Askere giderken kamerasız diye bir telefon vermiştim. Ama sonra askerdeyken ayrıldım ondan yapamayacağımızı düşünüp. Şimdi yine konuştuk 12 seneden sonra, laf laf açtı konu ayrılığa geldi. Ve bana telefonun videosunu attı. Üstünde saç tellerim olan tarak da varmış yarın da onu atacak. Sizce hala beni seviyor mudur? Yani sevmiş midir zamanında da?
Seneler geçmesine rağmen anıları saklayan insan sevmiş midir?
Ayrılık sürecinizi tam olarak bilmiyorum hangi sebepten bu duruma geldiniz ama ayrılık sonucu ne olursa olsun bu kişi seni sevmiş, değer vermiş ve bu kadar uzun süre saklamış. Gerçekten çok fazla süre üstünden geçmiş yani normalde seven insan bile 2-3 sene tutar sonra çöpe atardı.
Anıları saklayan erkek sek erkektir. Benim 8 sene önce cıktıgım kızın elbisesi duruyordu bende 2-3 yıl geçmşti sonra yaktım. baktıkca hatırlıyordum onu artık tabi aklımda değil o ayrı sadece bir anı bende.
Erkek bir kere sever. Unutmaz. Ama kadınları bilemem. Dediklerine göre çok severler. Dünyanın yükü erkeğin üzerindedir. Ama babam erkek gerçek aşkı yaşadıktan sonra adam olur demişti
E sevmiş ki saklamış. Ama ne bileyim 12 sene olmuş hani, o zamana kadar sevgi kalmaz ya bilemiyorum. Kimseyi bulamadı da bir anda aklına sen geldin falan mı oldu acaba.
Insanlar tuhaf, Cogu Insana cinsiyetlik uzerinden yurursun, Gulerler ve normal bulurlar. Adam cok sevmis, ayrilmis okadar cani yanmis ve sevidigini unutmaktansa hatirlamayi secmis ve hatira saklamis ve insanlar ona Sapik diyorlar. Bu Adam gorunuse gore seni senin sevdiginden cok sevmis, ve niyetin ciddi deilse, adamin ne dusundugunu ya da ne hissettigini değil de, bu Adamin kalbini tekrar kiracakmisin onu dusun.
Bazen bitmisi kovalamamak lazim. Benide evlenen bi eski sevgilim arada bir esinden gizli yazar yoklar. Cocugu olmuş evlenmiş bana yaziyo hic orali olmadım onuda yanlisa tesfik etmedim bitmis sonucta olcak olsa o zamaj olurdu👌
Adam gerçekten sevmişte sen harcamışsın çocuğu. Adam gibi sevenleri harcıyorlar genelde. Askerde vatani görevini yapan kişiden ayrılmak nedir. Bu kadar mı vicdansızdın.
Adamları meczup ediyorsunuz, sonra bir de acaba beni sevmiş mi diye ego tatmini. Ne anlamı var sevmiş olup olmamasının 12 yıl sonra? Yıllar geçmiş. O köprünün altından çok sular geçmiş...
Dram yapmayın satmak için saklamıştır atmıştır kalmıştır bi köşede Çok seviyosa 12senedir nerde be bu ne saçma sapan iş onun için askerlikteyken olan sevgiliden başka kimse değilsin
2 haftaya da ben gidicem kamerasız telefon lazım aklıma düşürdün üüühühğ jfjf
Her neyse değer veriyordur sana sevmese bile eğer söylediği gibiyse.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Takıntılı ve pis insan nasıl saklar bunca sene kaç kizinkini saklıyor acaba bunca sene bu numaralar için ya da telefonu taragi tutmuş saç tellerini başka yerden bulur ahshajwh ben korkardım kız olsam konuşmazdim ahhshahs
@djvkskckz herkesin kendi görüşü bende kendi görüşümü paylaştım sende yorum olarak bırakabilirsin bana karşı gelmek yerine asagida benim dediğim gibi de senin dediğin gibi de yazan insanlar zaten var bana göre bu kadar uzun süre mantıksız bu benim gorusum