Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Flört cilvelesmek gezip tozmaktir ciddiyet evlilik düşüncesi olmadan ve bi kız bunu kendine yakıştıramamali görüşündeyim yollular kabul eder genelde tansel temasta flortte olmamalı öpüşme dışında evlenmeden önce hepsi yanlış zaten
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Duygusal boşluğa düştum yalnız olduğum bir dönemde , bir an da sadece öpüşme tarzı durumlar oldu. Daha fazlasını gerçek hayatta yaşamadım onunla. Ama bu durumdan pişman oldum kendimi bu kadar mı düşürdüm diye bu ilişkiyi nasıl sonlandırabilirim ne diyerek bilmiyorum.10 kere falan buluştuk yaklaşık 3 aydır taniyorum.
İstemiyorum devam etmek kusura bakma de bitsin gitsin yorumda da gördüm evine çağırmış niyeti belli zaten siz kızlar film izlemeye diye gidersiniz onlar öyle bi kandırır ki gidince sizi nasıl oldu anlamazsın bi erkeğin evine girmek demek beraber olmak demektir daha bu zamana kadar iyi niyetle bile gidipte hata yapmadan donenini görmedim aman diyim uzak dur niyeti belli saçmalama falan der boşuna sormada. Sen ayrılmak istiyorsan ne diyebilir ki kibarca bitti de gitsin
Evine gitmedim sonra da ilgisi azaldı bana karşı , ilk başta çok ilgili davranıyordu aynı sevgilisiymisim gibi sonra bir anda nedenini anlamadığım soğukluk oldu bu durumu da sormadım, şu an arada konuşuyoruz 3,4 günde bir falan fakat çok belirsizlik olan bir ilişki huzursuz ediyor ne olduğumuz belli olmayan.
Evine gitmediğin için işte birlikte olmayan birini istemiyo belli ki uzak dur birlikte olup bırakılmak istemiyorsan öyleleri soğuk yapar ki eve gelsin diye bana güvenmiyor musun da der ajitasyon da yapar
Evine gitmedim sonra da ilgisi azaldı bana karşı , ilk başta çok ilgili davranıyordu aynı sevgilisiymisim gibi sonra bir anda nedenini anlamadığım soğukluk oldu bu durumu da sormadım, şu an arada konuşuyoruz 3,4 günde bir falan fakat çok belirsizlik olan bir ilişki huzursuz ediyor ne olduğumuz belli olmayan.
Demek ki hızlı yaşamak isteyen biri seni arzuladığı şekilde elde edemeyeceğini anlayınca vakit kaybetmek istemiyor belli ki yinede koleksiyonumda bulunsun diye arada konuşuyor
Bir şeyler yaşayıpta kaybetmekten se bu şekilde uzaklaşması daha daha iyi bence... Arada bı konuştuğun arkadaş gibi düşün, üzülme sana değer veren biri mutlaka çıkar karşına
Yakınlaşma illaki oluyor ama ben ilk temas olayını sevisme yani, 27 yaşında yaşadım ilk cinsel birlikteligimi de 32 . Pismanlik duymamak icin iyice tanı sonra ozeline al
Hayır oldu ama tensel temasa izin vermemistim bir şeyler hissedince sevgili olmuş olduğum insanlar olmusdu. Ama bu çok farklı oldu bir an duygusal bir boşluğum olduğu dönemde çok tuhaf bir ilişki var aramızda onunla.
Daha fazlasını isteyen bir erkeğe nasıl davranmalıyım? Evine çağırdı sevgilim değil bir şeyim değil pek doğru bulmuyorum bu durumu bende gitmeyince ilgisini kesti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Flört cilvelesmek gezip tozmaktir ciddiyet evlilik düşüncesi olmadan ve bi kız bunu kendine yakıştıramamali görüşündeyim yollular kabul eder genelde tansel temasta flortte olmamalı öpüşme dışında evlenmeden önce hepsi yanlış zaten
Duygusal boşluğa düştum yalnız olduğum bir dönemde , bir an da sadece öpüşme tarzı durumlar oldu.
Daha fazlasını gerçek hayatta yaşamadım onunla.
