Anlamadım rehber de wp nasıl gözüküyor? WhatsApptan engellediyse hiçbir şekilde mesaj gitmez. Ama normal mesajdan aramalardan engellediyse bildirim gider. Bazı telefonlarda engellenen mesajlar gözükmüyor iPhone da falan ama xiaomi de gözüküyor yani benimki öyle. Herhalde bütün serileri de aynıdır
O bütün telefonlarda var karşı taraf wp kullandığı için rehberde gözüküyor normal bu. Ve sevseydi engellemezdi dedin doğru dedin benim ki 1 senedir engelli beni engelledi ben de sevdiğim halde onu engelledim 1 sene oldu kaldırmadim sen de onu engelle tavır al
İş arkadaşıysa birlikte masaya oturup yemek yemiştir bu normaldir engellemesi ise sana karşı bir tavırdır belki sen böyle yaptığın için kız da seni engellemiştir üstelik ben de ikizler burcuyum 😂 belki yarına fikri değişir bekle
Canı engellemek istemis olabilir ama 3 5 güne seytanlasir gardını alır öyle gelir sana bekle sen emin ol hiçbir şey bitmedi kendimden biliyorum sen öyle yaptın diye kız engellemiştir aynısı bana oldu eski sevgilim başka yere gitti çalışmaya 2 günde arayı soğuttu ayrıldı bir gün sonda yazdı seni istiyorum barışalım diye 3 kez sordu ben seni istiyorum beni istiyor musun diye ben de 3unde de yok dedim sirf oraya gidince benden uzaklaştı diye. 2 gün sonra ise pişman oldum konuşmak istedim ama iş işten geçmişti senin gibi kafasında bitirmişti o ve o gün bugündür berbat haldeyiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet karşı taraf engelleme dahi ileti raporu gelir ama karşı tarafa mesaj gitmez onun telefon markası ney
xiami
Benimki de ondan eski sevgilimi engellediğim zaman attığı mesajlar engellenen kısmına geliyordu direkt bildirim olarak telefonda gözüküyordu
Aramalar da
telefon rehberine girince watsaap gözüküyor bu normal mi engellediği xaman kalkarmı iletişim
Anlamadım rehber de wp nasıl gözüküyor? WhatsApptan engellediyse hiçbir şekilde mesaj gitmez. Ama normal mesajdan aramalardan engellediyse bildirim gider. Bazı telefonlarda engellenen mesajlar gözükmüyor iPhone da falan ama xiaomi de gözüküyor yani benimki öyle. Herhalde bütün serileri de aynıdır
aynen sadece telefon rehberine girince watsaap mesaj arama kısmı çıkıyor
beni sevseydi engellemezdi
O bütün telefonlarda var karşı taraf wp kullandığı için rehberde gözüküyor normal bu. Ve sevseydi engellemezdi dedin doğru dedin benim ki 1 senedir engelli beni engelledi ben de sevdiğim halde onu engelledim 1 sene oldu kaldırmadim sen de onu engelle tavır al
watsaaptan engelleyeyim o zaman sadece
Aynen
tamam yaptım 2 gün beklerim mesaj atmazsa belki numaramı değiştiririm
Bu sefer hiç ulaşamaz ya
bana arkadaşım başka biriyle yemek yediğini söyledi işyerinde ama balan yemin etti yalan diye peki o zaman neden engelledin değilmi yani
zaten aramaz beni engellemiş belli watsaapta bir şey gözükmüyor onun
ikizler burcu bide😀
İş arkadaşıysa birlikte masaya oturup yemek yemiştir bu normaldir engellemesi ise sana karşı bir tavırdır belki sen böyle yaptığın için kız da seni engellemiştir üstelik ben de ikizler burcuyum
😂 belki yarına fikri değişir bekle
😀oda huyu sana benziyor belli ama bana sanki artık bitti gibi geldi ben işten istifa etcem diye yazdım okundu attı ve watsaapta engelledi
bide gülüyormuş arkadaş söyledi hiçbir şey olmamış gibi
Canı engellemek istemis olabilir ama 3 5 güne seytanlasir gardını alır öyle gelir sana bekle sen emin ol hiçbir şey bitmedi kendimden biliyorum sen öyle yaptın diye kız engellemiştir aynısı bana oldu eski sevgilim başka yere gitti çalışmaya 2 günde arayı soğuttu ayrıldı bir gün sonda yazdı seni istiyorum barışalım diye 3 kez sordu ben seni istiyorum beni istiyor musun diye ben de 3unde de yok dedim sirf oraya gidince benden uzaklaştı diye. 2 gün sonra ise pişman oldum konuşmak istedim ama iş işten geçmişti senin gibi kafasında bitirmişti o ve o gün bugündür berbat haldeyiz
damla pırlantanı kolyeni arkadaşına verecem ondan al yarın dedi ne bilim
Pırlantayi gözden cikariysa bitti demek
boş ver biterse bitsin ev istiyor 3+1 araba altın bunları nasıl yapayım annem ne derse yapacan dedi
ben kirada oturmak istemiyorum dedi
boş ver o zaman
aynen zaten çok yalancıydı güzelim diye güveniyor ama emin ol kusurları vardı o halde sadakat ile bağlıydım ama değmezmiş
ortalık bozuk kullanmasın erkekler diye korudum hep