstük sonra küstük ve 9 ay önce barıstık 7 aydır çıkıyoduk ama geçen hafta saçma sapan seyler yüzünden ayrıldım unutulmayadabiliyor

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Bu yaz görüştürcek bizi onlarla. Her yaz düzenli olarak giderdik. Fakat 3-4 yıl ne oldyusa gidemedik. Salak gibi bekledim, yıllar geçti. Ve geç kaldım mı diye üzülüyorum :( Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bilemiyorum konusmadan anlayamazsın

Yorumla
  • Cansuca
    Cansuca Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.

unutur tabiki ama ne derece sevdiğide önemli

0
    0 Yorumla
  • ByToRo
    ByToRo Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Kız unutmaz kıza unuttururlar.

0
    0 Yorumla
  • húkúmsūz48
    húkúmsūz48 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Unutmaz ama sevgisini kaybeder

0
    0 Yorumla
  • vezirparmagi
    vezirparmagi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

şuna emin ol unutuluyorsun arkadaşım bu bir gerçek

0
    0 Yorumla
  • sakat-ülfikir
    sakat-ülfikir Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

#kişiliksizmodlarlasavaş

0
    0 Yorumla
  • digimt
    digimt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

"Unutmaz" gamsız ise unutur ancak..

0
    6 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • digimt
      digimt
      +1 yıl

Onun sana hissiyatına bağlı ya yalnızca yaz aşkıysan...

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğlenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
    • digimt
      digimt
      +1 yıl

Anladım fakat sıradan gibi ve bunu görüp onu onunla gerçek duygularını paylaşmalısın onu yıllar geçmesine rağmen unutmadığı sölemelisin ki eminim etkilenecektir kafası karışacaktır ama onun duyguları ne derecedir bilemem...

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Neler yapmalıyım oraya gidince?

Yorumla
    • digimt
      digimt
      +1 yıl

Okadarını bilemem ama içinden geldiği gibi aşkını anlat yeter

Yorumla
  • smurfff
    smurfff Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

Hayır unutmaz

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • smurfff
      smurfff
      +1 yıl

Gerçekten sevdiyse unutmaz

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
  • bademislina
    bademislina Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl

sevmişse unutmaz.

0
    4 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • bademislina
      bademislina
      +1 yıl

küçük bir şeyse unutur çok sevmişse unutmaz. sen faceden bul ya da bir şekilde ulaş öylesine sohbet et anlarsın hala sevip sevmediğini

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Kızın facesi yok. Telefonu varsada ben bilmiyorum. Teyzem bu yaz görüştürcek bizi. Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğlenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
    • bademislina
      bademislina
      +1 yıl

teyzen görüştürecekmiş zaten anlarsın görünce sakin ol bence hoşlaıyorsa anlarsın

Yorumla
  • bahaarr
    bahaarr Takip Et
    +1 yıl

valla 3 senedir aynı çocuk kimseylede çıkmadım

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • bahaarr
      bahaarr
      +1 yıl

eğer seni o zamanlar sevdiyse ve senden sonra hayatın akimse girmediyse unutamaz

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Facesi falan yok kardeşim maalesef. Telefonu varsada ben bilmiyorum. İşte ilk teyzem tanıştırmıştı bizi. Bu yaz görüştürcek bizi onlarla. Her yaz düzenli olarak giderdik. Fakat 3-4 yıl ne oldyusa gidemedik. Salak gibi bekledim, yıllar geçti. Ve geç kaldım mı diye üzülüyorum :( Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
  • Patencigirl
    Patencigirl Takip Et
    +1 yıl

Gerçekten sevdiyse unutamaz

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • Patencigirl
      Patencigirl
      +1 yıl

Bence unutmamistir git o kızı bul :D

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Çok sağol kardeşim :)) Facesi falan yok kardeşim maalesef. Telefonu varsada ben bilmiyorum. İşte ilk teyzem tanıştırmıştı bizi. Bu yaz görüştürcek bizi onlarla. Her yaz düzenli olarak giderdik. Fakat 3-4 yıl ne oldyusa gidemedik. Salak gibi bekledim, yıllar geçti. Ve geç kaldım mı diye üzülüyorum :( Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
  • eynamn
    eynamn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Elbet unutur tatlı bir anı olur.

