Yazdığı mesaj "Oohh 😅" bende doğal olarak cevap yazma gereksinimi duymadım. Sonra "Görüldü ne beee neyse işime döneyim" yazmış.. "Dediğin mesaja ne diyebilirim? "Benimle konuşmak isteyen zaten bi konu açar ben niye sürekli konu bulma zorunluluğu getireyim kendime bana yazık" dedim.
Sizcede öyle değilmi kısa bi şekilde mesaj yazan insan sohbet uzasın istemiyodur benim gözümde. Konuşmak isteyen 50. hatta 70. Mesajı bile atıyor bakamayınca vs
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla aşağıdaki yoruma cevabın aşırı mantıklı geldiği için sana hak veriyorum. İlişkinin devamı için birbirinizi anlamanız gerek, bu yüzden ilişkinin bütününe bakıp yürüyüp yürümeyeceğine siz karar vereceksiniz.
Tabi goruldu atilir ama kiz ciddi soylememis gibi geldi dalgaya almis olabilir
Yani sonuna kadar haklısın resmen daha küçük kalmış Bi çocuk gibi konuşmak istese konu bulur yazar devam eder
Küçük çocuk gibiyim tavır sergilemez
Keşke senin kadar vurdumduymaz ve kendine değer veren birisi olabilseydim. 🙂
Hayatın her alanında kendi konforunu düşünmelisin bu bencillik değil olması gerekendir. Önce ben , benden sonra hayatımda ki diğer insanlar onlar ben varolduğum ve yine ben istediğim için benim hayatımdalar
Takdir ediyorum. Ben bunu yapamıyorum işte, hep sevdiğim kişileri bir adım öne koydum. O yazmıyosa ben neden yazayım demedim yazdım sonra karşıdaki kişininde egosunu tatmin ettim ve bu döngü hep aynı oldu. Ama artık çok yoruldum
İlgi bekleyen hareket seni sevmese triplerede girmez bunun için
bu tarz insanlar yoruyor ya, ooh kelimesine ne yazılmasını bekliyomuş arkadaş
Sanırım olmaz
Çekilmez kanka manitayı değiştir
İlgi bekliyor belli
Saçmalamış.
Ilgi bekliyor