Aslında "sevgi" dediğimiz kavramı tartışmak daha yerinde olacaktır:
Çirkinler sevilmez diyorsunuz, haklısınız aslında. Ama güzeller de sadece "beğenilir" gerçek manada bir sevgi imkansız gibi bir şey. Derin düşündüğümüzde insanın tüm yaptıkları kendi çıkarı içindir.
Evet zaten ben gerçek aşka inanmıyorum. çünkü çoğu güzel ya da yakışıklı insanı sırf güzel oldukları için seviyorlar ama çirkinler bu yüzden değer görmüyor. bu arada bende kendimi yakışıklı bulmuyorum. yani aslında sevgi değil de karşı cinse aradığınız şey sizi kendine çeker ve çoğu kişi de güzellik arıyor
Soran
+1 yıl
Gerçekten Dünya'da olan birçok şey gibi, insan ilişkilerinde de adalet yok. İnsanın olduğu yerde, insanın elinde olan şeyde adalet yok.
Ben güzel olup gerçek manada sevgi değer ararken başkası çirkin olup beğeni arıyor. Kimse istediğine ulaşamıyor. Ara ara sadece ulaştığını "zannediyor" Gerçekten üzücü.
Biz böyleyiz. Ben şahsen 20'den fazla kadınla birlikte oldum. Gerçek sevgiyi arayacak kafa kaldı mı bende? Kalmadı. Sevişip sıkılıyorum 1-2 ayda, sonra yeni bir güzellik arayışı.
Bu hale nasıl geldim? 17 yaşında bir kıza aşık oldum. O da bana oldu. 2-3 ay sevgili olduk. Benim ilk ilişki deneyimim tabii, kızı mahvettim. Kıskanç, paranoyak bir Türk erkeği çıktı içimden. Bu senenin başlarına kadar bir şekilde konuştuk, ettik. Hatta sevgili olmak istedi. Bu süreçte birçok estetik yaptırdı. Normalde çok güzel değildi ama operasyonlardan sonra öyle böyle güzel olmadı yani. Ben de o sıralar 2 tane kızla sürtüşüyordum, olmaz dedim. Hayatlarımızdan çıktık tamamen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Güzel olduğunuz için gerçek sevgiyi bulma şansınız daha çok
Nasıl?
Çirkinler sevilmez çünkü hiç bir zaman
Aslında "sevgi" dediğimiz kavramı tartışmak daha yerinde olacaktır:
Çirkinler sevilmez diyorsunuz, haklısınız aslında. Ama güzeller de sadece "beğenilir" gerçek manada bir sevgi imkansız gibi bir şey.
Derin düşündüğümüzde insanın tüm yaptıkları kendi çıkarı içindir.
Evet zaten ben gerçek aşka inanmıyorum. çünkü çoğu güzel ya da yakışıklı insanı sırf güzel oldukları için seviyorlar ama çirkinler bu yüzden değer görmüyor. bu arada bende kendimi yakışıklı bulmuyorum. yani aslında sevgi değil de karşı cinse aradığınız şey sizi kendine çeker ve çoğu kişi de güzellik arıyor
Gerçekten Dünya'da olan birçok şey gibi, insan ilişkilerinde de adalet yok. İnsanın olduğu yerde, insanın elinde olan şeyde adalet yok.
Ben güzel olup gerçek manada sevgi değer ararken başkası çirkin olup beğeni arıyor. Kimse istediğine ulaşamıyor.
Ara ara sadece ulaştığını "zannediyor"
Gerçekten üzücü.
Haklısınız katılıyorum, maalesef insanlar sevgi nedir bilmiyor
Güzelliğin vesilesiyle yaklaşanların ÇOĞUNLUĞUNU niyetini reddettiklerin oluşturuyor.
Bunların arasında muhakkak kaybolanlar vardır. Sabırlı ince ele, sık doku.
Ve fark edilmeyenleri fark etmeyi dene.
cut.
maalesef gerçek sevgiyi hiçbir gözde göremeyeceksin
Neden göremeyim? Gerçekten sevip değer veren yok mu?
Var ama eğer dış görünüşün çok güzelse aklın her zaman ve her seni seviyorum diyen kişide acaba dış görünüşüme mi aldandı diye düşüneceksin
Harbiden ya böyle bir saçmalık var hep, bu arada tanışalım mı djsjajaja
Yok kalsın:)
Espriydi ya hani zaten djsjsjjss
Tanıdıkça kişiliğini de severler nuyr sorunoluyi4 bu
Kendini çirkinleştir biraz, mesela gözlük tak, saçın çok kısa olsun, kötü giyin
Saçını beyaza boya
Yüzünü makyajla böyle yap
Baba sen iyi misin millet beğenmediği birine niye yaklaşsın zaten kız ya da erkek farketmeksizib
İnsan beğenir yaklaşır doğru da bunlar güzellik delisi. Gözleri dışardan başka bir şey görmüyor. Ona üzülüyorum.
Iste bi faydasi yok ilerde sap kalmazsan iyi tursunu kurmasalar bari
Güzel bebek gibi bir manitam olsun bebek gibi severim ben senin gibiler de benim karşıma çıkmıyor işte bu yüzden yalnızız zaten minnak🥺
Yazsana bana
Kimseyle tanışmak istemiyorum ya :f
Ben 22 yaşında üniversite öğrencisiyim üzgün bir bebişsin ve üzülmeni istemiyorum yaz bana lütfen
Gerçek sevgi nedir yav? Ver birisine bitsin bu gerginlik.
İşte böyleleri geliyor hep
Biz böyleyiz. Ben şahsen 20'den fazla kadınla birlikte oldum. Gerçek sevgiyi arayacak kafa kaldı mı bende? Kalmadı. Sevişip sıkılıyorum 1-2 ayda, sonra yeni bir güzellik arayışı.
Dürüstsün. Güzel.
Bu hale nasıl geldim? 17 yaşında bir kıza aşık oldum. O da bana oldu. 2-3 ay sevgili olduk. Benim ilk ilişki deneyimim tabii, kızı mahvettim. Kıskanç, paranoyak bir Türk erkeği çıktı içimden. Bu senenin başlarına kadar bir şekilde konuştuk, ettik. Hatta sevgili olmak istedi. Bu süreçte birçok estetik yaptırdı. Normalde çok güzel değildi ama operasyonlardan sonra öyle böyle güzel olmadı yani. Ben de o sıralar 2 tane kızla sürtüşüyordum, olmaz dedim. Hayatlarımızdan çıktık tamamen.
Kanka ne kadar güzelsin merak ettim 😁
Knka çok.😄
Ah kıyamam sana ya 😍😍
Aman tanrim ne büyük dert 🤠🤠
Demekki kişiliğin arka planda kalıyor
Kafayı değiştir
Kafam benden bile güzel
Yokk
hem güzel hem karakterli
Guzel ama yuz degil anladin sen
Kafaaaa
Ya fizigin kotu mu yani