0
    6 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • eynamn
      eynamn
      +1 yıl

Tekrar bir iletişim bağ kur ona göre yolunu belirle

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

İşte ilk teyzem tanıştırmıştı bizi. Bu yaz görüştürcek bizi onlarla. Her yaz düzenli olarak giderdik. Fakat 3-4 yıl ne oldyusa gidemedik. Salak gibi bekledim, yıllar geçti. Ve geç kaldım mı diye üzülüyorum :( Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
    • eynamn
      eynamn
      +1 yıl

Çocukluk güzel anılar
      Bir bağ kur tekrardan şimdi oda büyüdü çünkü

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Teyzem bu yaz görüştürcek bizi. Sence geç mi kaldım :(

Yorumla
    • eynamn
      eynamn
      +1 yıl

Bilemezsin

Yorumla
  • motoprenses
    motoprenses Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Unutmaz sadece alisir

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • motoprenses
      motoprenses
      +1 yıl

Eger aranizda bisey olmadiysa unutmus olabilir kiza acilmis miydin?

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Hayır açılmamıştım ama aramızda garip bir ilişki vardı. Arkadaştık ama hem samimilik hem utangaçlıkta vardı. Yani samimi utangaçlık gibi ortaya karışık bişey.

Yorumla
  • frambuaz13
    frambuaz13 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Unutmaz bence icinde bir umut kalir

0
    9 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • frambuaz13
      frambuaz13
      +1 yıl

Acikcasi şoyle, eger sen hayatina yeni insanlar aldiysan ve o da bunlari biliyorsa biraz senden uzaklaşmış olabilir ama eğer her zaman konusuyorsaniz her sey eskisi gibidir. canını sıkma :)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Maalesef facesi yok. Telefonu varsada bilmiyorum. Iste o zamanlar cok samimi degildik. Teyzem aracı bu işte zaten. Bu yaz görüştürcek bizi.

Yorumla
    • frambuaz13
      frambuaz13
      +1 yıl

eger birbiriniz icin yaratildiysaniz mutlaka en umulmadik anda karsilasirsiniz. Ama şu sozu de unutma eger allah hayatinizdan cok sevdiginiz insanlari da aliyorsa o insan sizin icin hayirli degildir pesinden kosmayin. Insallah hersey gonlunce olur:))

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim :) ) ) ) Canım kardeşim benim :) Beni anladığın için çok teşekkür ederim çoğu kişi dalga geçti benle.

Yorumla
    • frambuaz13
      frambuaz13
      +1 yıl

Gercekten hic umursama oyle insanlari. cunku sen sadece sevdin yani bu ayip birsey degil insallah o da sana bos degildir de bu is ciddiye biner :) herseyin hayirlisi hep pozitif ol. mutlu ol :))

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Çok sağol canım benim :)) Herşey gönlünce olsun. İNŞALLAH canım kardeşim ya. Benim niyetim ciddi zaten teyzeme söyledim. Öyle zevk için değil, evlenmeyi düşünüyorum onunla.

Yorumla
    • frambuaz13
      frambuaz13
      +1 yıl

Ay cok sevindim ya gercekten. sizi tanimiyorum falan ama gercekten sevdiginiz belli sevmeseniz pesine dusmessiniz cok guzel ya :)) allah herkese boyle sevgi nasip etsin 😊

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Amin kardeşim iyiki sizde iyiki varsınız. Amin herkese Allahım gerçekten sevgi nasip etsin. Hersey gönlünüzce olsun. Konusmak çok iyi geldi. Çok teşekkürler :))) Hep mutlu ol İNŞALLAH :)

Yorumla
  • jessie095
    jessie095 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 47%
    +1 yıl

UNUTMAZZZ

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Gerçekten mi canım kardeşim :))))

Yorumla
    • jessie095
      jessie095
      +1 yıl

Ben unutmadım

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
  • piramit876
    piramit876 Takip Et
    +1 yıl

Unutamaz eğer gerçekten aşıksa :)

0
    9 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • piramit876
      piramit876
      +1 yıl

Eğer sana aşık olmuşsa unutmamıştır seni

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Gerçekten mi :)))) Peki ben oraya tekrar gittiğimde neler yapmalıyım?

