Yani Mesajlarım gidiyordu neden öyle bi yalan attı ki ben de küfür felan ettim mesajlarım gidiyor slak mısın falan diye ama smsleri görmezden geliyordu. Bu slk beni slk yerine mi koymaya çalıştım sizce? Hep böyle gariplik vardı mesela şuraya almaya gel diyodum başka yere gidiyodu. 😂😂 off çok cringe. bide yüz yüze gelip bişi olmamış gibi devam ediyorduk. Mallıgını örtmek için mi yapmış sizce öyle çünkü mesaj hakkım vardı ve gidiyordu ısrarla mesajın gelmiyor mesaj hakkın var mı gibi şeyler yazdı. Sinirlerimi bozdu çocuk.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mallık yapmış görüşmek istememiş Bence eski sevgilim Bir de boş ver gitsin zaten
Evet ama sonra internet bulmuştm ve gelmişti paşa paşa
Aradım aramaamı da açmadı mesguldeydi
Engelliymişsin dedi sonra. Yalancı pislik dürüstlüğüm zarar görecek diye çok korktum.
Normalde yanılmam ama bu sefer yanıldım gelmezsin sandım felen dedi kafasına göre karar veren bu erkek erkekler hep öyle zaten. Kafasına göre karar veriyor. Neyse ya
İnternetim olduğunu fark ettim yazdım geldi sonra. Önce numara yapıyodu sonra wpden yazınca neden geldi ozaman?
Okadar ısrara dayanamadı mı mal djdnnd normalde buluscaktık zaten. Ama ben geceden gelmek istemiyorum demiştim. Sabah birden buluşalım demeye başladim çıktım evden felan çıkarken de yazdım ara yazdım. Beni bak ara çııkıyorum yazdım. Aramadı da. Buluşmak isteyen oydu
Düşün güzelce sabah seni kontrol etcem buluşmak istiyor musun da dedi. Kendisi dedi ben ona göre hareket ettim. Kendi dediğini unutup kafasına inandırdığı gelmeyeceğim olayına inanmş heralde 😂😂
Ama madem geceden buluşmak istedi sabah kontrol etcem dedi neden sabah ben evden çıkınca aramadı da sms gelmiyor diye yalan attı ben mesela hayatımda ilk defa wp interneti kullandım varmış bilmiyordum şans o da. Çıkmış işte paketten yoksa eve dönüyordum okadar kuaföre gitmiştim 1 saat bekledim onu. Pırıl pırıl olmuştum. Beyefendi nımara yapıyor kararsız kalıyor kafasına göre gelmicektin sandım diyor. Yanıldım diyor. Çok yanılır bu kafayla. Ben ara yazmışım oraya neden aramıyosun dedim bişi demedi.
Eski sevgilimken yaşanmadı bunlar bu arada. Beraberken yaşandı.
Anladım senin kararsızlığını falan da algılamış olabilir ama bence sözleştiysen görüştüysen gelmesi lazımdı görüşmesi lazımdı bir şeyler uyduruyor veya başka bir haltlar karıştırıyordu bence
Sabah 9 da ne karıştırcak ya. Dengesiz mal işte
Evet ben de kararsızdım sürpriz gibi oldı ztn ama yalana başvurması iğrendirdi gel diyosam gelmesi lazım. Geldi zaten de neden oyaladı orası garip
Mallık
Kiminki onunki mi
Tabiki sabahın 9 unda kım onu hayatında sks için çağırmş hahahaha çocuk mala bağladı
Onunki
Bu olaylar ayrı zamanlarda ama hep böyle deişik biriydi mesela kndm tkınca erken geliyor diye kandırmayq çalışan biri bu. Bilmesem neyse. Kafamızı yalan şeylerle dolduracaklar kendi gururları yüüznddn pislikler tek değer verdiğim şey dürüstlük. ama millet dalavere peşinde. Bana gösterdiği kişi kendisi değilmiş. Bildiğin mal bu.
Aynen mallın tekiymiş
Sahi dürüstlük kaldımıki o malda
Evet dürüstlüğüm zarar görecek diye çok korktum :(
Soru basit sen halen seviyormusun onu
Ay Allah korusun. Ben dürüst erdemli biriyim. Ama o gururunu korumak için veya karar verirken beni kandıran birisi. Neyse ki akıllıyım. Yalan yakalamak kötüdür. Ben ona aldattıgımı bile söyledim. Ama kişi kendinden bilirmiş işi. Hep o kişi dısında birileri de var sandı. Dürüst olduğuma pişman etti. Yazık ya. Ben kadar erdemli biri var mı? Yalan söyleyince o anı yalan oluyor ne ben ben oluyorum ne o o oluyor pislik insanlar ya.
Anladım umarım karşına dürüst biri çıkar