Gelecekteki eşine buradan bir şey deme hakkın olsa, ona buradan ne söylemek istersin?

Gelecekteki eşine buradan bir şey deme hakkın olsa, ona buradan ne söylemek istersin?

Affedilmeyecek hatalar yapmamalı çünkü geri dönüşü olmaz. Bunu her zaman aklının bir köşesinde bulundursun yeterli, bir de yanındayken bilsin kıymetimi.
Sonuncu ve en önemlisi sinirlendiğimde bir çikolataya yumuşarım djdjf
Kızların çikolata zaafını bilmeyen erkek kalmadı gibi jjsjsjs :D varsa da odundur zaten :D
Yemekte olur, zaaflarım tamamen midem üzerine fjfj
Var var öyleleri de var emin ol odun modun.🤷♀️
Aslında o erkekler için geçerli değil miydi? jsjsjsj Sonuçta bunun üzerine sözü bile var :D
Evet var, kendileri kaybeder :D
Shdhdj😂😂
Öyleydi de ben gelene kadar djdjf
Merhaba.
Kadınım benim : Seni bundan sonra ki yaşamımda çok değil daima güzel seveceğim seninle sevgi ve şefkat dolu bir yuva kuracağım, varlığınla aile olacağım ses tonunla huzur bulacağım işler her zaman yolunda gitmeyebilir kolay bir hayatımız olmayabilir ama bizim sevdamız bütün, bunların üstesinden gelecek arada kavga yapsak tartışsak bile gece olunca sana sımsıkı sarılarak uyuyacağım bir de olursa olursa canımızdan can kanımızdan bir parça sana benzeyen ona her baktığım da sen gelsen gözlerimin önüne aradan günler aylar yıllar geçse bile, şunu demekten sakınmayacağım iyi ki seni sevmişim kız iyi ki seninle evlenmişim..
Evlilik insanın kendi dünyasını belirlemesidir, umarım her birimiz kendi dünyamızı doğru şekilde belirleriz..
Eline sağlık çok güzel yorum olmuş :)
Güzel bakan, güzel görür. :)
Teşekkür ederim umarım hiçbirimiz, yanılmayız seçimlerimiz de.
Teşekkür ederim.
Hep akıllı ve çok bilmiş biri olmaktan bıktım gel beni aşık et ve aptallaştır. Yıllardır, hep ben iyi hep ben doğru hep ben sorumluluk sahibi hep ben olmayayim ya yoruldum valla. Ailem bile "kızım sen çok akıllısın, sen yanlış yapmazsın biz sana güveniyoruz deyip duruyor. Yahu neyim ben Zeyna mı, robot mu, Hz. Meryem? Mogli? 😄😄 Hayatım ot gibi sadece çalışmak ve bilgi edinmekle geçiyor.. saf iradeden oluşmuş kaya gibiyim, içki içince bile şuurumu kaybedemiyroum hahaha
Tüm bunlar yüzünden duvarlarımı kiramiyorum o yüzden aşık olmalıyım ki hata yapabileyim başka türlü hata yapamıyorum yoldan çıkamıyorum 😄
Neyse kısaca Allah'tan belamı diliyorum yani seni 😂
Hayatınızı ve hayatınızın aşkını ne güzel özetlemişsiniz. :) Umarım istediğiniz gibi biri gelir karşınıza :D
Teşekkür ederim ☕
Rica ederim. :)
şu an herkesten her şeyden korkuyorum. Kaygılıyım ve ilişkiye çok mesafeliyim ama eğer bı gün biriyle evlenmeye karar vermişsin o benim için canımdan içeri can olmuştur 💕
Ona şunu diyorum " Haydi , tut elimden..."
Cevap
9Cevap
Ne zaman geleceksin çık gel artık yeter bak daralıyorum djjdjd
Aman yanlış kişi gelmesinde jsjsjsjsjs :D
Başının karabelası olmaya geliyorum boya beni her renkten belan olayım 🤣
Benimle evlenmek istediğine emin misin? Karakterin uygun değilse ikile… 😎
wow :D
Umarım karşı cins arkadaşların ile baş başa görüşmüyorsundur xd
Kesinlikle :D
öyle bir şey yok
beni evlenmeye ikna edecek adam anasının karnından doğmadı daha
Her zor kadını kendine aşık eden bir erkek vardır ama :D
her erkeği kendinden uzaklaştırmayı bilen kadın da vardır
gerek salağa yatar gerek çekilmezi oynar bir şekilde kurtulur
kafasında evlilik fikri olmayan kadın aşık olsa dahi belli etmez zayıflık göstermez kısaca fazla gururdan yalnız yaşamaya mahkumdur
Tabi ki, sence bu durum ne kadar güzel olabilir ki?