Yorumla
    • piramit876
      piramit876
      +1 yıl

Gerçekten :) :)
      Oraya gittiğinde yanına uğra sana karşı hal ve hareketlerinden anlarsın zaten

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Sağol canım kardeşim :))) Ama işte kardeşim hani o zaman birazcık küçüktük ya. Onlar bir de dindar bir aile. Misafirlik şeklinde görüşüyorduk. Şimdi ben erkek olarak misafirlik olarak onlarla görüşsem ayıp olabilir. Kızla başka da görüşemem ne yapacağım? :(((((

Yorumla
    • piramit876
      piramit876
      +1 yıl

O zaman bu durumu teyzene anlat teyzen kızı size çağırır :)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Annesi dindar işte izin verirler mi ki efendi dindar bir aileler yani. Ama gerçi samimiyiz izin verirde. Annesi durumu çakabilir zaten bana ters bakıyordu çok iyi hatırlıyorum. Kızını sevdiğimi anladı galiba :)))

Yorumla
    • piramit876
      piramit876
      +1 yıl

Teyzen halleder

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Tek umudum o ve zaten halleder büyük ihtimal ya. Onlar bizim zaten çok çok çok uzaktan akrabamız gibi bir şey oluyormuş. Ama sayılmaz bile. Dıdının dıdısı gibi heralde o yüzden.

Yorumla
  • Kuzeyusuf
    Kuzeyusuf Takip Et
    +1 yıl

UNUTULMAZ Gerçekten yüregine dokunmussa asla

0
    0 Yorumla
  • IRioI
    IRioI Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Unutmasada kininden unuttu derlerrr

0
    0 Yorumla
  • eKocaman
    eKocaman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

gerçekten sevdiğini mi

0
    1 Yorumla
    • Kafamdumanlii
      Kafamdumanlii
      +1 yıl

Unutursun diyen arkadaşlarla unuttum diyenlerin sayısı çok. düşüncelerinze saygım var ama size sadece şu cevabı veriyorum HİÇ BİRİNİZ UNUTMAMIŞSINIZ..! unutssaydınız buraya unutursunuz ya da unuttum yazmazdınız ;) Cevap OLARAK asla unutamazssınız iyi ya da kötü. Saygılar

Yorumla
  • -Goncigogo-
    -Goncigogo- Takip Et
    +1 yıl

Unutur. Kendimden biliyorum.

0
    0 Yorumla
  • kays-misali
    kays-misali Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 63%
    +1 yıl

Unutmaz...

0
    0 Yorumla
  • maskel
    maskel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 42%
    +1 yıl

asla.

0
    0 Yorumla
  • Milena7
    Milena7 Takip Et
    +1 yıl

Ben unutamadım 6 yıl oldu

0
    0 Yorumla
  • Monster7
    Monster7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

dur bende yazayım kesinlikle unuturlar

0
    0 Yorumla
  • SenBenimsin55
    SenBenimsin55 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

ASLA!!!

0
    5 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Gerçekten mi canım kardeşim :)))))))) Peki sana bir konuda danışsam?

Yorumla
    • SenBenimsin55
      SenBenimsin55
      +1 yıl

Sor

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • SenBenimsin55
      SenBenimsin55
      +1 yıl

Kisiden kisiye degisir. O kizin hayatina o 3-4 yil icinde baskasi girmisse. Hic birsey eskisi gibi olmaz. ama eger birgün yine seninle olcacam diye bir düsunceyle yasamissa o bam baska :) seni ilk zamankinden fazla sever.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Çok sağol canım kardeşim bir tek moral yazan kişilerden bir tanesisin sende :)))

Yorumla
  • Fiay88
    Fiay88 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.

Unutur tabi seni mi beklicekti

0
    0 Yorumla
  • Pisoglal
    Pisoglal Takip Et
    +1 yıl

Unutulmaz.

0
    15 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • Pisoglal
      Pisoglal
      +1 yıl

Bak büyük ihtimal hoşlanmıştır. O da unutulmaz da "olmasa da olur ya" havasında olur.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğlenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
    • Pisoglal
      Pisoglal
      +1 yıl

Aynı olurdu cevabım. Ama kendi açımdan. Benim de benzer durumda olduğum kişiler vardı. Tabii tam olarak bilemeyiz.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Oraya gittiğimde neler yapmalıyım?

Yorumla
    • Pisoglal
      Pisoglal
      +1 yıl

İlk önce normal davran. Yakınlık seviyesini ölç. Zaman geçmiş sonuçta. Sevgilisi de yoksa açıl bence.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

İlk önce zaman geçirelim bir şeyler yaşayalım sonra açılma değil mi?

Yorumla
    • Pisoglal
      Pisoglal
      +1 yıl

aynen

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Peki neler yapayım? Kızı kurtarma numarası falan olur mu? Ben birilerini ayarlasam onlar kıza bulaşsa bende kızı kurtarsam falan.

Yorumla
    • Pisoglal
      Pisoglal
      +1 yıl

iyi oynarsanız neden olmasın :-D

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Peki sonra açılıyım değil mi artık?

Yorumla
    • Pisoglal
      Pisoglal
      +1 yıl

Evet :-D yani. ne kaybedeceksin ki?

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Nasıl bir açılma olsun? Ya reddederse?

Yorumla
    • Pisoglal
      Pisoglal
      +1 yıl

Reddederse de iyi umutlu olarak yaşamazsın. Orasını bilemem. :-D

Yorumla
    • Pisoglal
      Pisoglal
      +1 yıl

içinden geleni dök.

Yorumla
  • Thyke-
    Thyke- Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Unutulmaz.

0
    6 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • Thyke-
      Thyke-
      +1 yıl

telefon numarasını bul konuş bilemem açıkçası.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

acesi falan yok kardeşim maalesef. Telefonu varsada ben bilmiyorum. İşte ilk teyzem tanıştırmıştı bizi. Bu yaz görüştürcek bizi onlarla. Her yaz düzenli olarak giderdik. Fakat 3-4 yıl ne oldyusa gidemedik. Salak gibi bekledim, yıllar geçti. Ve geç kaldım mı diye üzülüyorum :( Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
    • Thyke-
      Thyke-
      +1 yıl

hoşlanmıştır ama unutmuştur 3 4 yıl geçmş sonuçta ama tekrar görüştüğünüzde etkileyici davranırsan dikkatını çekerisn birde nnumarasını al unutma

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Sence geç mi? :((

Yorumla
    • Thyke-
      Thyke-
      +1 yıl

kızın sevdiğine bile emin değilsin. hayır bir şeyler yasamış olsanız sevgili falan olmş olsanız neyse. bu duruma bir şey diyemem

Yorumla
  • aslhann
    aslhann Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Asla unutmaz

0
    12 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • aslhann
      aslhann
      +1 yıl

Unutmus olabilir ama gidersen kalbi tekrar hizli hizli atar :)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Gerçekten mi :)))))))

Yorumla
    • aslhann
      aslhann
      +1 yıl

Heraldee :)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Sağol canım kardeşim :))) Şimdi ben kızla ne gibi yakınlaşma senaryoları yaşamalıyım ki aşık olsun? Hani filmde oynayanlarda sonradan gerçekten aşık oluyor ya onun gibi?

Yorumla
    • aslhann
      aslhann
      +1 yıl

Yok filimlere guvenmee kendin ol :)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Neler yapıyım mesela?

