Flört ile ne sıklıkla konuşulmalı?

Şu an flört ettiğim adamı bir buçuk yıldan uzun süredir tanıyorum. Tanıştıktan kısa süre sonra, bana karşı bir şeyler hissettiğini söylemişti, ben de reddetmiştim. Arkadaş kalmaya karar vermiştik. Ama bu durum bizim için sağlıklı olmadı, görüşmeyi bıraktık.

Kısa bir süre önce, ben aradım, bir adım attım. Şimdi flört ediyoruz. Ama aynı şehirde olmadığımız için buluşamıyoruz. Sadece mesajlaşıyoruz. Ama ilk tanıltığımız dönemki gibi değil. Eskiden mesajlarıma anında dönerdi, kendisi arar, sesimi duymak isterdi. Şimdi flört ediyoruz ama, 2-3 gün hiç konuşmuyoruz bazen. Çok yoğun desem, öyle de değil. Bakıyorum, çevrimiçi. Başkalarına zaman ayırabiliyorsa, bana da ayıramaz mı?

En son ben bir şeyşer yazdım, cevap vermedi. Bazı cümleler konuşmanın bitmesine sebep oluyor, cevap verme gereği hissetmiyor insan. Ama benim yazdığım şey öyle değildi. Dün gece yazdım. Çevrimiçiydi, dönüş yapmadı. Bir gün olacak neredeyse, artık cevap vereceğini de sanmıyorum.

Ben mi çok abartıyorum, sizce normal mi bundurum? Siz sevgilinizle ya da flörtünüzle her gün konuşuyor musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Sonradan Gelen Not: İlişkimiz olsun diye çok çabalamıştı, ben hep reddetmiştim onu. En son, benimle görüşmeyi bırakıp aramızdaki tüm bağı kopardı. Birkaç ay hiç konuşmadık. Sonra ben aradım onu. Şimdi taktik gibi bir şey yapıyor olabilir mi? Çünkü aynı adam "seni seyorum, çok değerlisin, iyi ki varsın" gibi şeyler de söylüyor.
Flört ile ne sıklıkla konuşulmalı?