evlilik fikri çok uzak geliyor ki adayda henüz yok istediğim kriterde.
normal mi
evlilik fikri çok uzak geliyor ki adayda henüz yok istediğim kriterde.
normal mi
Merhaba.
Öncelikle şunu bilmenizi isterim : Evliliği bir marifet olarak görmemek lazım çünkü önemli olan doğru insanı bulmak ondan önce, doğru olmak şart her birimiz insanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz ama günümüz şartlarında maalesef temiz niyetli insan bulmak oldukça zor, gönül işleri tam anlamıyla kısmet öyle aramakla bulamaz insan yaradan karşına çıkaracak umudunuzu yitirmeyin karamsar olmayın bu da gayet normal bir durum, ayrıca insanların görüşlerine göre hayatımızı şekillendirmekte yanlış olur yaşayıp göreceğiz bir çok durumu siz kendinize olan inancı güveni kaybetmeyin, şu hayatın her bir alanında mücadele var evde işte sokakta aklınıza neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde mücadele mutlaka olur ekmeği de ağzımıza alıyoruz, çiğnediğimiz an midemize gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor zorluklara göğüs germektir esas olan ki evlilik insanın kendi dünyasını belirlemesidir bu yüzden ince eleyip sık dokuyarak ilerlemek lazım umarım her birimiz kendi dünyamızı belirleriz.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için çok haklısınız
Güzel bakan, güzel görür.
Şimdi şu an şu saniye bulunduğunuz yerden kalkın gidin, aynanın karşısına bakın bir siz daha yok bu dünyada en çok sizin size ihtiyacınız olacak kendinize sımsıkı sarılmalısınız sizin sizden başka kimseniz yok bunun farkında olun, sabrınızı koruyarak dik durarak geçmişe bir sünger çekerek sil baştan yapıp yeniden başlayın aksi halde geçmişe takılı kalarak geleceğe yeni bir kapı aralamak imkansız bu böyle.
Allah büyük resmi görüyor biz insanlar ise sadece, bir kısmını bundan dolayı belki böyle hissetmeniz daha iyi.
Mevlana der ki ; Şu an içinde bulunduğun ömrü bir fırsat bil, ne geçmişe üzül ne de gelecekten kork..
Çok doğru ben de öyle yapmaya çalışıyorum aslında belkide akışına bırakmak lazım
Elbette bu daha doğru olur akışına bırakmak çünkü yarınların neler getireceğini bilmiyoruz bundan dolayı da korkuya ya da paniğe kapılmamak şart, diğer türlü yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu günümüz şartlarında zaten acele etmek doğru değil önemli insan bulmak ve o kişi de insanlık olması gerekiyor yalnızlık yanlış, insanla beraber olmaktan daha güzeldir sabrederek tevekkül etmek huzurun en yalın halidir.
Allah razi olsun
Allah sizden de, razı olsun.
Cevap
24Cevap
Gayet normal bende hazır hissetmiyorum kurucaz en sonunda sjsjsjak
Ne zmanq,🤣
Kuruyacağız diyom kız kapanacak bizimkisi sjsjsmsü
Evde kaldık bu dediklerinde kendimizi avutma bahaneleri
Ne kalması
Gayet normal sorumlulukları çok ağır özellikle çocuğun olduğunda çok zorlaşıyor
26 yaş evlilik için genç bir yaş zaten. Şimdi biriyle tanişsan en az 3 yıl flört, sevgililik derken en az 30 yaşında evlenirsin
O kadar uzun süre tanımam en fazla 6 ay
6 ayda kim kimi tanıyor. Benim biriyle evlilik kararı almam için en az 2 yildir onu tanımam lazım. Sonra boşanma falan uğraşmayalım yani
Haklısın ama bizde genelde 6 bile değilde 3 falan ama yinede 6 çok uzadiginda ciftler soğuyor ve monotonlasiyor oda var dinimizcede uygun değil fazla uzun olmasi
Abla evlendikten 2 yıl sonrada ben soğudum ayriliyorum mu diyeceksin? Cok uzadiginda ciftler soğuyor ne demek. Neyse senin kararın tabi saygı duyuyorum :) 😅
Hayır tabiki boşanmak için evlenmiyorum bu şekilde evlenen ve mutlu olan çok
Bu arada yaşın kaç abla dedinde,🤣
20 yaşındayım. Neyse aradığın kişiyi umarım bulursun :))
Amin seninde ama 3 yıl uzun unutma😄
Yok ben işimi garantiye alırım 😅
Senin yaşındayken birini 3yil tanıdım boşa tanidim bu yüzden şimdi bu yaşta bekarım 🤣
Evet, Normal.
Evliliğe hazırlık psikolojik bir olaydır.
cut.
aslında tam zamanı şu an bir sevgili bulsan düğün felan tanışma derken 1 2 yıl geçiyor 28 yaşlarda oluyorsun. Hangi şehirde yaşıyorsun
Ohooo ya giderse
o zaman üzerine 2 yıl daha koy.
O yüzden no sevgili
no ise ömür boyu bekarlık mı diyorsun görücü mü diyorsun
Hayır ama biri olursa maksimum 6 ay harcarim
Ben 30 yaşındayım ben bile düşünmüyorum çünkü net insan bulmak zor.
Evlilik ve getirdiği sorumluluklar beni hiç bir zaman hazır hissettirmeyecek
Offf bende
Evde kalmışsın zaten. Daha ne istediğin kriteri. O kriterdeki erkek senle evlenmez bacım. Eğlenir...
Bak böyle diye diye evde kalıyorsunuz işte...
.
x
Çok komiksin
Bende 29 yaşındayım bende hazır hissetmiyorum yalnız degilsin gayet normal bir şey
Ya sevindim buna
😂 😂
Eskiden evlenme yaşı 16 17 dibence çok geç kalmissin
boş ver evlenip elin ogluna kadinlik mi yapacan bunun için mi geldin dünyaya ya
Vallahi aklın ve paran varsa hiç evlenme
Bir okey ama para yok
AYNEN
Neden hazır değilsin peki ğizli ☺️
Ailemden ayrılmak birine ömür boyu katlnmak zor
1 ailenden ayrırmıcan ki..🤷🏻♂️
Nasıl ki ailene ömür boyu katlandın gelcekte de o ailen olacak 🥰
Ama yabancı ailem ben doğarken vardı
Olabilir evlendikten sonra hem ailen ham arkadaşın hem dostun hem eşin hem baban gibi olacak yani..☺️
Ya kötü cikarsa
Artık orasını bilemeyiz ama iyi bir sevim yap her ne zmn karar verirsen 😊
Uzak geliyosa birini beklemek de saçma sanki
Beklemek değilde mecbur yani
Normal ben 28 im banada uzak geliyor
Niye acaba
Nedir
Bende aynı durumdayım fakat yalnızlık canımı sıkıyor değil
Normal ama çok geciktirmemeye bak
Normal mantıklı düşünüyorsun benim gibisin
Doğal Mavi gözlümüsün acaba
#Hükümdar