Yorumla
    • aslhann
      aslhann
      +1 yıl

Karizma dur bikere :) agir basli ol ama sempatik sevecen ol biyerlere davet et filan :)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Hep bir aradayken mutluyduk gülüyorduk zaten :)) nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara.

Yorumla
    • aslhann
      aslhann
      +1 yıl

Vayy korumaciyim diyosun kiz sever bunu rahat ol kendin ol sen basarririsin gubeniyom sana

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Sağol kardeşim :))) Oraya gidince napayım?

Yorumla
    • aslhann
      aslhann
      +1 yıl

Bilmem ne istiyorsan onu :)

Yorumla
  • Thalia27
    Thalia27 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

unutmaz

0
    1 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Gerçekten mi canım kardeşim :))))

Yorumla
  • BiÖyleBiBöyle
    BiÖyleBiBöyle Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Asla ve asla.

0
    5 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Çok sağol be kardeşim :)) Biz hep yaz tatillerinde Malatya'ya giderdik. Çünkü annem oralı ve teyzem gil var orada. Kız kardeşimde var benim benden 2 yaş küçük. Orada sıkılıyorduk. Teyzemler de bizi bizim yaşıtımız birilerinin olduğunu ve tanıştıracağını söyledi. Kız benden bir yaş büyük, yanında kız kardeşi var. O da benim kız kardeşimle yaşıt. Ben bu kızı ilk gördüğümde etkilendim sonra beraber bir araya geldikçe daha da aşık oldum. Bu olay 3-4 sene öncesinde yalnız. şu an Malatya'ya gidemediğimiz için görüşemiyoruz 3-4 yıldır falan hiç görüşmedik. Ben bu kızı halen seviyorum. O da sanki seviyor gibi hissettim yanlışta olabilir ama, yani hissim o yönde. Şimdi ben ne yapmalıyım ve diyelim ki kız beni o zaman seviyosaydı bile 3-4 yıldır hiç görüşmedik ya. Unutmuş mudur veya aşkı sönmüş müdür eğer aşıksa?

Yorumla
    • BiÖyleBiBöyle
      BiÖyleBiBöyle
      +1 yıl

Aşıksa sönmemiştir , ama hoşlantıysa geçmiş olsun derim..

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Facesi falan yok kardeşim maalesef. Telefonu varsada ben bilmiyorum. İşte ilk teyzem tanıştırmıştı bizi. Bu yaz görüştürcek bizi onlarla. Her yaz düzenli olarak giderdik. Fakat 3-4 yıl ne oldyusa gidemedik. Salak gibi bekledim, yıllar geçti. Ve geç kaldım mı diye üzülüyorum :( Bu arada sana nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlara. Bunlara bakarak ne söyleyebilirsin?

Yorumla
    • BiÖyleBiBöyle
      BiÖyleBiBöyle
      +1 yıl

Kız anlamıştır senin ona olan ilgini ama geç kalmışsın işte biraz. Ama olsun insanı umut yaşatır , umudunu kesme. Kaderinde yazıyorsa zaten illaki hayatının bir zamanında tekrar karşılaşırsınız

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Geç mi kalmışım :((((( Hiç şansım yok mu? :( Her gün ağlıyorum neredeyse :(

Yorumla
  • Aleynaaf
    Aleynaaf Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Unutmaz, alışır

0
    5 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • Aleynaaf
      Aleynaaf
      +1 yıl

3-4 sene geçmiş unutmuş ayrıca hayatına biri bile girmiştir bu süre içinde diye yorumluyorum

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yok sanmam. Kız dindar, hanım hanımcık bir kız. Erkeklerle gezen tozan bir kız değil yani.

Yorumla
    • Aleynaaf
      Aleynaaf
      +1 yıl

Dindar olması hayatına birinin girmesine engel değil gerci yine de bilemeyiz ben ihtimalden bahsettim

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yok öyle kolay kolay hayatına erkek girecek birisi değil. Tanıyorum çünkü onu. Ben bile zor girebilirim onun hayatına hatta. Ama bakalım kısmet.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Adını bile hatırlamam şahsen

0
    0 Yorumla
  • deryadan
    deryadan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

evet

0
    2 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

O kız aşkı haketmiyordur demek ki.

Yorumla
    • deryadan
      deryadan
      +1 yıl

öyle olsun

Yorumla
  • beşiktaşlıkızzzz
    beşiktaşlıkızzzz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.

unuttum bile..

0
    0 Yorumla
  • egliB6
    egliB6 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

ben unuturum

0
    0 Yorumla
  • vazgeçtimsenden
    vazgeçtimsenden Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

kanki üzğülerek söylüyorum seni unutmuştur o

0
    4 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yok sanmam erkeklerle gezen tozan biri değil hanım hanımcık kurana falan giden bir kız. Hem çocuk bebek olsak unuturuz diycem. Hem sık görüşüyordukta. Nasıl unutur ki? Sadece aklından çıkmıştır yani.

Yorumla
    • vazgeçtimsenden
      vazgeçtimsenden
      +1 yıl

GÖZDEN IRAK OLAN GÖNÜLDEN DE IRAK OLUYOR kendini herşeye hazırla yani hiç beklemediğin sonuçlarda çıkabilir sonradan üzülme diye sölüyorum

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Tamam sağol canım kardeşim. Biz hep yaz tatillerinde Malatya'ya giderdik. Çünkü annem oralı ve teyzem gil var orada. Kız kardeşimde var benim benden 2 yaş küçük. Orada sıkılıyorduk. Teyzemler de bizi bizim yaşıtımız birilerinin olduğunu ve tanıştıracağını söyledi. Kız benden bir yaş büyük, yanında kız kardeşi var. O da benim kız kardeşimle yaşıt. Ben bu kızı ilk gördüğümde etkilendim sonra beraber bir araya geldikçe daha da aşık oldum. Bu olay 3-4 sene öncesinde yalnız. şu an Malatya'ya gidemediğimiz için görüşemiyoruz 3-4 yıldır falan hiç görüşmedik. Ben bu kızı halen seviyorum. O da sanki seviyor gibi hissettim yanlışta olabilir ama, yani hissim o yönde. Şimdi ben ne yapmalıyım ve diyelim ki kız beni o zaman seviyosaydı bile 3-4 yıldır hiç görüşmedik ya. Unutmuş mudur veya aşkı sönmüş müdür eğer aşıksa?

Yorumla
    • vazgeçtimsenden
      vazgeçtimsenden
      +1 yıl

tabiki hayatında şuanda yeni bşrşsş olmasa bile sana karşı olan hisleri tükenmiştir kardeş sırf üzülme diye gerçekleri söylüyorum sen kendini herşeye hazırla herxaman olumsuzu düşün

Yorumla
  • IgoemonI
    IgoemonI Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Sanmam unutulmaz

0
    0 Yorumla
  • Demetcies
    Demetcies Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Unutmaz

0
    13 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • Demetcies
      Demetcies
      +1 yıl

Oda zamanında senden hoslanmissa gecmez tekrar artar gorunce. Sosyal ortamdan falan görüsmuyor musunuz?

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

sosyal hesabı yok. Telefonu varsada ben bilmiyorum kardeşim. Teyzem bu yaz görüştürcek bizi. Tek hatam her yaz düzenli görüşürdük ya. Sence geç mi?

Yorumla
    • Demetcies
      Demetcies
      +1 yıl

Geç değil merak etme sadece görmen yeter :)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • Demetcies
      Demetcies
      +1 yıl

Güzel anlaşıyomussunuz işte :) sahiplenmende guzel 👍

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Teşekkür ederim çok sağol :)) Belli edecek şeyler yapmıştım ama aradan 3-4 yıl geçti her yaz düzenli gidiyorduk nedense gidemedik bu son 3-4 yaz :(((( Sence geç mi?

