Sevgilim Instagram hesabıma bakıyordu, instada prk takipçim yok, 2 tane çok eskiden çocukluğumdan tanıdığım erkek var biliyordu onlarla takipleştiğimi profillerine falan da bakmışyı hatda daha önce çocukluk arkadaşlarım demiştim. Birtanesi instadan 2 kere hayvan videosu falan atmıştı ben de cevap vermiştim. Ama öyle arkadaşça normal konuşmuştuk sadece. Hatda ilk yazdığında sevgilimle ayrılmıştık tamamen sonra yinr barıştık her neyse. Ayrı olsak bile asla yüz vermemiştim. Diğeri de ocaktan bu yana bir kaç fotoma atrş atmış ben de beğenmişim. Görünce bir sinirlendi bana bir trip attı görmeniz lazım. Onu asla haklı bulmuyorun çünkü ikiside çocukluk arkadaşım ve asla flörtleşme ne bilim samimi konuşma olsun hiç biri geçmedi aramızda. Açıklamaya çalışıyorum yok dinlemiyor abi. Neden ateş attı neden video attı diyip duruyor. Birtanesini engelledi diğerini de telefonu bi kenara bıraktı ne yaparsan yap dedi. Ben de diğerini de çıkardım takiptrn sırf aramız bozulmasın diye. Çocukluk arkadaşlarım ikiside. Sonra ona sarıldım öptüm o bana sarılmadı ben de kırıldım. Çektim gittim. Mesaj attı engeli kaldır konuş istersen falan diye. O kadar saçmaladı ki ben de böyle devam edeceksek ben yokum dedim peki tamam dedi. Allah aşkına kim haklı? Haklı olan tarafı söyleyin ama
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelllll. Hatalı kim kafayı yiycem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar