Çok yakışıklıyım ama sosyal medya ve uygulamalarda yazdığım hiç bi kız oralı olmuyo adeta sebebini çok merak ediyorum?

Küçük bi yerde yaşıyorum ve asosyalim o yüzden biriyle tanışmak imkansıza yakın. Sosyal medyadan başka bi seçenek yok birileriyle tanışabilmek için. Egolu biri kesinlikle değilim samimi şekilde yaklaşıp muhabbet eden birisi ne kadar sıcakkanlı ve samimi olduğumu o dakika anlar. Ama dışardan çok farklı gözle bakılıyo aşırı önyargılılar görünüşüm havalı çünkü bakımlı iyi giyinen, güzel kokan, çok iyi konuşabilen biriyim , sempatik olduğumuda çok işittim. Yine çok yakışıklı erkek arkadaşlarında tecrübeleri varsa görüşlerini merak ediyorum , sorun ne gerçekten anlayabilmiş değilim ama bi tahminim var , tek sorun yakışıklı olmam gibi görünüyo ortalama bi tipim olsa böyle olmayabilirdi diye düşünüyorum. Yani yakışıklı yakışıklı diye yazmam kendimi övüyorum gibisinden anlaşılmasın kesinlikle öyle bi durum söz konusu değil kendimi izah edebilmek adına. Hayatınızda sık sık denk gelebileceğiniz bi karaktere de sahip değilim.

Çok yakışıklıyım ama sosyal medya ve uygulamalarda yazdığım hiç bi kız oralı olmuyo adeta sebebini çok merak ediyorum?