Yorumla
    • Demetcies
      Demetcies
      +1 yıl

3-4 yaz bayagi gecmis ben ay olarak okumustum. Ama sevdiyse etkilemez.

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Sence geç mi :(((((

Yorumla
    • Demetcies
      Demetcies
      +1 yıl

Değil sevdiyse

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Peki be yapayım oraya gidince?

Yorumla
    • Demetcies
      Demetcies
      +1 yıl

Soyle icinden gecenleri

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Tamam sağol.

Yorumla
  • pembegünlüğüm
    pembegünlüğüm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

unutmaz

0
    7 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • pembegünlüğüm
      pembegünlüğüm
      +1 yıl

unutmamıştır

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • pembegünlüğüm
      pembegünlüğüm
      +1 yıl

unutmaz gerçekten

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Tek sorun ne biliyor musun kardeşim? Her yaz düzenli olarak gidiyorduk. Bu 3-4 yazdır yani 3-4 yıldır gidemedik. Geç mi kaldım acaba :(((

Yorumla
    • pembegünlüğüm
      pembegünlüğüm
      +1 yıl

keşke gitseydin... kızın hayatına biri girmediyse seni tekrar düşünür bence

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Geç mi sence :((

Yorumla
  • Melzö58
    Melzö58 Takip Et
    +1 yıl

Asla unutmaz

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Çok sağol canım kardeşim :)) Biz hep yaz tatillerinde Malatya'ya giderdik. Çünkü annem oralı ve teyzem gil var orada. Kız kardeşimde var benim benden 2 yaş küçük. Orada sıkılıyorduk. Teyzemler de bizi bizim yaşıtımız birilerinin olduğunu ve tanıştıracağını söyledi. Kız benden bir yaş büyük, yanında kız kardeşi var. O da benim kız kardeşimle yaşıt. Ben bu kızı ilk gördüğümde etkilendim sonra beraber bir araya geldikçe daha da aşık oldum. Bu olay 3-4 sene öncesinde yalnız. şu an Malatya'ya gidemediğimiz için görüşemiyoruz 3-4 yıldır falan hiç görüşmedik. Ben bu kızı halen seviyorum. O da sanki seviyor gibi hissettim yanlışta olabilir ama, yani hissim o yönde. Şimdi ben ne yapmalıyım ve diyelim ki kız beni o zaman seviyosaydı bile 3-4 yıldır hiç görüşmedik ya. Unutmuş mudur veya aşkı sönmüş müdür eğer aşıksa?

Yorumla
    • Melzö58
      Melzö58
      +1 yıl

Gözlerinin icine baktnmi? Baktiysan ve o isildiyi sende gördüysen, emin ol hic unutmuyacaktir:)

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Hep gülüyordu ve ona bakıyordum ben :)))

Yorumla
  • çimengözz
    çimengözz Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.

Unutmaz.

0
    1 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
  • khadu
    khadu Takip Et
    +1 yıl

unutmaz

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • khadu
      khadu
      +1 yıl

eğer senınle bırlıkteyken eğlenmişse mutlu etmişsen onu kesinlikle unutmaz , hosuna gıtmıstır sevmeye baslamıstır senı o zaman , ama su 3-4 yıldır araya baska kısıler gırmısse'' kızın '' duyguları degısmıs olabılır ama senı gonulden gercekten sevmışse sana ulasmaya calısır veya unutamazdı

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Sağol kardeşim benim. Hah nasıl vakit geçirdiğimizi anlatayım misafirlik olarak görüşüyorduk zaten. Hep gülerdik eğelenceli zamanlardı. Saklambaç falan oynardık, tiyatro yapardık. Sonra bir kere saklambaç oynarken o ebeydi. bir çocuklar kıza bulaştımı bişeyler yaptı bende çıktım diklendim onlaraç

Yorumla
  • amyleeches
    amyleeches Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

çok seviyosa unutmaz

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • amyleeches
      amyleeches
      +1 yıl

ohooo unutmuştur tabikiii böyle bişey olduysa bende çoktan unuturum

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

:(((((((((((((((

Yorumla
  • uysalkedicik
    uysalkedicik Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Unutmaz