Evet günümüzde erkekler oldukça kötü ve neredeyse iyi erkek çok yok diyebiliriz.
Ama bu hayatta böyle yalnız devam etmez, edemez değil mi?
aslında edebilir
kendi kendine yetebilen bir insanım sevmek sevilmek için bir insana ihtiyacım yok hayvanlar yetiyor
çocuk zaten istemiyorum
erkekler olarak genellemeyeyim kadın erkek her insan değişir bugün bana kör kütük aşık olan adam 2 yıl sonra belki 5 yıl belki 10 yıl sonra eninde sonunda sönecek külleri kalacak elimde belki boşanacağız belki de zoraki devam ettirmeye ben böyle bir hayat istemiyorum.
yalnızlığı seviyorum sırf yalnız kalmamak için birilerinin hayatıma girip tüm düzenimi değiştirip sonra da hiçbir şey olmamış gibi gitmesini kaldıramam
Haklısın tabi ki, kararına saygı duyuyorum. Sonuçta düşüncelerin mantıklı ve bu hayat senin hayatın umarım hayatın boyunca yanlış kararlar alan, veren taraf siz olmazsınız. :)
umarım
beni o masaya tekrar oturtabilecek tek insan evladı sensin derdim
wow harika :D
Umarım sadece eşim değil aynı zamanda her şeyi beraber yapabileceğim yakın arkadaşım da geliyordur. Seni çok seviyorum 😗
Bebeğim, biraz daha sabret karşılaşacağız 😃
Sana buradan mesaj iletmeye çalıştığım için kendımden özür dilerim nazlı yarim 🥺
Çok aradın mı güzelim? Piyasa'dan kaldırdım da kendimi.
Memlekette başka kadın mı yoktu da beni buldun? Bana sabredersen cennette 70 tane huri alacaksın beyefendicigim... Hadi gazan mübarek ola...
Mümkünse gelme 😂
Belana hazır ol :D
Bu çok iyiydi :D
😃🤷♀️
Beni pişman etmemesini söylerdim
Evet önemli bir konu :)
Nite beklettin beni bu kadar canım demek isterdim!!! 😇😇😇
Dimi :D
Bu devirde evlenilmezdi sen ne yaptın bana
Bu da iyiymiş abi :)
Seninle iyi işler yapacağız
Harika :D
Yataktamı knk
evet knk
Nerden biliyon adam belki iyi yapamiycak yavaş yapmak falan sjsj
önceden denicez bı aslanım
Kesin yerin belli benimlesin koçum derdim 🤣🤣🤣
Bence artık gelsen iyi olur… 🥲
Allah uzun ömür versin olurdu
Hadi yine iyisin
Nerdeydin hödük sana gelene kadar çok canım yandı
Prensesler gibiydim ben baba evinde
Kadınlara bakma yoksa seni mahvederim
Peki Bi kaç kadınla cinsel ilişkiye girmiş olsa? Shsus
Asla kabul edemem
Dikkat et sendende soğuyabilirim
Tavugumu başlarmışım?
Bunu soylerdim
2 ekmek 1 süt 😂
O kadarcık mı :D
E daha ne olsun 🤣
Rahat dur sıkma canımı
Lütfen artık gel
Evlenmeyelim
Karşıma hiç çıkma
Temiz kalarak gel!
Aynen dostum :) sende temizsen okey yani :D
"Helal olanın helali olurmuş"diye bir söz geldi aklıma🙄
Çabuk gel artık bekletme!!!)
Kaybolma
Allah bekanı versin
beni incitme derdim
Çok yorma kendini 😂
Dimi :D
Tabi 😅
Kimseyle yatma
Siz kızları elinizin kiri yapmayı bilirsiniz ama..
Seni seviyorum
Sadık ol
lezzetli 🤤
Ne
Bebeğim iyi misin?
Neredeysşn sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?