Bu çocuğun amacı neydi?

İlk defa başıma gelen bir şeyi anlatacağım. 3. Göz olarak bana yorum yapın lütfen. Çalıştığım yerde bi sivil polis vardı. Göreve yeni başlamış. Beni instadan bulup hoşlandığını söyleyip mesaj attı. Çocuk rahat bi tip ve hızlı yaşayan birisi. Sana sarılmak istiyorumdan çıktı konu. Eve çağırdı. Dışarda görüşelim yüz yüze dediğimde mesleki olarak problem olacağından vs bahsetti. Yaşadığımız yer bir ilçe. Neden ev diye sorguladığımda sen beni yanlış anladın benim kötü amacim vs yok diye üste çıktı. Manipüle etti beni. Kavga ettik vs telefonda konuştuk bitirelim ya da devam edelim bunu düşünelim zaman tanıyalım dedik. O da birbirimize veda etsek bile sarılıp oyle veda edelim dedi. Hayatımda hiç yapmadığım bir şey yaptım. Evine gittim. Birliktelik yaşamadık. Sarılmak istedi sarıldık öptü. Daha önce hiç öpüşmemiştim. Daha önce böyle bir deneyimim yoktu. Romantiklik adı altında çok kez öptü beni. Ama ben soguk biriyim. Zevk almadım. Bir şey hissetmedim. Onun söylediği sözler hep bana sahteymiş gibi geldi o an. Hislerim o yönde oldu. Modum düştü. Düşündük taşındık ben olumsuz düşünüyorum dedim. Hayatlarımız çok farklı dedim. O da ben de aynı düşünüyorum dedi. Ve eve geldim. Gece nerdesin eve gittin mi vs yazdı. Uyuyacagim demiştim. Uyu iyi geceler dedik konuyu kapattık. Ayrılırken bile çok kez sarıldı bana. Giderken bana gidince mesajda saydıracaksın simdi falan dedi. Modum düşmüştü çünkü aklım durdu o an. Ne oldu neden böylesin falan dedi ama ben algılamadım bile. Sonra konuşuruz bunu dedim. Ona sebep eve gidince saydıracak bak şimdi falan dedi. Neyse gün bitti. Bugün oldu hiç konuşmadık. Böyle anlatınca çocuk seni eve attı beğenmedi bitirdi olarak algılanıyor. Belki de oyle. Bilmiyorum. Konuşmuyoruz. Bir yanım sacmalama kaç yaşında insansın kasma diyor. Bir yanım kullanıldın diyor. Çocuğun amacı kötüydü diyor. Bir yanım ben istemedim olumsuz dedim ondan böyle oldu diyor. Ben ilk defa bu tarz bir şey yaşadım ve ne hissedeceğimi düşüneceğimi bilmiyorum. Bana bi yorum yapın lütfen. Ne düşünüyorsunuz?
Bu çocuğun amacı neydi?