=^-^=

0
    1 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
  • starlightxxx
    starlightxxx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Unutmaz tabiki de

0
    3 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • starlightxxx
      starlightxxx
      +1 yıl

Gorusmemissiniz ve cokta paylasimniz olmamis unutmus olabilir

Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Çocuk, bebek olsak unuturuz deriz. Öyle unutması imkansız görüştüydük her yaz ama, aklında çıkmış olabilir. Görse tanırda, unutmaz yani. Ben işte onlarla ilk tanıştık görüşe görüşe aşık olmaya başlamıştım. Şimdi 3-4 yıldır görüşmeyince insan unutmasa bile kalından çıkıyor ya aklıma tekrar geldi meğer ki halen onu seviyorumuşum. Evet 3-4yıldır görüşmedik. Şimdi kız hanım hanımcık. Kuran kursuna falan giden bir kız. İşte en son Malatya'ya gittiğimizde yani 3-4 yıl falan oluyor o da. Kız gelemedi, annesi dedi o kuran kursunda gelemiyecek demişti. Şimdi acaba bir yandan da düşünüyorum ki acaba hayatına birisi girdi mi ki? Veya ben ona sevdiğimi söylersem reddeder ve bu sefer arkadaşlığımızda biterse diye korkuyorum. Ama dediğim gibi sevdiğinden emin değilim, ben onu seviyorum. Daha sevdiğimi bile söyleyemedim. Ya tam söyleyecektim bir şeyler oldu, ya da arkadaşlığımızın bitmesinden korktum yani. Şimdi Malatya'ya gitsek benim neler yapmam lazım tavsiyelerin nedir?

Yorumla
  • fatih020584
    fatih020584 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Unutur.

0
    0 Yorumla
  • nickimibatuhankoydu
    nickimibatuhankoydu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Unutmaz ama üzülmeyi bırakır

0
    2 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Yorumla
    • nickimibatuhankoydu
      nickimibatuhankoydu
      +1 yıl

Aşkı sönmüştür

Yorumla
  • tamamsus
    tamamsus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

hayır unutmaz..

0
    0 Yorumla
  • kınagecelim
    kınagecelim Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

bokumu unutur mk b*k unutur sikseler unutmaz

0
    2 Yorumla
    • Vatansever34
      Vatansever34
      +1 yıl

Edep yahu.

Yorumla
    • The_Random
      The_Random
      +1 yıl

Ahahaa yuh!! :D

Yorumla
  • Devamını Gör (18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gerçekten seven kız, yıllar sonra unutur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Gerçekten seven bir kız ne kadar zamanda unutur? 4 cevap verildi
Kızlar sevgilisinden ayrılınca hemen unutur mu? 5 cevap verildi
Bir erkek aşık olduğu kızı zamanla unuturmu? 21 cevap verildi
Şöyle bir kız unutulur mu? 8 cevap verildi
Eski sevgili gerçekten unutulur mu bir zaman sonra? 27 cevap verildi
Sizce seven erkekler sevdigi kızı unuturmu? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Lahmacun olsa da yesek saati değil mi be?
  • Hayatta hangisini seçerdin, çok para mı yoksa gerçek bir aşk mı?
  • Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri, Bizim Çocuklar'dan daha iyi olmalarına rağmen neden takdir edilmiyor?
  • Aşık olduğunuz kişide size aşık olsa napıcaksınız?
  • Beklediğiniz birinden böyle bir mesaj alsanız , her şeye rağmen ne dersiniz?
  • Burnum yüzümü gerçekten çirkin mi gösteriyor yoksa ben mi kafaya takıyorum?
  • Nihayet ABD ile İran anlaştı! Sizce bu savaşın kazananı kim oldu?
  • Geceye şuanki ruh halinize hitap eden şarkıyı bırakır mısınız?
  • Bu şort nasıl sizce?
  • Egosu yüksek insanlarla anlaşabilir misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