Ama bu durumdan pişman oldum kendimi bu kadar mı düşürdüm diye bu ilişkiyi nasıl sonlandırabilirim ne diyerek bilmiyorum.10 kere falan buluştuk yaklaşık 3 aydır taniyorum.
İstemiyorum devam etmek kusura bakma de bitsin gitsin yorumda da gördüm evine çağırmış niyeti belli zaten siz kızlar film izlemeye diye gidersiniz onlar öyle bi kandırır ki gidince sizi nasıl oldu anlamazsın bi erkeğin evine girmek demek beraber olmak demektir daha bu zamana kadar iyi niyetle bile gidipte hata yapmadan donenini görmedim aman diyim uzak dur niyeti belli saçmalama falan der boşuna sormada. Sen ayrılmak istiyorsan ne diyebilir ki kibarca bitti de gitsin
Evine gitmediğin için işte birlikte olmayan birini istemiyo belli ki uzak dur birlikte olup bırakılmak istemiyorsan öyleleri soğuk yapar ki eve gelsin diye bana güvenmiyor musun da der ajitasyon da yapar
Hiç olmamalı bana göre evlenene kadar. O sana kalmış. Herkese göre değişir bu konu.
Ben temas bağımlısıyım valla dokunmadan edemem ajsjdhdh
Havadan sudan sohbet bir süre telefonda sexting sonra yer zaman buldukça bol bol sevişmeli oluyor
Böyle birisine zamanla duygusal bir şeyler hissedip sevgili olduğun oldu mu?
Evet, bir bağlılık oluyor ama uzun süreli veya evliliğe giden bir ilişki olmuyor çünkü o heyecan bir süre sonra yok oluyor.
Demek ki hızlı yaşamak isteyen biri seni arzuladığı şekilde elde edemeyeceğini anlayınca vakit kaybetmek istemiyor belli ki yinede koleksiyonumda bulunsun diye arada konuşuyor
Ben koleksiyonun bir parçası olmak istemiyorum.
Bir şeyler yaşayıpta kaybetmekten se bu şekilde uzaklaşması daha daha iyi bence... Arada bı konuştuğun arkadaş gibi düşün, üzülme sana değer veren biri mutlaka çıkar karşına
Artık onun ilgisini istemiyorum uzun süre bana yazmasa çok sonra yazarsa ben hayatima yeni birisini aldım diyip.
Konuşmayı tamamen kesmek en doğrusu.
Kesinlikle...
Yakınlaşma illaki oluyor ama ben ilk temas olayını sevisme yani, 27 yaşında yaşadım ilk cinsel birlikteligimi de 32 . Pismanlik duymamak icin iyice tanı sonra ozeline al
Cinsellik az olsun fazlasını asla verme
Özele gel taktik var
Tm ekledim
Sadece elini tutmak yeterli
Kralsin 😉
Sen olursun bekle bekle
Hiç olmadı mı flortun
Hayır oldu ama tensel temasa izin vermemistim bir şeyler hissedince sevgili olmuş olduğum insanlar olmusdu.
Ama bu çok farklı oldu bir an duygusal bir boşluğum olduğu dönemde çok tuhaf bir ilişki var aramızda onunla.
Olmamali erken çünkü
Öpüşme elleşme olabilir sence
Daha fazlasını isteyen bir erkeğe nasıl davranmalıyım?
Evine çağırdı sevgilim değil bir şeyim değil pek doğru bulmuyorum bu durumu bende gitmeyince ilgisini kesti.
Onun amacı cinsellikmiş daha önce aranızda bir şey oldu mu
Sadece dışarda öpüşme tarzi , mesajda da sohbet tarzı.
Gerçek hayatta pişman olacağım bir şey yapmadım, gitmedim evine.
Mesajda ne konuştunuz
Özel konuşmalar oldu
Onlardan destek almıştır
Bakire misin
Bakireyim.
Özel sohbetler olmadan önce beni evine çağırdı dışarda opustugumuz gün ve daha sonra ki günler.
Öpüşürken dokunuyor muydu
Evet
Senin hoşuna gidiyor mu
Gidiyordu ama artık yakıştıramıyorum kendime
Neden ilk kez mi yaptın
Bence olmamalı